Şimdi Ara

AVEA'DA EN EKONOMİK KULLANIM = DAKİKASI 8 KRŞ. NASIL MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell'in kampanyasında kurnazlık olduğunu söyleyebiliriz.
    1 senelik taahhüt alıyorsun, vodafone 8 tl'ye sınırsız internet ya da faturalı hatlar için uygun fiyatlı sms paketi çıkarsa da abone numarasını taşıyamıyor.
    ancak turkcell'in hakkını vermek lazım az konuşanlar için bulunmaz bir fırsat, ayda 1 TL'ye hem de...
  • Yanımda 25 yaş altında birisini illa götürmem lazım mı yoksa sadece kimlik fotokopisini götürmem yeterli olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow
    hayır :) ama 7-8 milyon vardır herhalde faturalı, yanılıyor muyum?

Biz herkesi konuşmuyoruz kendimizi konuşuyoruz. siz geçebiliyor musnuz? Evet, geçebilyorsunuz. O zaman sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enorton
    Yanımda 25 yaş altında birisini illa götürmem lazım mı yoksa sadece kimlik fotokopisini götürmem yeterli olur mu?

Normalde illa götürmen lazım.

Ana tanıdık bir TİM bulursan goturmene gerek kalmayabilir.

Süreç su sekilde:

25 yas altı elemanın kimliği sisteme giriliyor. Bilgiler sisteme girilince Turkcell bir mesaj ile şifre gönderiyor. O şifreyi görevliye bildiriyorsun ve işlem tamam.

Gördüğün gibi aslında elemanı götürmene gerek yok ama istiyorlar iste.

Bu arada bu işlemi yapmak da bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

NETANKET arkadasım,

Ben ayda 120 dakika civarı konusan tanıdıklarımı bu şekilde yönlendiriyorum. Kimisi ugrasmak istemiyor ve direk tarife saniyeye geciyor. Kimisi zaten 25 yas altında ve kimisi de 25 yas altında bir tanıdık bulup GENC TARİFEYE geciyorlar.

Boylelikle 120 dakika civarı konusan benim tanıdıklarım,

1. Tarife saniye kullanıyorlar ise 3 AYDA 1 (dikkatini çekerim; her ay değil, 3 ayda 1) 14.70 TL
    2. Genç Tarife kullanıyorlar ise 3 AYDA 1 (dikkatini çekerim; her ay değil, 3 ayda 1) 3 TL

fatura ödüyorlar.

120 dakika civarı konusan senin tanıdıkların kaç TL ödüyorlar?

NOT: Şu anda 120 dakika ve daha aşağısını baz alıyoruz bu konuda. Bana başka örnekler verme. Sorum gayet net. 120 dakika civarı konusan senin tanıdıkların kaç TL fatura ödüyorlar?

+ 1 Setha ve Fethiyetv

2. gruba cuuuk diye uyuyorum, ilerleyen günlerde fatura da ekleyeceğim, inanmayan kalmasın

• arkadaşlar turkcell linki verebilirmisiniz ben bulamadım bu kampanyanın esaslarını türkcellin sitesinde.forumda verilen linklerdede sayfa bulunamadı falan diyo
  • evet buldum süresi dolan kampanyalarda katılıpta kar edenlere hayırlı olsun aslında şunu merak etmiştim 120 dk dolunca noluyo ücretlendirme? katılamayanlar içinde şuan geçerli olan kampanyaları konuşursak daha yararlı olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_bjk
    evet buldum süresi dolan kampanyalarda katılıpta kar edenlere hayırlı olsun aslında şunu merak etmiştim 120 dk dolunca noluyo ücretlendirme? katılamayanlar içinde şuan geçerli olan kampanyaları konuşursak daha yararlı olur :)

Hayirdir bu saatte ne ictin?

Her yone 120 dakika için link yukarıdaki mesajımda.
  • quote:

evet buldum süresi dolan kampanyalarda katılıpta kar edenlere hayırlı olsun aslında şunu merak etmiştim 120 dk dolunca noluyo ücretlendirme? katılamayanlar içinde şuan geçerli olan kampanyaları konuşursak daha yararlı olur :)

hOCAM ZATEN BU BİR KAMPANYA TARİFE DEĞİL.

Tarifeniz neyse 120 dk dolduktan sona o ücretten ücretlendiriliyorsunuz.
  • quote:

Herkese OKUMAK ne de zor geliyor, bütün forumda apaçık anlatıldı bunlar... fusem olsun, setha olsun yazdılar hep...

120 dk. tamamen beleş, Turkcell'de 1 yıl kalacağına dair taahhüt vermek yeterliii
  • tamam gençler kafam karışmış anlaşılan tek kafası karışan da ben değilim :) o linkleri görmedim de ondan daha önce paylaşılan 2 tane donanım haber linki vardi bende ordaki konuya bakıp ordaki türkcell linklerine giremedim ondan yazmıştım.neyse :D ben anladım geçte olsa:D az konuşanlar için gerçekten güzel kampanya..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bunto42

quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

Yaptığınız hesapta >>> 3 ay boyunca 250 dk = 20 TL

Turkcell Opsiyonsuz Genç Tarife + 120 dk Her Yöne Cayma Bedelli Kampanyası >>> 3 ay boyunca 360 dk = 3 TL (Yanlış yazılmamıştır yazı ile ÜÇ TL)

Bu çok daha uygun görünüyor ama öncelikle bu 25 yaş altı gençler için olan bi tarife ( ben malesef 26 yaşındayım). Yani herkes yararlanamıyor. 3 ay boyunca 360 dk konuşabilmek için aylık yükleme şartı var galiba(biraz araştırdım, 20 yada 30 tl aylık yükleme yapmak gerekiyor). Ayrıca her yönü aramak aynı fiyata değil, tarife içi görüşme en uygunu ama diger oparatörler dk'sı 40 krş... Yanlışım varsa düzeltin..

Bastan aşağı yanlış :)

bahsedilen FATURALİ Opsiyonsuz Genc Tarife.

Yararlanilan kampanya: Taahhutlu Kampanyalar / Heryone 120 dak. Hem de 6 saniye bazlı.

Not: 25 yasalti birini bularak ucretsiz olarak hattını faturali yapıp, genc tarifeye geçebilirsin.

Şu yazılara beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün,abartmadan gülmek sağlığa faydalıymış.

Ver gazı ver gazı diye bir söz vardır.

Setha,sizin ve fethiyetv arkadaşın bahsettiği tarifeyi ve ekstra avantaj içeriğini okuyabileceğim bilgileri bizzat Turkcell'in kendi sitesindeki linkini verebilirmisiniz burada.

Hayır çok şaşırdım kusura bakmayın,Turkcell'in diğer iki operatörden asla daha ekonomik konuşturan tarifesi asla olamaz diye düşünüyorum da,gözlerim le görmek istiyorum.

Turkcell deki ilgili linkleri burada yazarsanız çok memnun kalırım.Ben de aynen yazanları buraya ordan aktarırım herkese faydamız olsun tarafsız kesin bilgilerle.

BU arada konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum,gerçekten çok iyi bir yazı ele almışsın,ben o kadar detaylşara önem veren iyi çözümler üreten biri olmama rağmen bu bahsettiğin aklıma gelmedi.

Yalnız,bu tür tarife kampanyalarında o indirimli tarife ücretlerinden konuşabilmek için yükleme yapmak lazım,ama senin taktiğinde geç geç geçtiğin tarifeden yararlan ama yükleme yapmadan yararlan durumu var.

Bunu denemişindir mutlaka ama yinede sorayım,denedin mi,geçtiğin tarifenin indirimli avantajlarından yararlanmak için yükleme yapmana gerek yokmu,zaten son iki ay 10 TL 75 dakika mantığı olduğu için haklı olabilirsin aslında ama avea bu taktiğe çözüm bulmuştur diye de düşünüyorum,yinede denemeye değer,çok iyi bir yazı yazmışsın,faydalı bir yazı ve DH farkı diyorum.

19'luk tarifeyle dediğini yapmaya gerek yok ama faturasız kullanmaktan vazgeçmeyecekler için bana göre çok önemli taktik.

NETANKET sen de beni güldürdün dogrusu. İşin gücün sadece uzun uzun ve anlamsız yazılar yazmak.

Opsiyonsuz Genç Tarife için link aşağıda: Gördüğün gibi Türkiye'nin AYLIK SABİT ÜCRETİ OLMAYAN TEK tarifesi ve 25 yasın üstünde dahi olsan bu tarifeye geçebiliyorsun:
    http://www.turkcell.com.tr/c/oth/gencpaketiucrettablosu.html

Bu tarifeyi kullanan birisi , taahhütlü kampanya ile her ay 120 dakika her yöne dakika hediyesi Turkcell'den alabilir. TAMAMEN ÜCRETSİZ ve KARŞILIKSIZ. Turkcell kullanman yeterli. Link aşağıda. DETAYLAR kısmında her yöne 120 dakika seçeneğini görebilirsin.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/12aytaahhutlu

NOT: Turkcell'den başkası tamamen karşılıksız, her ay 120 dakika her yöne hediye veriyor mu? Dikkatini çekerim; TAMAMEN KARŞILIKSIZ ve BEDAVA..

NOT2: 3 ayda bir gelecek olan 3 TL fatura KULLANIM VERGİSİDİR ve cep telefonu kullanan tüm faturalı hatlardan ve tüm operatörlerden alınır .

NOT3: Tüm bunlara ilaveten haftada 2 gün kampanyasına da katılarak, haftanın 2 günü tüm türkcelliler ile bedava konusulup mesajlaşılabilir. Bu da tamamen ÜCRETSİZ. Ayrıca kampanya diyerek burun kıvırılmasın. Neredeyse 3 senedir bu kampanya devam ediyor..

NOT4: Senin gibi hesaplı konuşulmayı bildiğini iddia eden bir kişi, Turkcellin bu tarifelerini göz ardı ediyorsa ben bunun altında başka bir art niyet ararım.

Yanlıştan dönmek erdemdir,ben kendimi erdemli ve dürüst biri olarak bilirim,çevremde bunun aksini söyleyen birine de raslamadım.

Araştırmalarım sonucunda Setha arkadaşın ve onunla aynı görüşte tarifeyi anlatan fethiye arkadaşın haklı olduğunu gördüm.Yani arkadaşların bahsettiği tarife eğer her ay 20 tl yükleme yapamayacaksanız ama 12 ay turkcell kullanmaya söz verip 3 ayda bir şimdilik 3 TL ödemeyi kabul ederseniz son derece iyi bir tarife ve rakibi yok.Çünkü her ay her yöne 120 dakika ücretsiz konuşacaksınız,ve 120 dakikayı açmadığınız takdirde ve bazı ayrıntılara dikkat ettiğiniz hata yapmadığınız takdirde 3 ayda 3 tl vereceksiniz o da vergi zaten.ilk defa faturalı hat kullananlar ise sanırım 3 TL değil biraz fazla 5 TL civarı ödeme yapacaklardır.

Bu kampanyalı tarife taktiği hakkında tartışmamızda bilgi eksikliğimden dolayı kendi menfeatlerim için değil,tüketicilerin menfeatleri için agresif tepki verdim.Ben burda asla kendim için menfeat gözeterek yazmam.Avea çalışanı değilim,olsa birçok yazımda vodafone tarifelerini önermezdim.Bazı yazılarımda da,parası olanlara Turkcell Gold PLus tarifesini önermiiştim,bunlar forumda kayıtlıdır Setha arkadaşım.

Beni yanıltan,turkcell'in bana yanlış bilgi vermesi.Ben burda bu tarife hakkında yazınızı okuduktan sonra,Mecidiyeköyde Şişli Emniyet Müdürlüğü yanındaki Turkcell mağazasına girdim,bahsettiğiniz tarifeyi benimle ilgilenen çalışana sordum,bana söylenen böyle bir tarifenin olmadığı.Bakınız dedim,3 ayda bir 3 TL veriliyormuş,birde 12 aylık anlaşma yapılıp her ay için heryöne 120 dakika kazanılıyormuş diye hatta daha ayrıntılı şekilde anlattım.
    Turkcell çalışanı,şu an turkcell de böyle bir durum yok dedi.Hatta buna benzer bir tarife ve kampanyanın geçmişte olduğunu şu an olmadığını söyledi.

Ben bu bilgilere güvenerek burda eleştiri de bulundum.Sizden ricam,NetAnket.Net sen art niyetlisin,başka amacın var gibi karalamalar yapmayın.Bu forumda turkcell tarifelerini de tavsiye ettiğim yazılarım var vodafone tarifelerini önerdiğim yazılarım da var,kişinin durumuna göre değişir benim önerim.Evet genel olarak Turkcell fiyatlandırmalarına tavrım söz konusu ama bu ben Avea'cıyım anlamına gelmez.

Bu tarife (taktik-kampanta+tarife) konusunda,2 ayda bir en fazla 20 TL yükleyebilenler için kaçırılmayacak bir taktik olduğunu bende şu an kabul ediyorum.Yanlışlarda ısrar eden biri değilimdir,yanlıştan dönmek erdemdir.Benim amacım burda insanlara faydalı olabilmek.Bu tarife ve kampanya için faturasız hat kullananların turkcell faturalıya geçmesinde yarar olduğunu düşünüyorum. Tarifeye zam gelmezse yeme de yanında yat derim.

Şu an bu taktik uygulanabiliyorsa yani 3 ayda toplam 3 tl verilip her ay heryöne 120 dakika konuşulabiliyorsa ben de bu hafta en az 2 tanıdığımı bu tarifeye teahhüt vererek geçireceğim.Kampanya + tarifenin devam edip etmediği konusunda kesin bilgi varsa yazınız.

Fethiye li arkadaşın bahsettiği diğer tarife konusunda 5000+5000+1000 gibi seçenekli tarife konusunda ise farklı düşünüyorum.Onu da bir ara ayrıntılarla sebepleriyle açıklayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 8 Haziran 2010; 23:40:49 >

• Yok ben 120 değil de 250 konuşurum diyorsanız turkcell heryöne 150 dakika 15tl. Artı cayma bedelli 120 dakika eşittir 270 dakika heryöne. Kral bence... Ben ve çoğu tanıdığım kullanıyoruz bunu ve sayemde sayımız giderek artıyor :)
  • ben bu 20 tl'ye 3 ay yöntemini 2-3 aydır kullanıyorum ve hiç sorun yok, faturasız hat kullananlar için ideal. 3 ayda sadece tek yükleme yeterli oluyor, yani ilk 20 tl yükleme 3 ay boyunca gidiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bunto42

quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

Yaptığınız hesapta >>> 3 ay boyunca 250 dk = 20 TL

Turkcell Opsiyonsuz Genç Tarife + 120 dk Her Yöne Cayma Bedelli Kampanyası >>> 3 ay boyunca 360 dk = 3 TL (Yanlış yazılmamıştır yazı ile ÜÇ TL)

Bu çok daha uygun görünüyor ama öncelikle bu 25 yaş altı gençler için olan bi tarife ( ben malesef 26 yaşındayım). Yani herkes yararlanamıyor. 3 ay boyunca 360 dk konuşabilmek için aylık yükleme şartı var galiba(biraz araştırdım, 20 yada 30 tl aylık yükleme yapmak gerekiyor). Ayrıca her yönü aramak aynı fiyata değil, tarife içi görüşme en uygunu ama diger oparatörler dk'sı 40 krş... Yanlışım varsa düzeltin..

Bastan aşağı yanlış :)

bahsedilen FATURALİ Opsiyonsuz Genc Tarife.

Yararlanilan kampanya: Taahhutlu Kampanyalar / Heryone 120 dak. Hem de 6 saniye bazlı.

Not: 25 yasalti birini bularak ucretsiz olarak hattını faturali yapıp, genc tarifeye geçebilirsin.

Şu yazılara beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün,abartmadan gülmek sağlığa faydalıymış.

Ver gazı ver gazı diye bir söz vardır.

Setha,sizin ve fethiyetv arkadaşın bahsettiği tarifeyi ve ekstra avantaj içeriğini okuyabileceğim bilgileri bizzat Turkcell'in kendi sitesindeki linkini verebilirmisiniz burada.

Hayır çok şaşırdım kusura bakmayın,Turkcell'in diğer iki operatörden asla daha ekonomik konuşturan tarifesi asla olamaz diye düşünüyorum da,gözlerim le görmek istiyorum.

Turkcell deki ilgili linkleri burada yazarsanız çok memnun kalırım.Ben de aynen yazanları buraya ordan aktarırım herkese faydamız olsun tarafsız kesin bilgilerle.

BU arada konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum,gerçekten çok iyi bir yazı ele almışsın,ben o kadar detaylşara önem veren iyi çözümler üreten biri olmama rağmen bu bahsettiğin aklıma gelmedi.

Yalnız,bu tür tarife kampanyalarında o indirimli tarife ücretlerinden konuşabilmek için yükleme yapmak lazım,ama senin taktiğinde geç geç geçtiğin tarifeden yararlan ama yükleme yapmadan yararlan durumu var.

Bunu denemişindir mutlaka ama yinede sorayım,denedin mi,geçtiğin tarifenin indirimli avantajlarından yararlanmak için yükleme yapmana gerek yokmu,zaten son iki ay 10 TL 75 dakika mantığı olduğu için haklı olabilirsin aslında ama avea bu taktiğe çözüm bulmuştur diye de düşünüyorum,yinede denemeye değer,çok iyi bir yazı yazmışsın,faydalı bir yazı ve DH farkı diyorum.

19'luk tarifeyle dediğini yapmaya gerek yok ama faturasız kullanmaktan vazgeçmeyecekler için bana göre çok önemli taktik.

• cayma bedellide kalan dk ları sorgulayabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69
    cayma bedellide kalan dk ları sorgulayabiliyormuyuz

Online işlemler merkezinden bakabiliyorsun.

Üstelik verilen dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.
  • arkadaşlar bu turcell'in taahhütlü faturalı tarifesinden yararlanmak için numara taşıyarak turkcele geçen biri hemen yararlanabilir mi?
  • ilk ay bitti 2 ay için 9333 ne diye mesajatacam heryöneye geçtim ne yazacam mesajda
  • Fıkra gib.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLaCk_WaTeR

ilk ay bitti 2 ay için 9333 ne diye mesajatacam heryöneye geçtim ne yazacam mesajda

75 YAZIP 5878'E GÖNDER

ayrıntılı bilgi için ;http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/heryone.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.heryone
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.