Şimdi Ara

AVEA ÇÜŞ BE !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: overlord

prensip olarak turkcell den başkasına çüşşşşşşşş demiyorum

Katılıyorum
  • Bizim olduğumuz kasabada bazen sesnet gelmiyor onuda eskiye nazaran iyileştirdiler

Bence Avea Turkcele basar en azından fiyat/performans bakımından
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kajura

AVEA OHH BE başlığına misilleme olarak açılmıştır

Bende avea kullanıcısıyım ama buraya şikayetlerimizi yazabiliriz:

Siftah benden; durup dururken konuşmanın yarıda kesilmesi

bazen oluyor bu sık sık kesilme olmuyor ...

turkcel alın zengınseniz.. faturalar boy boy gelsın..

• turlcell bana bazen mesaj atıyor zaten 3 ayda bir 4 ytl para veriyorum o ayrı konu :))))

adamlar diyor ki işte şu mesaja cevap yollayın size şu olsun hediye gelsin falan yapın filan yapın

bu ne ya önceden adamlar tekelmiş şimdi ise her şeyde rekabet var vallahi şu AVEA nın canına kurban

geldi de biz de nefes aldık
  • ucuz olupta konuşulamıyan en mükemmel hat
  • türkienin şu an en uygun oparatörü
  • çıktığından beri avea kullanıyorum bu aralar bir de turkcell i deniyim dedim

vardığım kanı şu

turkcell kampüscell, avea mobilöğrenci dir

-----kendi içinde kullanıldığında(trcell-trcell\avea-avea)
    turkcell alacağı kontörü göstere göstere çatırt diye alıyor, avea samanaltından su yürütürmüşcesine araklıyor. (yani ikiside aynı)
    turkcell konuşurken sorun çıkartmıyor ama SESİ KISIK, avea zırt pırt kesiliyor AMA SESİ YÜKSEK

internet gprs falan aynı zaten 60kb 1 kontör, (turkcellin ve aveanın sitesinde yazıyor internet fiyatı)

farklı operatörler arası ile

avea 3 kontör(hattan düşmelerle falan filan yine 10 olmasada yaklaşıyor), turkcell 10 kontör
    turkcellin çekişi daha fazla

yani benim düşünceme göre hepsi aynı kapıya çıkıyor,

başka bir deyişle "ikiside sokacağını sokuyor zaten

"

o yüzden şu iyi bu iyi anlamsız, biri çatırt diye göstere göstere alırken, diğeri kontörünüzü HACILIYOR

hangisini beğeniyorsanız onu kullanın. ben şimdilik turkcelle devam edeceğim

bana çıkışmayın vay turkcell ya da vay avea fanatiği die şimdi

• avea farklı oparatörler 4 kontör

türkcel diğer oparatörler 8 kontör..

Bunlar 3 ve 10 şeklinder değl..değişeli çok oldu
  • arkadaşlar bizde 3 tane avea ögrenci Hattı var..
    telsime gecmeyi düsünodum ama bu oh bee kampyanyasına karar verdim ama bazı.
    fikir ayrılıklaır başgösterdi nasılmıı simdi asagıya yazıorum merak ettiklerimi
    mobil ögrenci tarifesi 10 dk 2 kontur dielim oh'bee ye gectikmi dk 4 kontur olucakk
    yani 10 dk konussan zaten 40 konturun gidicek bu gidisle.. mobil ögrenci bile daha iyi kalıor.. sankii
    10dk konussan 2 kontur bide bu kampanyaya 100 kontur veriosun .. yani konturler hediede olsa... cok cabuk tükenicek sanırım.. sanki aynı kapıya cıkıorr.. eger bu ohbe mobil ögrenci kampanyasıyla beraber gecerli olucaksa iyi olur galiba..
    fazla bi avantajını bulamadım ama fikir degistirebilirim.. bilmedigim seyler var.

18 Haziran 2006; 0:21:16

--------------------------------------------------------------------------------

ucuz olupta konuşulamıyan en mükemmel hat
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

ABİ GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM ABARTMAYIn BU KADAR

HADİ AVEANIN BİR TAKIM ALTYAPI PROBLEMLERİ VAR AMA ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL BU İŞ

7 MİLYON AKTİF ABONE KONUŞAMADAN MI ? HATTA HER AY PARA VERİYOR

BEN KONUŞULAMAYAN DEDİĞİN OPERATÖRDEN BU AY 23 YTL YE 84 SAAT KONUŞTUM

SİZLERİ OKUYANDA % 100 GERÇEK SANACAK

HERKESE SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 18 Haziran 2006; 22:20:48 >
  • Bundan 5 ay önce mobil operatörler yada avea başlığında bu forumlarda hep şikayet vardı bir allahın kulu Türkcell'in kazık fiyatından bahsetmiyordu

Allaha şükür durum şimdi bayağı değişmiş

Ben bu konuda çok şey yazdım rekabeti ve ucuzlama gereğini anlatmak için

böyle giderse seneye bu günkünün yarısından dahada ucuza konuşacağımız kesin gibi

o zaman türkcell dee yola gelmeye başlar

herkese saygılar
  • Türkcell monopol piyasanın verdiği gazla birçok insanı soyup soğana çevirdi yıllardır, ama rakipleri piyasaya girince durum değişti. Rekabetin avantajları en çokta Yıllardır sömürülen türkcell kullanıcılarına yaradı.İnşallah bu rekabet daha fazla kızışır ve fiyatlar da düşer...

Bence Türkcelliler Avea ve telsim e müteşekkir olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kajura -- 19 Haziran 2006; 1:29:18 >
  • AVEA
    TURKCELL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

AVEA
    TURKCELL

foruma bu şekilde çok aydınlatıcı ve nitelikli katkı yapmış oldunuz
    sizi tebrik ederim ( !)

herkese saygılar
  • kontör kaç lira olursa olsun toplamda ödenen faturalar pek değişmiyor bence, kontör ucuzladıkça daha çok konuşulup ay sonunda aynı fatura ödeniyor. yani kontör ucuzladı diye cebimizden az para çıkmıyor sadece aynı paraya daha çok konuşmuş oluyoruz.

e peki niye daha fazla indirim yapmıyor operatörler? belki de altyapıları daha fazla yoğunluğu kaldıramıyordur, kalite düşecek haliyle. hani şu deprem zamanı bütün hatlar kilitlenmişti ya.. işte öyle. kesik kesik gelen sesler, yarım kalan görüşmler... parayı götürürken iyi hizmet etmeye gelince cimriler.

ben turkcell kullanıyorum, biz bize cell den memnunum. 20-30 ytl yi geçmez faturam. 8 yıldır bi sorununu görmedim. ilk yıllar çok pahalıydı tabi. 2001 de nişanlımla ayda 70-80 milyonluk faturalar ödediğimi hatırlıyorum. maaşın 3 te 1 ini faturaya veriyordum. evlat acısı gibi koyuyordu :)

avea dan geçen yıl canım yandı. 12 ytl lik ödenmemiş bir faturam kalmış 2-3 yıl önceden... hiç haber vermeden icra takibi başlatmışlar. 200 ytl ödedim tabi.
    avea yı alırken ev tlf. v e diğer cebimi istemişlerdi niye arayıp haber vermediniz? diye sordum cevap yok.. adresime ödeme emri niye yok? o da cevapsız.
    avukatlarda onların adamları tabi... icra takibi başlatmadan müşterini bi uyarsana ne kaybedersin! benim gözümde avea üçkağıtcı...
    bedava da yapsalar kullanmam avea yı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabri -- 23 Haziran 2006; 11:30:45 >

• yok bea baba koskoca ortakoy galatasarau ynivertsinde sinifimda cekmiyo o melet nasil iş bu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: overlord

prensip olarak turkcell den başkasına çüşşşşşşşş demiyorum

+++++++++++++++ DİYORUM
  • avea şebeke çekmeme sorunu var ama baz istasyonlarının çoğalmasını istemediğim için sorun değil fakattttt 10 dakikası 2 kont.1 dakika konuşsanda yine 2 kont.gidiyor bu iyi değilEn iyisi TELSİM CEP AİLE ...
  • şikayetim var valla smsler avea ya sadece yılbaşından önce ne güseldiii yaa dimi:)
    şimdii smslerim bitmioo artıo hep
    silinmioda yükleme yaptıkca:)
  • bende onda bırakdım onu

quote:

Orjinalden alıntı: laleman

avea şebeke çekmeme sorunu var ama baz istasyonlarının çoğalmasını istemediğim için sorun değil fakattttt 10 dakikası 2 kont.1 dakika konuşsanda yine 2 kont.gidiyor bu iyi değilEn iyisi TELSİM CEP AİLE ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.