Şimdi Ara

AVEA Çok Kaliteli ve Güvenli (!) O kadar ki ; (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tek taraflı hat nasıl devrolabilir ki ?
    quote:

Orijinalden alıntı: TOLGA2002

deekki hatti bj sekilde baskasi uzerine aldi yani devir yapildi 3 ay numara tasimasi icin beklemesi gerekli yoksa izin verilmez hatti sen alirken baskasi uzerine almis olabilirmisin yada daha once sorgulattin mi MH.ne daha once senmi gorunuyordu eger oyle ise dava ac derim fna para kirarsin hocam avea milyon dolar ceza yer sende ihya olursun :-)) kullan bu firsati
  • Avea gerçekten rezalet. Telefona virüs girdi 5 dk'da bir mesaj gönderiyor ama giden klasörüne kaydetmiyor mesajları. Aradım mh'yi dedim durum bu ne yapabiliriz? Mesaj gönderimini iptal edebilir miyiz veya gönderilen mesajlar (11k mesaj hakkım var) nereye gidiyo özel servis mi yoksa random numaralara mı? Verdiği cevap şu oldu "faturanız gelince görürsünüz". Akıl yoksunu insan, e ben fatura gelene kadar binlerce mesaj göndersem bu da yurt dışı olsa, özel servis olsa ne olacak? Mesaj alıp göndermeyi komple durdurun diyorum, "yok olmaz". E bari mesajlar hangi yöne gidiyor, yurt içi-dışı, özel servis? Cevap "bilemeyiz, faturanız gelince görürsünüz".

Ya sabır.
  • Farkındamısınız bilmem ama üzülerek söylüyorum: Benim gözlemlediğim kadarıyla Avea, özellikle bu yılın başından bu yana Müşteri odaklı yaklaşımında iyice topalladı. Bu söylemimi doğrulayan yüzlerce mesaj yazıldı ve yazılıyor artık bu forumda. Ama işin kötüsü, ve daha da üzüldüğüm nokta, Avea tüm yazılanlara çizilenlere rağmen kendini düzeltmemekte ısrar ediyor, müşteri memnuniyetini kollamıyor ve kaybetmeye devam ediyor.

Yaklaşık olarak 27 aylık bir Avea faturalı hat (MNT)kullanıcısı olarak üzülüyorum bu duruma. Sanırım bende532'li Avea faturalı hattımı fatura kesiminden sonra Vodafone'a yada Turkcell'e taşıyacağım. Bunuda üzülerek yapacağım...
  • Benimde aynı olay başıma geldi üstüne üstlük 2 hattım birden :) ikiside başka birinin üstüne cıktı biri 3 yıllık hala kullanıyorum diğeri 2 yıllık oda kullanılıyor sacma sapan bir şey yeni hat alıcam 2-3 güne kadar
  • Türk Telekom'un şemsiyesi altındaki bir firmanın bu kadar rakipleri varken gidip neden avea'yı tercih edersiniz anlamam. Ya TTnet odasında ağlıyoruz, burda ağlıyoruz. Hadi TTnet tekel diye kullanılıyorda AVEA tekel değil bişey değil niye hala millet avea kullanır anlamam avea lı bi tek arkadaşım benim telefon listeme giremez, dumanla haberleşirim daha iyi boykot AVEA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miasmus

Türk Telekom'un şemsiyesi altındaki bir firmanın bu kadar rakipleri varken gidip neden avea'yı tercih edersiniz anlamam. Ya TTnet odasında ağlıyoruz, burda ağlıyoruz. Hadi TTnet tekel diye kullanılıyorda AVEA tekel değil bişey değil niye hala millet avea kullanır anlamam avea lı bi tek arkadaşım benim telefon listeme giremez, dumanla haberleşirim daha iyi boykot AVEA...

O kadarda değil, yavaş gel!!!

TTNet konusuna hiç bir şey diyemem. O apayrı bir konu, tartışılır...

Konumuz Avea... Avea'ya kızabilirsin ama kullananları küçümseyemezsin, hiç kimse sana bu hakkı vermez!!!

Ayrıca bir tek Avea'lı arkadaşım, benim telefon listeme giremez kısmı oldukça gülünç ve inandırıcılıktan uzak... Eğer yoksa ben dişimi kırarım... Ortalama 1000 kişilik listede hiç mi Avealı yok...???

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

hattı ilk alırken açık hat olarak mı aldınız ?? bu önemli ?

yok hocam gayette avea bayisinden kimlik fotokobisi vererek form doldurarak alınmıştı.

TOLGA2002 kardeşim
    bu zamana kadar müşteri hizmetlerine başvurdummu hatırlamıyorum ama 5 yıldır ben kullanıyodum illaki aramışşımdır bi sorun yaşamışşımdır 2 güne kadar hattın benim üzerime olmadığından kaynaklanan bi sorun yaşamadım. yani daha sonradan bi şekilde kendi üzerine geçirmiş olabilir şuan hattımı ele geçiren şahıs.

MythTR bana bi dönse nasıl çözümlemiş çözümleyebilmişmi?
    şu an yapabileceğim en iyi şeyin tüketici haklarına başvurmak olduğunu düşünüyorum yarın bi deniycem şansımı bakalım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.