Şimdi Ara

AVEA ÇÖKTÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
13.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işin ilginç tarafı bu kadar kişi mağdur olmuşken hiç bir kanalda veya internet haber sitesinde en ufak bir habere yer verilmedi.
    reklamlar kesilmesin diye sanırım
  • http://www.haberkusagi.com/newsfull_2008.asp?id=89196

quote:

Orjinalden alıntı: denny07

işin ilginç tarafı bu kadar kişi mağdur olmuşken hiç bir kanalda veya internet haber sitesinde en ufak bir habere yer verilmedi.
    reklamlar kesilmesin diye sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

Bi doğal afet olsa yandık nasıl yardım isteyecez

bu yüzdende yardım çantasında önemli şeyleirn yanında , 1 adet Turkcell sim kart bulundurmak şart oldu

sanki türkcell çökmeyecek sen uydu destekli al ona 1 şey olmaz anca onunla iletişimini sağlarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

Bi doğal afet olsa yandık nasıl yardım isteyecez

bu yüzdende yardım çantasında önemli şeyleirn yanında , 1 adet Turkcell sim kart bulundurmak şart oldu

• Avea nın Türkiye genelinde sorun yaşadığı Perşembe günü gündüz uykuda olduğum için sorunu görme fırsatım olmadı.
    Son birkaç yıldır azimli adımlarla gsm sektöründe yenilikler yapan genelde rakiplerinden önde ataklarla müşteri kazanmaya çalışan Avea için bu yaşanan sıkıntı itibarını yerlere yatırdı.Zaten insanların gözünde sorunlu şebekesi ile hatırlanan Avea son olayla bu imajı pekiştirdi.

Her yöne sınırsız tarife ,sabah 5 akşam 5 arası bedava , patlıcan üyelerine 180 dakika derken demek ki altyapı bu kadar zorlanmamalıymış.
  • bir daha olmaz umarım
  • Çok sevdiğim AVEA dan 3 faturalı hattımla başka operatöre geçtim. Sanırım 4 yıldır tıkır tıkır ödediğim faturalardan sonra gidişimi AVEA kaldıramadı ve çöktü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vodafone TR

quote:

Orjinalden alıntı: yigit+

günaydın arkadaşlar,
    dün gece 9dan sonra ben de kız arkadaşıma bir mesaj attım, cevabını aldım, sonra da şebeke erişimi yok yazdı
    sabah mesaj attı "yetkili mercilere söyle hayatım avea kuşu kadar hamam böceği girsin evlerine" dedi, en güzel beddua bu oldu herhalde

mutlaka bir açıklama yapılır, yapılan açıklama medyatik olursa ben buradan gerçeğini yazarım merak etmeyin
    böyle bir sorun yaşanmamalı, 12milyondan fazla avea kullanıcısı var bu ülkede.
    Acil numaraları aramayı deneyen var mı? onlar aranabilir büyük ihtimalle. Avea hiç çekmeyen yerden bile arayabilirsiniz.

Forumda vodafone nickli arkadaşların (bayi sanırım) avea ile ilgili kötü konularda girip, galeyana gelmiş halka ara gazı vermesi çok hoşuma gitti ben de genel müdürlük çalışanı olarak kontör falan dağıtayım herkese

diğer operatörlerde de zaman zaman çökmeler yaşanmış dün, bu konuda net bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum.
    umarım tekrarlanmaz.

Öncelikle VODAFONE Çalışanı değilim bu konuya bir açıklık getiriyim.

Hiç bir şekilde kimselere have gazı yada diğer gazlar verende yok avea abonelelerine

AVEA Başlı başına bir gaz kütlesi zaten dandik şebekesiyle o yüzden bizim gazlamamıza ihtiyacı yok

Dün gördük türkiye geneli durumu saatlerce süren şebeke ÇÖKÜNTÜSÜNÜ

Gelelim diğer operatörler mevzusuna vallah Kullandığım VODAFONE hattım takır takır çalışıyordu bir an bile kesinti yaşamadım 3 senedir vodafone abonesiyim
    Keza TURKCELL 'dede öyle hiç bir sorun yaşamadım

Demekki TÜRKİYE GENELİ Sorun yaşatan TEK OPERATÖR '' KONUŞŞŞŞ DOYA DOYAA SLOGANI İLE AVEA '' OLDU

arkadaşım genel müdürlük çalışanı isen bence vodafone ile uğraşmak yerine. şebekenizi düzeltmek için çalışmalar yapın fikirler üretin. eskikliğinizi çamur atarak kapatmaya çalışmayın.

Not: Bayi DEĞİLİM
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şikayetvar avea'nın çöktü şikayetlari ile dolup taşmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

şikayetvar avea'nın çöktü şikayetlari ile dolup taşmış

Benim konumu silmişler. Avea'ya bela okumak da suç.

Bu arada ben şikayeti yazarken tel numarasını şikayete yazmadım ama üye olurken verdim. Sorun olur mu ?
  • of of şikayet varda 3 sayfa dolmuş.
    hadi bakalım konuş doya doya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

quote:

Bu arada ben şikayeti yazarken tel numarasını şikayete yazmadım ama üye olurken verdim. Sorun olur mu ?

OLMAZ SENİN ÜYE BİLGİLERinde numaran vardır oradan alıp arayacaklar

• quote:

quote:

quote:

Yardımların için çok teşekkrüler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozas

Çok sevdiğim AVEA dan 3 faturalı hattımla başka operatöre geçtim. Sanırım 4 yıldır tıkır tıkır ödediğim faturalardan sonra gidişimi AVEA kaldıramadı ve çöktü..

Hattımın birisini numara taşıma sisteminden geri çevirdim.. Avea heryöne kamu yapmış Ona geçtim... Avea olmasa Turkcell çok söğüşlerdi bizi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yardımların için çok teşekkrüler.

şikayetin sonucu ne oldu?

• avea esas vodafone nun yeni 1500 dakika taşıma kampanyasından sonra ŞİMDİ ÇÖKTÜ
  • quote:

Yayınlandı galiba. Ama değişen birşey yok şuan. Çarşambayı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 22 Haziran 2009; 16:20:07 >
  • quote:

quote:

bekle dönerler
  • quote:

quote:

quote:

bekle dönerler

Avea'nın her ilde bu işlerle ilgilenen bir bayisi var mı? Oraya bir uğramak lazım aslında.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.