Şimdi Ara

AVEA'DA EN EKONOMİK KULLANIM = DAKİKASI 8 KRŞ. NASIL MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 20 tl yükledimde bu hediye dk ları nasıl ögrenecegiz ,kalan tutarı
  • Vodafone arankazan ve hesabını bilen tarife varken bütün bu hesaplar boş..

Arankazan kaynağı olmayanlar için güzel bir yöntem ama..

Bu arada katlayan tarifede kalan dakikaları sorgulamak mümkün değil. Ancak online işlemlerden harcama detayınıza bakarak ve bütün görüşmelerinizi tek tek toplayarak kalan dakikalarınızı öğrenebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

Vodafone arankazan ve hesabını bilen tarife varken bütün bu hesaplar boş..

Arankazan kaynağı olmayanlar için güzel bir yöntem ama..

Bu arada katlayan tarifede kalan dakikaları sorgulamak mümkün değil. Ancak online işlemlerden harcama detayınıza bakarak ve bütün görüşmelerinizi tek tek toplayarak kalan dakikalarınızı öğrenebilirsiniz..

sagol kardeş ,bu avea kalandakikaları bilgilendirmeyecek kadar acizmi bu nasıl bir operatör ,benim ötekilerdede hattım var 2 side bilgilendiriyor, aveaya
  • Avea da bazen bildiriyor. Ama o bazen bildirmesi için öğrenmek istediğin zaman; 0.99 TL bayılıyorsun Aveaya.
  • ben aveada 19luk tarifeye geçtim vodafone a da 3000 sms yaptım.6 ay boyunca 19 tl ye( vergiler dahil 21) heryöne 300 avealılarla haftasonu 3000 dakikanız oluyor her ay.6ay sonra 29 olcak ücreti ama isterseniz başka bi tarifeye geçip kapatabilirsiniz.toplam aylık 30 lira verip konuşuyorum msjlaşıyorum mobil öğrenci genc avea paso vs bitti artık bunlar.eskiden 30 lirala 2 3 ay idare ederken artık 1 ay gitmemeye başladı böyle yaptım bende.türkcellin kampanyasını anlamış değilim ama taahütlü şeyler bana itici geliyo ttnetten dolayı :)
  • ben de taahhüte sıcak bakmıyorum. operatör ile sorun yaşarsan numaranı taşıyamazsın. 120 dakika yetmez de 70 liralık fatura gelir zamanında ödeyemezsen 300 TL ceza bedelini ödersin. eski kampanyada bu şekildeydi, yenilenen kampanyada da aynıdır herhalde.
  • gel sen ne çektiğimi bir de bana sor :D
  • Turkcell cayma bedelli hem süresi hem fiyatı(bedava) bakımından kullanıcıların %90'nini memnun edecektir somurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: bunto42

quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

Yaptığınız hesapta >>> 3 ay boyunca 250 dk = 20 TL

Turkcell Opsiyonsuz Genç Tarife + 120 dk Her Yöne Cayma Bedelli Kampanyası >>> 3 ay boyunca 360 dk = 3 TL (Yanlış yazılmamıştır yazı ile ÜÇ TL)

Bu çok daha uygun görünüyor ama öncelikle bu 25 yaş altı gençler için olan bi tarife ( ben malesef 26 yaşındayım). Yani herkes yararlanamıyor. 3 ay boyunca 360 dk konuşabilmek için aylık yükleme şartı var galiba(biraz araştırdım, 20 yada 30 tl aylık yükleme yapmak gerekiyor). Ayrıca her yönü aramak aynı fiyata değil, tarife içi görüşme en uygunu ama diger oparatörler dk'sı 40 krş... Yanlışım varsa düzeltin..

Bastan aşağı yanlış :)

bahsedilen FATURALİ Opsiyonsuz Genc Tarife.

Yararlanilan kampanya: Taahhutlu Kampanyalar / Heryone 120 dak. Hem de 6 saniye bazlı.

Not: 25 yasalti birini bularak ucretsiz olarak hattını faturali yapıp, genc tarifeye geçebilirsin.

Şu yazılara beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün,abartmadan gülmek sağlığa faydalıymış.

Ver gazı ver gazı diye bir söz vardır.

Setha,sizin ve fethiyetv arkadaşın bahsettiği tarifeyi ve ekstra avantaj içeriğini okuyabileceğim bilgileri bizzat Turkcell'in kendi sitesindeki linkini verebilirmisiniz burada.

Hayır çok şaşırdım kusura bakmayın,Turkcell'in diğer iki operatörden asla daha ekonomik konuşturan tarifesi asla olamaz diye düşünüyorum da,gözlerim le görmek istiyorum.

Turkcell deki ilgili linkleri burada yazarsanız çok memnun kalırım.Ben de aynen yazanları buraya ordan aktarırım herkese faydamız olsun tarafsız kesin bilgilerle.

BU arada konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum,gerçekten çok iyi bir yazı ele almışsın,ben o kadar detaylşara önem veren iyi çözümler üreten biri olmama rağmen bu bahsettiğin aklıma gelmedi.

Yalnız,bu tür tarife kampanyalarında o indirimli tarife ücretlerinden konuşabilmek için yükleme yapmak lazım,ama senin taktiğinde geç geç geçtiğin tarifeden yararlan ama yükleme yapmadan yararlan durumu var.

Bunu denemişindir mutlaka ama yinede sorayım,denedin mi,geçtiğin tarifenin indirimli avantajlarından yararlanmak için yükleme yapmana gerek yokmu,zaten son iki ay 10 TL 75 dakika mantığı olduğu için haklı olabilirsin aslında ama avea bu taktiğe çözüm bulmuştur diye de düşünüyorum,yinede denemeye değer,çok iyi bir yazı yazmışsın,faydalı bir yazı ve DH farkı diyorum.

19'luk tarifeyle dediğini yapmaya gerek yok ama faturasız kullanmaktan vazgeçmeyecekler için bana göre çok önemli taktik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Haziran 2010; 2:17:46 >

• Cayma bedelli= hem 6 saniye bazlı+hem kalan sure ertesi aya devrediyor+hemde bedava.. Göstermelik olmayip dakikalarinizi sonuna kadar kullanabileceginiz bir tarife, turkcell iletişimizin zaruri olan kısmını bir sene boyunca üstleniyor anlıyacagınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 2 Haziran 2010; 0:32:18 >
  • ayda ortalama 120-150 dk civarı görüşenler için cayma bedelli harika bir can simidi, bütün operatörlerde 15 liralık 150 dk tarifesi var ona geçmek isteyenler için cayma bedelli iyi bir alternatif oluyor bedava olması yönünden.
    ama ayda 400-500 dk (her yöne) gecenler icin büyük paketler şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net
    quote:

quote:

quote:

Turkcell Opsiyonsuz Genç Tarife + 120 dk Her Yöne Cayma Bedelli Kampanyası >>> 3 ay boyunca 360 dk = 3 TL (Yanlış yazılmamıştır yazı ile ÜÇ TL)

Bu çok daha uygun görünüyor ama öncelikle bu 25 yaş altı gençler için olan bi tarife ( ben malesef 26 yaşındayım). Yani herkes yararlanamıyor. 3 ay boyunca 360 dk konuşabilmek için aylık yükleme şartı var galiba(biraz araştırdım, 20 yada 30 tl aylık yükleme yapmak gerekiyor). Ayrıca her yönü aramak aynı fiyata değil, tarife içi görüşme en uygunu ama diger oparatörler dk'sı 40 krş... Yanlışım varsa düzeltin..

Yararlanilan kampanya: Taahhutlu Kampanyalar / Heryone 120 dak. Hem de 6 saniye bazlı.

Not: 25 yasalti birini bularak ucretsiz olarak hattını faturali yapıp, genc tarifeye geçebilirsin.

Şu yazılara beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün,abartmadan gülmek sağlığa faydalıymış.

Setha,sizin ve fethiyetv arkadaşın bahsettiği tarifeyi ve ekstra avantaj içeriğini okuyabileceğim bilgileri bizzat Turkcell'in kendi sitesindeki linkini verebilirmisiniz burada.

Hayır çok şaşırdım kusura bakmayın,Turkcell'in diğer iki operatörden asla daha ekonomik konuşturan tarifesi asla olamaz diye düşünüyorum da,gözlerim le görmek istiyorum.

Turkcell deki ilgili linkleri burada yazarsanız çok memnun kalırım.Ben de aynen yazanları buraya ordan aktarırım herkese faydamız olsun tarafsız kesin bilgilerle.

BU arada konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum,gerçekten çok iyi bir yazı ele almışsın,ben o kadar detaylşara önem veren iyi çözümler üreten biri olmama rağmen bu bahsettiğin aklıma gelmedi.

Yalnız,bu tür tarife kampanyalarında o indirimli tarife ücretlerinden konuşabilmek için yükleme yapmak lazım,ama senin taktiğinde geç geç geçtiğin tarifeden yararlan ama yükleme yapmadan yararlan durumu var.

Bunu denemişindir mutlaka ama yinede sorayım,denedin mi,geçtiğin tarifenin indirimli avantajlarından yararlanmak için yükleme yapmana gerek yokmu,zaten son iki ay 10 TL 75 dakika mantığı olduğu için haklı olabilirsin aslında ama avea bu taktiğe çözüm bulmuştur diye de düşünüyorum,yinede denemeye değer,çok iyi bir yazı yazmışsın,faydalı bir yazı ve DH farkı diyorum.

19'luk tarifeyle dediğini yapmaya gerek yok ama faturasız kullanmaktan vazgeçmeyecekler için bana göre çok önemli taktik.

Hocam gaz vermiyoruz GERÇEKLERİ YAZIYORUZ.

Şimdi bu yazılanlar gerçekse Turkcell'e geçecek misniz, bizden özür dileyecek misniz?

fusem'in verdiği linkeleri tek tel göz atın verdiğin forum konuların hepsinde (ilk mesajlarında) kampanya ile ilgili olarak turkcell linkleri mevcut.

Bu arada 2008 Kasımdan beri forum çatır çatır Turkcell cayma bedelliyla çalkalanıyor ve kullanıyor, sizin bundan haberiniz yoksa burada operatörlerin kıyaslaması hakkında en ufak bir bilgi yarışına hiç girmeyin derim, asıl sz komik duruma düşersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 2 Haziran 2010; 9:18:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

NETANKET sen de beni güldürdün dogrusu. İşin gücün sadece uzun uzun ve anlamsız yazılar yazmak.

Opsiyonsuz Genç Tarife için link aşağıda: Gördüğün gibi Türkiye'nin AYLIK SABİT ÜCRETİ OLMAYAN TEK tarifesi ve 25 yasın üstünde dahi olsan bu tarifeye geçebiliyorsun:
    http://www.turkcell.com.tr/c/oth/gencpaketiucrettablosu.html

Bu tarifeyi kullanan birisi , taahhütlü kampanya ile her ay 120 dakika her yöne dakika hediyesi Turkcell'den alabilir. TAMAMEN ÜCRETSİZ ve KARŞILIKSIZ. Turkcell kullanman yeterli. Link aşağıda. DETAYLAR kısmında her yöne 120 dakika seçeneğini görebilirsin.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/12aytaahhutlu

NOT: Turkcell'den başkası tamamen karşılıksız, her ay 120 dakika her yöne hediye veriyor mu? Dikkatini çekerim; TAMAMEN KARŞILIKSIZ ve BEDAVA..

NOT2: 3 ayda bir gelecek olan 3 TL fatura KULLANIM VERGİSİDİR ve cep telefonu kullanan tüm faturalı hatlardan ve tüm operatörlerden alınır .

NOT3: Tüm bunlara ilaveten haftada 2 gün kampanyasına da katılarak, haftanın 2 günü tüm türkcelliler ile bedava konusulup mesajlaşılabilir. Bu da tamamen ÜCRETSİZ. Ayrıca kampanya diyerek burun kıvırılmasın. Neredeyse 3 senedir bu kampanya devam ediyor..

NOT4: Senin gibi hesaplı konuşulmayı bildiğini iddia eden bir kişi, Turkcellin bu tarifelerini göz ardı ediyorsa ben bunun altında başka bir art niyet ararım.

• NETANKET arkadasım,

Ben ayda 120 dakika civarı konusan tanıdıklarımı bu şekilde yönlendiriyorum. Kimisi ugrasmak istemiyor ve direk tarife saniyeye geciyor. Kimisi zaten 25 yas altında ve kimisi de 25 yas altında bir tanıdık bulup GENC TARİFEYE geciyorlar.

Boylelikle 120 dakika civarı konusan benim tanıdıklarım,

1. Tarife saniye kullanıyorlar ise 3 AYDA 1 (dikkatini çekerim; her ay değil, 3 ayda 1) 14.70 TL
    2. Genç Tarife kullanıyorlar ise 3 AYDA 1 (dikkatini çekerim; her ay değil, 3 ayda 1) 3 TL

fatura ödüyorlar.

120 dakika civarı konusan senin tanıdıkların kaç TL ödüyorlar?

NOT: Şu anda 120 dakika ve daha aşağısını baz alıyoruz bu konuda. Bana başka örnekler verme. Sorum gayet net. 120 dakika civarı konusan senin tanıdıkların kaç TL fatura ödüyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 2 Haziran 2010; 9:56:18 >
  • @SeTha

Elinize bileğine sağlık :)

"Turkcell'in diğer iki operatörden asla daha ekonomik konuşturan tarifesi asla olamaz diye düşünüyorum da,gözlerim le görmek istiyorum. "

Cayma bedelli kampanyası ile gerekli cevabı verdik, tariferler e devam.....

Lütfen cevaplayınız?

SORU 1)
    1200 dk her yöne 35 TL görüşüyorum, bugüne kadar 35 TL'ye her yöne en fazla kaö dk hangi operatör konuşturdu merak ediyorum?

SORU 2)
    Şu an kurumsal star paket tarifesi aylık 79 TL:
    Şirket içi : 5000 dk
    Turkcell : 5000 dk
    Diğer yönler : 3000 dk
    Bir de 12 aylık taahhüt verdik ilk 3 ay da bedava. Ayda 59 TL'ye geldi. Ayda 59 TLye yukarıdaki dakikalar kadar konuşturma imkanı veren bir operatör var mı? Bırak yukarıdaki dakikaları yarısı dakikalara razıyım...

bu arada Turkcell kalitesi ve çekim gücü kalitesini kıyaslamada dikkate almadık :)

• turkcell'in 34.000.000 abonesi var. cayma bedelli'den ve haftada iki gün bedava'dan bir günde kaç kişi yararlanabiliyor? 100? 200? 500? 1000? 5000?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow
    turkcell'in 34.000.000 abonesi var. cayma bedelli'den ve haftada iki gün bedava'dan bir günde kaç kişi yararlanabiliyor? 100? 200? 500? 1000? 5000?

Hepsi faturali mı kullanıyor?
  • hayır :) ama 7-8 milyon vardır herhalde faturalı, yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow

hayır . ama 7-8 milyon vardır herhalde faturalı, yanılıyor muyum?

Şu şekilde cevaplayayım. Taahhütlü kampanya olan her yöne BEDAVA 120 dakika olan, cayma kampanyası olarak da bilinen kampanyayı baz alarak konuşacagım.

Normalde günlük katılım sınırı var ve bu sınır 500 kişi. BASVURU yazıp 7050 ye mesaj gonderilmesi gerekiyor ve bu mesajı atan ilk 500 kişi içerisinde olunması gerekiyor.

Ama;

1. Eger ki bu kampanyaya gecen sene katılmış ve bu sene yenilemek istiyorsan; ilk 500 kişi içerisinde girmene gerek yok. Direk EVET 120H yazıp 7050 ye yollarsan, 1 sene daha her yöne TAMAMEN BEDAVA olan 120 dakikan her ay hattına yüklenecektir.

2. Farzedelim ki ilk defa basvuracaksın ve ilk 500 kişi içerisinde bir türlü giremiyorsun. Katılmak için bir yol daha var .. Numara tasıyarak git-gel yapmak. (Ben o şekilde yaptım) Numara tasıma ile gelenler EVET 120H yazıp 7400 e mesaj attıklarında bu kampanyaya ilk 500 içerisinde girmeye gerek duymadan, direk olarak katılabiliyor ve 1 sene her yöne TAMAMEN BEDAVA olan 120 dakika her ay hattına yükleniyor.

BAŞKA SORUSU OLAN?

• quote:

Bahsettiğim opsiyonsuz GENÇ TARİFE + TAAHHUTLU KAmpanya ile toplam 3 ayda 1 gelen 3 TL fatura ödeme dısında baska herhangi bir yükleme yapılmasına, herhangi bir aylık ödeme yapılmasına, vs.. vs. gerek yok. TAMAMEN ÜCRETSİZ, KOŞULSUZ, BEDAVA, YÜKLEME YAPMAYA GEREK OLMAYAN, EKSTRA FATURA OLMAYAN, vs.. vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 2 Haziran 2010; 16:37:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.