herkes eleştiri yapababilir. operatorlerin olumlumlu ve olumsuz yonlerini belirtmek oldukça önemli bir şeydir. operatörlerin olumsuz yönlerini öğrenmesi gerekir. tabi bu sadece avea için geçerli degil. zaten bu forum sitesinde turkcell ve telsimin olumlu ve olumsuz yönlerinin belirtilebileceği bölümlerde var.
quote:
Orjinalden alıntı: night_man
galiba artık operatörlerin olumsuz yönlerini yazan topicleri siliolar
AVEAYA güvenmiyorum ve memnun dğeilim...
TURKCELL i gözünü seveyim...
PAram var ve mutluyum kardeşim TCELl de...
Avea gibi habire tarfie değiştirip , sonra zırt pırt kendi kendine kontör düşürtmüyor...
İlk aldığım aveya 150 kontör almıştım sonra kampanyalı mobil öğrenci tafeisine geçtim diye benden 50 kontör aldılar
Ya yaz bitti tarife de bitti ben zaten yazın sonunda almıştım...
TCELL de böyle oyunlar yok, öğrencimisin öğrencisin, kimlik fotokopisi çektirirsin sonra bedavaya geçersin bu ne ya UYUZ OLUYORUM AVEYA
antiochos öyle yazmışki memnun olduğum avea hattımdan tiksinesim geldi
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
çok kızdırmışın sen @sergen babayı
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
yaw senin avea ile sorunun mu var??
yada ahmet çakar gibi adamlara çok özentisin sen
42 mesajın var ama malesef hepsi muhalefet olsun diye aılmış mesajlar.( herkes konu açmamalı)
memnun olan kullanır , olmayan kullanmaz senin derdinmi bu?
ben ariadan beri kullanıyorum sorunsuz kullanıyorum memnun oldunmuı şimdi????
ya böle insanlara uyuz oluoyrum kullanmazsan kullanma beğenme ne sosuosun "memnunmusunuz diye" nolcak ben çok memnun oldum yada olmadım .. benim olmam onumu geriyor yada kararını değiştiriyor.
daha ucuz fiyatlarla konusabiliyorsun . hatta ev telefonu aradıgın zaman sanırım diger operatörlerle aramaktan cok daha ucuz. ama bi de cekse o zaman mükemmel olacak . cekmiyor genelde malesef. tabi hep cekmiyor degil . uygun yeri bulunca konusabiliyorsun. türkcell kullanıcısıyım tam 8 yıldır fakat konusma kontürleri cok yüksek. bence rekabet olmalı. aslında yarı yarıya aveaya gecilse bak o zaman neler oluyor . hepsi kampanya üstüne kampanya yapmak zorunda. simdi türkcellin suyu kuru tabi fiyatları bindirir. biraz avea ve telcime geciş olsa o zaman bu tuturdukları fiyatın altına nasıl iniyorlar bakın görün.
Hayır değilim....
ben memnunum niyemi :
avantaj tarifedeyim en son öğrendğim kadarı ile 31 aralık 2006 tarihine kadar uzatılmış inşallah devamlı olur.
avantaj tarife nereyi ararsan ara 3 kontor/dakika
çok konuşan biri olmayıp türkcell / telsim kullanan çok arkadaşım var. genelde 1 dakikadan az olduğu için bu tarife bana daha cazip .
ben memnun değilim zaten polis hattı büssürü sabit ücret geliyo one öyle şöyle 5 falan olsa tamamda 12 15 geliyo her ay
Hayır memnun değilim.Çekmiyor, kapanıyor, ses gelmiyor, karşıya ses gitmiyor, araya başka sesler giriyor bıktım artık.
ben memnunum çoğu yerde hatta bazen türkcell in çekmediği yerlerde bile çekiyor gerçekten
Avea ve Telsim. İkisi de birbirinden beter. Çekmiyor, konuşurken kapanıyor. Acil işim olduğunda işimi halledemiyorum. Aslında bu ikisi için söyleyecek şok şey var da neyse...
Turkcell'e gelince, yıllardır adam akıllı bir tane tarife yapamadılar gitti..
ben çook memnunum şu sırlar
çünkü;
TARKAN BALIKESİR KONSERİNE ÜCRETSİZ İKİ ADET BİLET KAZANDIM ÇOK MUTLUYUM
herkese saygılar
Ben Daha Önceden Avea Kullanıcısıydım Baktım Beni Kimse Aramıyor Fazla Kontör Gitmesin Diye Hemen Avea'yı Bıraktım