Şimdi Ara

AVEA ÇÖKTÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
13.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

quote:

Orjinalden alıntı: kenanmorbulut

abı ben konuyuda ınceledım goremedım sızın sorun neydı ?

Evimde hat çekiyor gibi görünüyor ama arayan ulaşamıyor. Mesajlar gelmiyor, gitmiyor.
    Bugun sabah bir msj daha geldi. Hattınızla ilgili çalışma devam ediyor diye. Hayırlısı.

NE ÇALIŞKANmış bu avea

%75 oranında çözüldü diyebilirim. Eskiden hiç ulaşılmıyordu. Şimdi 4 de 1 falan. Daha devam ediyolarmış.

• 4 de 1 demişsin burda 50 de 1 bile olmuyo :S çıldırıcam
  • şuan beynimden geçenleri burda açık açık yazmak o kadar çok isterdimki ama neyse !!!
    AVEA çekmiyor kardeşim kim ne derse desin nerden geçtim şu operatöre birde her yerde çekiyormuş
    geçen hafta ege bölgesindeydim merkezi yerlerin dışında hiç bir yerde çekmiyor !!!
    izmir - kuşadası arasında merkezlerin dışında hiç bir yerde yok nasıl bir operatör anlamadım...
    TURKCELL'den allah razı olsun walla faturaları çok geçiriyor diye AVEA'ya geçtim ama daha az para ödeme sevdasıyla ama bin pişman oldum.
    Turkcell'in full çektiği yerlerde AVEA'dan servis yok

• Bende de aynı sorun var :/
  • Benim otuduğum yerde de pek çekmiyor. Hele alt katlardaysan yandın demektir. Allahtan üstte oturuyoruz da çekiyor
  • avea BAZ İSTASYONUNA yakın ev bulun ozamn
  • izmit merkezde akçakoca konutlarındayım evim körfeze cephe 7. kat önü açık 3 km ötedeki outlet centerın wireless sinyalini alıyorum ama aveanın sinyalini alamıyorum çok ilginç
  • bu konuya mı yazmıştım, nereye yazmıştım hatırlamıyorum.
    avea tüm ülkede çöktüğü gün hattımdaki 200-300 arası miktardaki hediye kontörüm silinmişti.
    arayıp geri yüklenmesi için form oluşturulmasını istemiştim. 2-3 gün önce aradılar ve kontörlerin yüklenmeyeceğini, herhangi bir hata bulunamadığını, silinen kontörlerin 2008 yılından kalma, silinmesi gereken hediye kontörler olduğunu söylemişlerdi. bunun üzerine tekrar form oluşturulmasını ve hattımın tekrar incelenmesini istemiş ve bahsi geçen hediye kontörlerin 2008 yılında değil mayıs ve haziran ayında hattıma yüklenmiş olduğu ve hiçbir suretle silmeye hakları olmadığını gerekirse mahkemeye vereceğimi söylemiştim.

bugün aradılar ve farklı bir ekip tarafından hattımın incelenmesi sonucu kontör kaybı yaşandığının tespit edildiğini söylediler. hattıma gereğinden fazla miktarda yani 404 hediye kontör yüklediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 29 Haziran 2009; 21:54:43 >

• ben aveayı ılk gunlerınden ıtıbaren kullandım bırgun hattımda bır kampanyadan oturu 900 kontur vardı burda selde kalmıstım hıcbıryer aranmıyordu yanımzda baska bır oporotorden hattı olan arkadas olmasa durum ıcler acısydı !

hıcbırı avea gıbı kampanya yapamıyor ama sanırım ısteselerdı sebekeyı mukemmele hale getırebılırlerdı o sekılde yapanakadarda aveanın hep bır tarafı eksık olacak
  • quote:

avea BAZ İSTASYONUNA yakın ev bulun ozamn

Merkezde oturuyoruz daha ne olsun. Valla deli eder adamı bu avea.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pa1n

quote:

avea BAZ İSTASYONUNA yakın ev bulun ozamn

Merkezde oturuyoruz daha ne olsun. Valla deli eder adamı bu avea.

BENDE merkezde oturuyorum ve evime 25 farklı bazdan yayın geliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

bu konuya mı yazmıştım, nereye yazmıştım hatırlamıyorum.
    avea tüm ülkede çöktüğü gün hattımdaki 200-300 arası miktardaki hediye kontörüm silinmişti.
    arayıp geri yüklenmesi için form oluşturulmasını istemiştim. 2-3 gün önce aradılar ve kontörlerin yüklenmeyeceğini, herhangi bir hata bulunamadığını, silinen kontörlerin 2008 yılından kalma, silinmesi gereken hediye kontörler olduğunu söylemişlerdi. bunun üzerine tekrar form oluşturulmasını ve hattımın tekrar incelenmesini istemiş ve bahsi geçen hediye kontörlerin 2008 yılında değil mayıs ve haziran ayında hattıma yüklenmiş olduğu ve hiçbir suretle silmeye hakları olmadığını gerekirse mahkemeye vereceğimi söylemiştim.

bugün aradılar ve farklı bir ekip tarafından hattımın incelenmesi sonucu kontör kaybı yaşandığının tespit edildiğini söylediler. hattıma gereğinden fazla miktarda yani 404 hediye kontör yüklediler.

hadi gene yüklenmiş

• quote:

quote:

bu konuya mı yazmıştım, nereye yazmıştım hatırlamıyorum.

hadi gene yüklenmiş

dün hattıma yüklenen 404 hediye kontör bu sabah tekrar silinmiş

• ne yapacaksın piri arayacakmısın tekraren aveayı?
  • quote:

DALGAMI GEÇİYOR BUNLAR arayacak tabi şikayet yazacak
    404 kontör az da deil
  • quote:

quote:

DALGAMI GEÇİYOR BUNLAR arayacak tabi şikayet yazacak
    404 kontör az da deil

tekrar form oluşturuldu. yaklaşık 10 gün sonra cevabı yazarım buraya
  • quote:

bide şikayetvardan firmaya mesajdan yollasaydın
  • quote:

quote:

bide şikayetvardan firmaya mesajdan yollasaydın

geçen sefer öyle yaptım. hattınız zaten inceleniyor, biz şu anda müdahale edemeyiz dediler.
  • quote:

geçen sefer öyle yaptım. hattınız zaten inceleniyor, biz şu anda müdahale edemeyiz dediler.

belki bu sefer müdahale edebilirler hiç yoktan hızlandırabilrler
  • Kız Arkadasım 100 Kontör Yükledi Anında Gitmiş 100 Kontör Avea'ya
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.