Şimdi Ara

AVEA ÇÖKTÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
13.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

Avea'nın her ilde bu işlerle ilgilenen bir bayisi var mı? Oraya bir uğramak lazım aslında.

benim bildiğim bayi yok ama bölge sorumluları var ama bişi yapmıyorlar nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Avea'nın her ilde bu işlerle ilgilenen bir bayisi var mı? Oraya bir uğramak lazım aslında.

+1905

• Elektrik ve su kesintisinden sonda uzun süreli telefon kesintisi :) bunlar bise özel durumlar başka yerde yok.
  • arkadaşlar benim öğrendğime göre aveanın o günkü uzun süre tüm türkiye deki hat kesintisi Jandarmanın Jammer cihazı marifeti ile olmuş duyurulur
    quote:

Orjinalden alıntı: munzur00

Elektrik ve su kesintisinden sonda uzun süreli telefon kesintisi :) bunlar bise özel durumlar başka yerde yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

arkadaşlar benim öğrendğime göre aveanın o günkü uzun süre tüm türkiye deki hat kesintisi Jandarmanın Jammer cihazı marifeti ile olmuş duyurulur
    quote:

Elektrik ve su kesintisinden sonda uzun süreli telefon kesintisi :) bunlar bise özel durumlar başka yerde yok.

suçu attılar mı askeriyenin üzerine.
    bu kadar basitmiymiş aveanın sistemleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Şikayetvar'dan mail geldi. İşleme yeni konulmuş. En kısa sürede benle irtibata geçecekmiş avea.
  • kim çıkardı ise bu jemmer işini milleti kandırmanın en kolay yolu nı bulmuş. yani insan durur düşünür bu yalanı ortaya atarken biraz mantıklı bi yalan atsında acaba dedirtsin bu avea dan herşey beklenir yarın öbür gün de çıkar trcell ile vodafone nun yüzünden oldu bu kesinti diye bi yalan atarlar ortaya herkes inanır ah avea ah "teknoloji doya doya"
  • beğenmiyorsanız kullanmayın! iyi ki bir açık verdi avea. bizim milletin en iyi yaptığı şey eleştirmek.
    aynı şeyi turkcell her sene belli günlerde eskişehirde yapıyo. sabah gidiyo akşama kadar gelmiyo. bundan haberiniz var mı?
    demek ki türkiye'de kaliteli hizmet veren operatör yok. herkes ne çabuk unuttu ya milyonlarca hatta milyarlarca fatura ödediğini turkcell'e. avea olmasaydı limon ferahlığını recebin tavuğunu selim ile tarifeyi biraz zor görürdünüz. insanlar bırak diğer hatlları şebeke içi görüşme bile yapmaya korkardı ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trtunski

beğenmiyorsanız kullanmayın! iyi ki bir açık verdi avea. bizim milletin en iyi yaptığı şey eleştirmek.
    aynı şeyi turkcell her sene belli günlerde eskişehirde yapıyo. sabah gidiyo akşama kadar gelmiyo. bundan haberiniz var mı?
    demek ki türkiye'de kaliteli hizmet veren operatör yok. herkes ne çabuk unuttu ya milyonlarca hatta milyarlarca fatura ödediğini turkcell'e. avea olmasaydı limon ferahlığını recebin tavuğunu selim ile tarifeyi biraz zor görürdünüz. insanlar bırak diğer hatlları şebeke içi görüşme bile yapmaya korkardı ya.

O olmasa idi şu olmasa idi..

Peki Avea, Turkcell bu kadar aboneye hizmet vermeseydi bu fiyatları çekermiydi aşağıya..

Turkcellin yada Vodafone'un bölgesel problem yaşayabileceği muhakkak. Ancak tüm ülkede bir operatör giderse işte orada duracaksın..

Türkiyede Turkcell Kaliteli hizmet veriyor hemde çok kaliteli
    Vodafone Kaliteli
    Avea normal..

Bunlar gerçek.

• quote:

Şikayetvar'dan mail geldi. İşleme yeni konulmuş. En kısa sürede benle irtibata geçecekmiş avea.

geçsinler bakalım o kadar şikayet arsında sana fırsat bulurlarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

arkadaşlar benim öğrendğime göre aveanın o günkü uzun süre tüm türkiye deki hat kesintisi Jandarmanın Jammer cihazı marifeti ile olmuş duyurulur
    quote:

bu nereden çıktı tamamen asılsız sallama
  • Çökmesi nesi yok. 4 senedir kullanıyorum. İlk kez bi kesinti oldu. Arada olsunki sistemi yenilesinler.. Saatlerce sohbet ediyoruz aveada.. Turkcellde millet sohbet etsinde göreyim altyapı nasıl patlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozas

Çökmesi nesi yok. 4 senedir kullanıyorum. İlk kez bi kesinti oldu. Arada olsunki sistemi yenilesinler.. Saatlerce sohbet ediyoruz aveada.. Turkcellde millet sohbet etsinde göreyim altyapı nasıl patlıyor

e okdar abone var 1 anda yüklenilirse olacağı aynı
  • Abi bu seferde turkcelle vodafone bırlestı kappattı tum kapasıteyı desenız bır nebzede jammer olayı harbıden saka gıbı :)

ben musterı hızmetlerını aradım bolgesel calısma var bıde en son demezmı bunlar sızın daha kalıtelı konusabılmenız ıcın dıe :)))

adama dedım hadı kaza yapmıs olsaydım hızmet verecek benı bulamıyacaktınız daha kalıtelıyı bosver sen dedım :))
  • deprem olmuştur mhauhah ahmhauhhaahah
  • bütün yazılanlara bakınca şöyle bir kanaat oluştu bende.
    bence ülkemizdeki operatörlere çok fazla güven duyulmakta ama unutulmamalıdır ki hiç bir operatör her koşulda ve her an hizmet vermeyi %100 garanti etmemektedir.hatta belli koşullarda abonelerin kullanımlarını kısıtlama,kesme hatlarına bile sahipler!
    bunun yanında da aveaya nankörlük edildiğini ve çamur atıldığını da çok net görmekteyim.
    TURKCELL savunusu olan arkadaşlar siz de farkındasınızdır pek çok ilde turkcell kronik bir şekilde çökme yaşamakta. özellikle de doğu illerimizde daha sık yaşanmaktadır. buna örnek arayanlar forumlardaki geçmiş konulara bir göz atsınlar yeter! yok illaki örnek isteniyorsa geçen yıl haziran ayında yaklaşık 3hafta boyunca kırıkkale de turkcell kullanan hayatından bezmişti.tam 3hafta boyu şebeke asla düzgün işlemedi. ya tamamen sinyal gidiyordu, ya sinyal oluyor siz kimseyi arayamıyor yada mesaj atamıyordunuz.olaki şanslı bir anda birine ulaştınız o zaman da kısa süre sonra hat kopuyordu!kırıkkale bu kadar sorun yaşarken ne ilginçtir ki ankara sınırına girdiğiniz anda her şey normale dönüyordu.

gelelim VODAFONE a. daha bu yıla kadar herkes şikayetçi değil miydi?ne çabuk unutuldu forumda vodafone, aveadan bile kötü halde denen yazılar.daha geçen yıl vodafone da ankarada bir tam gün kesinti yaşandığı ve hiç kullanılamadığı ne çabuk unutuldu?

ben sadece aklıma gelenleri yazdım.bazı fanatik arkadaşların zoruna gittiyse yapabileceğim hiç bir şey yok.kendilerini bir daha gözden geçirmeliler...

AVEA fanatikleri de kendilerini haklı görmesinler lütfen çünkü aveanın da sorun yaşatması haklı görülmemelidir. soruna şu açıdan bakılmalı, hayatımızda 15 yılı aşkındır bulunan gsm operatörleri halen neden yüksek bir kalite yakalayamadı?
    başka bir açıdan da bakıyorum avea 8yılda %95kapsama alanına ulaştıysa neden 15yıldır hizmet veren turkcell ve vodafone halen %99.9 kapsama oranına ulaşamadı?
    neden halen yolucak kaz gözüyle bakılıyor müşteriye, kaliteli hizmet vermem gereken insan diye bakılmıyor?

• dediginiz tarihlerde konya ve karamanda bi sorun olmadı allaha sükür olan size olmus
  • avea olmasa bukadar ucuza konusamıyacagımızı ve gercekten rekabette yaradıgını hep yazdım bende gecmıs yazılarda ...ama ne hıkmetse o 100 de 5 lık dılımde gezıyor cogu kullanıcı herhalde...

suan aveadan ben vazgecmem ama konusurken tus sesı sebeke fullken arama yapaması telefon kapalı gıbı gostermesı ? tum turkıyede olan bu duruma karsı hala bır acıklama yapılmaması ?
  • Şimdi ev telefonumdan aradılar. Şikayeti cevaplamak için. Adam telefondan kaynaklıdır falan filan dedi. Engelleme varsa kaldırmak için gerekli bişeler yaptırdı. 1-2 deneme yaptırdı sorun yok gibiydi. Teknik servisede göstermenizde yarar var dedi.
    Neyse kapadık telefonu gittim odama. Arkadaşa msj atmasını söyledim msn den. Yine gelmedi mesajlar. Hattı 3 telefonda da denedim aynı. Adamada bunları söyledim. Adam hattan kaynaklanan bir problem yok diyor hala.
    Resmen cinayet sebebi bu avea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 23 Haziran 2009; 19:33:07 >
  • ya aslında alısmıs olmanız lazım cepdekı sebeke problemıne bu kadar yılda
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.