istanbul bakırköy'de de düzeldi... bakalım avea'dan nasıl bir özür gelecek? açıklama ya da sembolik bir özür gelmezse hala avea abonesi olmayı isteyen insanlar ilerde ne yaşasa revadır diye düşünürüm. koyun olanın güdeni çok olur
Saat 12:00 suları Avcilar, hastane ile önemli bir telefon görüşmesi, Saat 12:45 suları Kadıköy, sinyal zero, halende aynı şekilde... Allah'tan o görüşmeyi yaptım da rahatladım biraz,, Bazen full gösteriyor, o avea'nın "mallığı", zaten bilirsiniz full çekiyorken bile kesilir hatlar avea'da..
Ben aslında avea değil aycell kullanıcısı ve simkart sahibiyim, İtalyanlara peşkeşin yıllardır acısını çıkartamadım içimden, önemli bir durum oldugunda devletin elinde olması gereken bir GSM operatörünün varlığı ne kadar önemli buradan anlaşılıyor..
Hatırlar mısınız, İstanbul'da HSBC Bankası, İngiliz Konsolosluğu saldırılarında tek çeken operatör AYCELL idi.. Bunda düşük kullanıcı kitlesi durumu da etkindi. Ama Turkcell, Telsim, AREA komple kitlenmişti.. Yani ciddi durumlarda ne olacagı belli, bugün avea kitlendi diye sevinmeyin sayın diğer operatör kullanıcıları, bu ülkemizin acı durumu, hepimiz bu gemideyiz..
İstanbul-Bağcılar şebeke şimdi geldi ama mesajlarım yine iletilmiyo ve az önce yine şebeke mesgul dedi cıldırmak üzereyim
quote:
Orjinalden alıntı: yenerix
şu yoruma bak ya koptum
ADANALI - 18 Haz 09 at 12:41:32 allah belanı vermesin avea, tam 2 saattir sevgilimi arıyorum ama ulaşamıyorum. kız hamileyim diyor. şaka mı, ciddi mi anlamadım. alt tarafı ufak bi dokunuştu. 2 saattir ecel terleri döküyorum. dokuz doğurdum burda. ulan avea, eğer sevgilim ciddiyse allah belanı vermesin diyorum başka bişe demiyorum.
gülmekten ölüyorum ya umarım kız hamile değildir
istanbul ümraniye hala aramayapamıyorum 5 dk once arkadasım beni aradı konuştuk ama ben arama yapamıyorum avedan ayrılma zmanı geldi
12.30.14.00 arasıda ankarada yoktu hatta sabit hatlardan avea bile aranamıyordu umarım tekrarlanmaz hadi benim telefonla işim keyfiydi ama başkalarının ciddi ihtiyaçları olabilirdi
Denizlidede çöktü. Biraz önce istanbul'daki arkadaşımı aradım 45 saniye kadar konuştum birden kesildi bi dahada tekrar arayamadım. Mesaj attım gitmedi.
istanbul ümraniye durum aynı telefon edemiyorum kimseyle konusamıyorum mesajlarım iletiliyor ama mesaj alamıyorum
istanbul ümraniye hala ankarayı arayamıyorum
Artık 5000 smsdende caydım bugün turkcelle taşiycam numaramı bu ne ya bu zamanda bu teknolojiyle aveanın yaptıklarına bak ya güle güle avea hoşgeldin turkcell
sorun yaşayan arkadaşlar buyrun geçin vodafone a kesintisiz iletişime....1000 dakika 4 ay boyunca heryöne bedava....35 kontöre heryöne 3000 sms..yurtdışını aramanın dakikası 1 kontör veya 19 kuruş............anlat anlat bitmez...
quote:
Orjinalden alıntı: awares
Artık 5000 smsdende caydım bugün turkcelle taşiycam numaramı bu ne ya bu zamanda bu teknolojiyle aveanın yaptıklarına bak ya güle güle avea hoşgeldin turkcell
Orjinalden alıntı: sevimlican
sorun yaşayan arkadaşlar buyrun geçin vodafone a kesintisiz iletişime....1000 dakika 4 ay boyunca heryöne bedava....35 kontöre heryöne 3000 sms..yurtdışını aramanın dakikası 1 kontör veya 19 kuruş............anlat anlat bitmez...
haklısın aslında
avea'lıyım bugün telefonu elime almadım. sesi soluğu çıkmıyodu telefonun meğerse çökmüş avea.. işin açıkçası sorun etmiyorum ben bunları artık. ve nedendir bilinmez ama hattımıda değiştirmiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: awares
çok mantıklı bi fikir buyrun gelin turkcelle. hem orda 10.000 var daha ne =)
Artık çalışıyor, oh be ya bu sayede rahatsız edilmeden bir süre geçirdik
mardin de her şey normal hatta konuyu gorunce uzun zamandır kullanmadığım avea hattımı taktım baktım nt den kalma 300 dk gelmiş şimdi doya doya konuşuyorum
İzmir'de son durum nedir arkadaşlar...Saat 17:32 oldu ama hala bi sinyal yok. Ne zaman düzeleceği ile ilgili kesin bir bilgi var mı?
ave bugun skandala yol açıyordu neredeyse hala sorun devam ediyr.
Olan bayiilere oldu.. Milletin sorunlarıyla boğuştular bütün gün.. Telefonunun bozulduğunu sanan yaşlı insanlara yazık..
Her iki tarafta sabahtan beri 5 sayfa konu oldu.Ne çok avea kullanan varmış..
Avea genel müdürünün bir konuşması vardı.Şuanda 15 milyon aboneye hizmet verebiliriz falan diyodu.Daha 9 milyondun 10 milyona NUMARA TAŞIMAYLA zor çıktılar. İşte 1 milyonun farkı avea GÖÇTÜ