< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
hicbir operatore karsi fanatikligim yok olabildiğince ucuz fiyata kaliteli hizmet almaya calisiyorum haziran ayinda vodafone temmuz ayinda turk telekom kullandim ve en son olarak turkcell faturali 10 gb 39 tl tarifesine geçtim anladim ki turkcellden baska duzgun hizmet veren operator yok vodafone'da inanilmaz bir sarj tuketim sorunu var musteri hizmetleri berbat bazi yerlerde internete bile girilemiyor turk telekomda hizlar iyi fakat sebeke stabil degil. volte ve vowifi sorunlu calisiyor ve telefon konusmalarinda ses kalitesi cok kotu tum bu saydigim kistaslarda tek sorunsuz calisan operator turkcell fiyatlar konusunda itiraz edebilir herkes fakat her seyin bedeli var demek sanirim en dogrusu olur
|
Ben de çok memnunum aldığım hizmetten. Müşteri hizmetleri ilgi alakası. Kapsama ve İnterneti söylemiyorum. Aylık ortalama 30gb kullanıyorum 49tl ödüyorum. Fizy ve TV plus kullanıyorum. Kötü dediğim en ufak birsey yok.
|
Turkcell diye yazılır kalite diye okunur
|
valla 2018 eylüle kadar Vodafone 50 tl veriyordum 10gb için, yedek bir hattım vardı turkcelle taşıdım, faturasız ve hiç paket yapmadım başlarda buna rağmen 20gb altında kullanmadım, 20gb benim için hayal gibi bir şey tabi o zamandan beri her ay kullanımımın ekran görüntüsünü alıyorum oha ne çok kullandım diye sonra gollercepteye para harcamaya başladım biraz, hediye yarışı falan derken kullanımım oldu 30 40gb. Vodafone hattı da geçirdim taahhüt bitince hemen turkcelle, yine paketsiz kullandım uzun süre, şimdi 25 TL faturalıdayım. her ay 30 40 gb kullanıyorum.
özet: Turkcellden sayesinde mobil internetin tadını çıkarır oldum, hem de ucuza. memnunum. |
Müşteri hiZmetlerı bile kalıte turkcelin. Otekılerı ara da gör. Gardas napıyon der enseye tokat bilmem nereye parmak atarlar.
Turkcell adamdır net |
Turkcell açık ara en iyi tartışmaya gerek yok bence fakat işin ekonomik boyutuda var tavsiyem tatile falan gitmeyen ve İstanbul dışına çıkmıyorsanız bulunduğunuz bölge hangisi iyiyse ona geçin derim mesela benim evde en iyisi vodafone çekiyor genel olarak hızlarıda iyi bu yüzden vodafoneye geri döneceğim birde daha önce memnun kaldığım red35 tarifesine 88 tl geri dönüş yapacağım
Örnek olarak benim bir alt katta yengemler oturuyor bizim lokasyonda park var amcamı aramak istediğimizde aradığınız kişiye ulaşılamıyor hattı turkcell ama vodafone evin her yerinde 3g var ve rahat rahat arama yapıyor yengemde çok memnun turkcell hiç çekmiyor ama vodafone ile hep çekiyor bu yüzden hangi hat iyiyse bölgenizde ona geçin derim |
39 liraya 10 GB 1000 dk 1000 SMS kullanıyorum. Ek olarak aldığım hizmetler ;
•Bip hediye yarışı haftalık 5 GB •Bip "bip yıldızları" günlük 1 GB (her hafta yenilenir.) •Bip "bip kim 1 GB ister ve bil Kazan 1 GB günlük (pcde googleyi açıp yapıyorum iş yerinde •Sen yap diye kampanyası günlük 1 GB • Bizce uygulamasi ile 3 günlük 3 GB kazanma hakkım var. • Gnc yumurta çatlat salla kazan gelen hakları saymıyorum bile. Şimdi bazı verdiği internetleri saatlik veriyor kimisine göre bu yaramıyor ama bana çok yarıyor hele ki youtube premium ve Netflix gibi uygulamalarda izlemek istediğim şeyleri köşeye not edip saatlik internetle çok rahat hallediyorum. Velhasıl kelam 39 liraya 1000 dk +1000sms +10 GB ana internet +25 GB hediye yarışı (5 GB fazladan yazma geregim TL yuklendiginde ikiye katlıyor.) Günlük internet vs aylık 45 GB internetim banko minimum . Daha bir çok uygulama internetide yazmadım supriz nokta goller cepte vs.. 39 liraya hangi operatör hem bu kadar kaliteli hem bu kadar çok internet verme şansı sunuyor . 39 liraya çok diyip diğer operatorlerde 29 liraya sürünen çok arkadaşım var maalesef ve bunlar günlük 18.5 TL sigaraya veriyor :) Velhasıl kelam ben mennunum Allah başımızdan eksik etmesin. |
Taaa Kocaeli'den Gümüşhane'ye geldim. Yolculuk esnasında onlarca test yaptım ve ana konuda paylaştım. Nihayetinde Turkcell açıkara en iyi durumda ve %80-90 memnuniyetim oldu diyebilirim.
İyi ki Turkcell var, her kuruş helali hoş olsun. Köydeyim şimdi ve sadece Turkcell çekiyor. Çok çok iyi olmasada Allah'ın dağında ancak bu kadar.. Şimdi temsilciyi aradım talep oluşturdum inceleme yapacaklar. Istasyon yaklaşık 4km mesafede, ne yaparlar bilemiyorum ama umarım iyileştirme olurda köy halkı daha iyi hizmet alır. |
https://forum.donanimhaber.com/tum-operatorler-4-5g-hiz-testi-ana-konu-5g-ye-dogru-adim-adim--115719373-710
Şu konuda 4 sayfa boyunca attığım testler herşeyi açık bir şekilde gösteriyor. Yok öyle Turkcell eskiden iyiydi algısını kasmayı bitirmelisiniz artık. 4 sayfa boyunca 3 operatöründe onlarca testini sırf bu tipler için yaptım. Birkaç güne CellMapper'da haritalamasınıda atacağım. Sizin bölgenizde TT veya Vodafone iyi olması heryerde artık iyi olduklarını göstermez. Boş boş konuşmadım, üşenmeden, kotayı düşünmeden, hem hız testi yaptım hemde haritaladım. Sizde aynısını yapabilirsiniz, ama unutmayın; yanınızda mutlaka Turkcell hat olsun, vallah kalakalırsınız. Açıkara Turkcell en fazla kapsamayı ve en yüksek hızları veren operatördür. Bunun tam aksini iddaa eden trolldür. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 4 Ağustos 2020; 19:2:26 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 4 Ağustos 2020; 21:7:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 4 Ağustos 2020; 20:35:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 5 Ağustos 2020; 22:53:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |