Şimdi Ara

avea'dan memnunmusunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • memnumum bizim burda geyt rahat çekiyo 5dkdan sonrada kapanmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

yaw senin avea ile sorunun mu var??

yada ahmet çakar gibi adamlara çok özentisin sen

42 mesajın var ama malesef hepsi muhalefet olsun diye aılmış mesajlar.( herkes konu açmamalı)

memnun olan kullanır , olmayan kullanmaz senin derdinmi bu?

ben ariadan beri kullanıyorum sorunsuz kullanıyorum memnun oldunmuı şimdi????

sen nıye bu msja taktın kı sındı??? (2. mesajım. sorun olurmu acaba.yok muhalefet oldum ya ondan dıorum)
  • belki bir gün herkez fenerbahçeli olmayacakta olsa eminimki herkez bigün avea lı olacak kendim ve arkadaşlarımdn biliorum en ii telekominikasyon aveaa
  • arkadaşlar bu birazda şans işi galiba ben çok memnunum hiçbir çekmeme veya başka türlü bir görüşme problemi yaşamadım belki de ondandır. Diğer servisleride depe depe kullanıyom, ringa, iddaa, websms vs..
    Ama şöyle bişey var ki turkcell bizim buralarda bi garip, dışarda iyi çekiyoda evde camdan sarkmam lazım yani bu açıdan bakınca hangisi iyi?

Ama Başka bi yerde (maç izlediğimiz) bodrum katında benim telefon güç çekmesine rağmen Turkcel full değilsede iyi çekiyor.

Dediğim gibi biraz şans, bikaç sene daha geçsin hele 3. operatörde şebeke düzeyinde eşitlensin siz o zaman fiyatları görün nerdeyse bedavaya konuşçazz...
  • wallla ben EGM tarifesindeyim çokk iyi AVEA kullanacaksanız hatlı kullanın yokksa diğerlerinin hepsi tuzakk
  • quote:

Orjinalden alıntı: alec___

arkadaşlar bu birazda şans işi galiba ben çok memnunum hiçbir çekmeme veya başka türlü bir görüşme problemi yaşamadım belki de ondandır. Diğer servisleride depe depe kullanıyom, ringa, iddaa, websms vs..
    Ama şöyle bişey var ki turkcell bizim buralarda bi garip, dışarda iyi çekiyoda evde camdan sarkmam lazım yani bu açıdan bakınca hangisi iyi?

Ama Başka bi yerde (maç izlediğimiz) bodrum katında benim telefon güç çekmesine rağmen Turkcel full değilsede iyi çekiyor.

Dediğim gibi biraz şans, bikaç sene daha geçsin hele 3. operatörde şebeke düzeyinde eşitlensin siz o zaman fiyatları görün nerdeyse bedavaya konuşçazz...

evet abi kesinlikle şans işi yada benm kaldıgım yerden herkez dio msjlar gitmiyor yada 5dkdan sonra kapanıyor ben rahat 2 yıldır kullanıyorum 1 kere şebeke servis dışı oldu o zaman hiç bişey yapılmadı ama diğer tum gunler rahatdım ne 5dkdan sonra kapanıyor ne de msj gitmiyor.

• ben de avea dan pek memnun değilim gerçi arkadaşların çoğu diğer tarifelere geçti o yüzden de pek kullanmıyorum yakında kapanır heralde hat...

ara arada kontör yukluyoz mecburr..
  • avea hem makul hemde kalitelidir şebeke sorunu yaşayanlar 500ü arayarak çözüm bulabilirler
  • BENCE FİYATLAR YÖNÜNDEN UYGUN
  • Sergen_Baba gerçektende çok kızmışsın adama gerçi önceki postlarınıda görmedim ya neyse.
    bu arada avea bana her yönüyle uygun geliyo ama şu avantaj tarife diye bi tarifesi varmı şimdi girip bakçam aveanın sitesinde öyle her numarayı aramanın aynı olduğu bi tarife biliodum ama 5kont/dk idi

Düzeltme: 5kont7dk ==> 5kont/dk. yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egulova -- 31 Temmuz 2006; 1:46:39 >
  • ben aveayı deiştirdim.
    telsim aldım
    daha ii
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.