Şimdi Ara

Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
2
Favori
16.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 yıldır Turkcell kullanıyorum. Yıllar içinde başka operatörlere taşıdım numaramı ama Turkcell'den şaşmayacaksın onu anladım. 39 lira veriyorum 10 gb. Geçen gün Marmaris'te tekne turuna çıkmıştım denizin ortasında bile çekiyor. Bütün koylara baz istasyonu kurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 9 Ağustos 2020; 21:6:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell iyi ama biraz pahalı birde hocam benim taahüdü ekim bittiyor hocam hangi tarife önerisi ne acaban 100 kadar butçe var

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

sürekli bir paket mi arıyorsun? bir de bu tür istekleri tarife tavsiye konusu var oraya sor istersen.
    sürekli olmayacak o ay ihtiyaç duyduğumda yükleme yapıp kullanabileceğim makul seviyede mesela 5gb bişeyler lazım faturasız. gözden ırak yerlerde kullanacağım.

• Turkcell açık ara en iyi tartışmaya gerek yok bence fakat işin ekonomik boyutuda var tavsiyem tatile falan gitmeyen ve İstanbul dışına çıkmıyorsanız bulunduğunuz bölge hangisi iyiyse ona geçin derim mesela benim evde en iyisi vodafone çekiyor genel olarak hızlarıda iyi bu yüzden vodafoneye geri döneceğim birde daha önce memnun kaldığım red35 tarifesine 88 tl geri dönüş yapacağım

Örnek olarak benim bir alt katta yengemler oturuyor bizim lokasyonda park var amcamı aramak istediğimizde aradığınız kişiye ulaşılamıyor hattı turkcell ama vodafone evin her yerinde 3g var ve rahat rahat arama yapıyor yengemde çok memnun turkcell hiç çekmiyor ama vodafone ile hep çekiyor bu yüzden hangi hat iyiyse bölgenizde ona geçin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 9 Ağustos 2020; 22:49:58 >
  • rexpos R kullanıcısına yanıt
    faturasızda tekrarsız paket zor, çıkıp çıkmayacağı belli olmuyor. yani istediğin zaman alabileceğin bir paket öneremiyorum.
    seçeneğin şunlar, rahat tarifeye geçip lazım olduğu zaman aylık tekrarsız paket almak. diğer seçenek gs şampiyon paketi alıp haftada 6 maçtan kazandığını harcamak.

• Memmunum fazlasiyla

• Evimdeki hızlar sürekli artmaya başladı 😂

Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü

• İlk hattımı Turkcell almıştık ve o zamandan beridir Turkcell kullanırım. Halbuki benim istediğim, telefon sinyalinin sarı ışık ile baz istasyonundan baz istasyonuna, sonra uyduya, oradan Amerika'daki baz istasyonuna ve oradaki kullanıcının telefonuna iletildiği reklama sahip olan Telsim kullanmaktı, neyse...
    Genel performans olarak hemen her zaman memnun oldum, fiyat olarak hemen her zaman memnun olmadım.

Bir ara yurtdışını arayabilmek için TT hat aldım. Oldukça uygundu o dönem. Ama bazen aradığım kişi yerine başka bir kişiyi arıyordu ilginç bir şekilde. Buna anlam verememiştim. Bir de İnternet kullanımı yapıyordum, hattan düşüm olmuyordu. Sonra hepsi birden düşüp hatta bakiye kalmıyordu. Bense hayalimde bedava İnternet kullanıyordum. Şehirlerarası yollarda ise şansa çekiyordu. Doğu'da iken de baz istasyonuna trafo bağlanmadığı için, beldede voltajlar düşünce baz istasyonu devreden çıkıyordu. Elektrik kesilince yine TT de kesiliyordu. Binada yangın çıktığı an TT çekmiyordu, Turkcell ile itfaiyeyi aradık ama yine ulaşamadık. Araçla gidip itfaiyeyi çağırdık. Sonradan 3G'de 900 MHz kullanarak kendini baya toparladı. Hız olarak da gayet geliştirdi. Ama şuan yaşadığım yerde, yine çekimi sıkıntılı.

Vodafone'u aktif olarak kullanmadım ama çevremde hep kullanan vardı. Çekim olarak TT'den iyiydi. Baz istasyonları elektrik kesintisinde hemen giderdi. İstanbul'da sel olursa günlerce hizmet veremezdi Trakya'ya Vodafone. Ve hatta geçen hafta, Esentepe veri merkezinin trafosu patlayınca bir güne yakın evdeki Vodafone fiber hattım çalışmadı. Uluslararası şirketteki yedeklilik şaşırtıcı. Doğu'da performansı TT gibiydi ama bir kış, bizim beldede bir ay kadar hizmet vermemişti nedense. Herkes hattını Turkcell'e taşıdı sonucunda. Sınırsız Youtube vs. dikkat çekici paketleri var. Ama 4G ihalesinde en dar frekansları aldığı ve çok birleştirme yapmadığı için böyle sınırsız paketlere yetersiz kalıyor. 900 MHz'de 4G hizmeti ile Turkcell'in çekmediği yerlerde çekebiliyor tabi.

Genel deneyim olarak Turkcell'den oldukça memnundum. Üniversiteden geldikten sonra kendi evimde düzgün çekmiyordu. Şikayetler üstüne ilçeye ikinci baz istasyonlarını kurdular ve evde yine en iyi hizmet veren oldu. İş yerinde sorunsuz çekiyordu. Üstlerimiz bize ulaşabilmek için şirket hattımızı değil, kendi numaralararımız arardı. Şirket hattı ile diğerlerinde konuşmak için bodrumdan çıkmak gerekiyordu. Doğu'da yaşadığım yerde baz istasyonu vardı ve çevre köylere de teker antenlik 3G istasyonlar kuruyordu. TT fiberi koptuğunda tüm mobil operatörler ve DSL hizmetleri susar, ama beş dakika sonra Turkcell tekrar hizmet vermeye başlardı. Yedekliliği iyiydi. Şemdinli'nin bir beldesinde 39 Mbit 3G hızı görmüştüm. Sonrasında 4G devreye alındığı yazki yolculuğumda, Şemdinli'den Tekirdağ'a her il ve ilçe merkezinde en az bir istasyondan 4G'yi devreye almıştı. Şimdi ise daha fazla yerde 4G çekiyor. 4G ihalesinde en geniş frekansları alan operatör. Son zamanlarda köy yerlerindeki istasyonlarda da L2100 devreye alarak 4G kapsamayan yerleri oldukça azaltıyor. Gerçi buralarda L800 de kullansa, kapsama olayını ciddi aşarlar ama anlamıyor bunu müşteri hizmetleri, kem küm, teknik ekip şöyle böyle diyor... Şehir içlerinde de istasyonlarında L800, L1800, L2100, L2600 bantlarını birleştirerek 60 MHz bant genişliğine çıkıyor son zamanlarda. Tabi henüz 3 taşıyıcı birleştiriyor henüz ve tümü 256QAM değil sanırım. Tüm frekansları birleştirip QAM arttırırsa daha da iyi hızlar verir. Sıkıntı iki yıldır sattığı SuperBox hizmetinin şebeksini artık aşırı zorlar hale gelmesi. Yer yer hızları çok düşürüyor sınırsız SuperBox paketleri. Fiyat olarak hep diğerlerinden pahalı oldu. Ancak genel deneyim ve ödediğime bakınca da, arada muazzam farklar görmediğimden ve performans olarak memnun olduğumdan diğerlerini kullanmıyorum. Gelecekte kullanmam diyecek bir fanboy değilim ama diğerleri kendini geliştirir de, 5G'de ciddi atılımlar yaparlarsa neden olmasın...

Bu arada, eskilerden birkaç blog içeriğim...
    Turkcell 3G yolculukta video testihttp://www.f-blog.info/turkcell-3g-yolculukta-video-testi/

Van, Erciş ile Tekirdağ, Muratlı arası Turkcell 3G hız testlerihttp://www.f-blog.info/van-ercis-ile-tekirdag-muratli-arasi-turkcell-3g-hiz-testleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 10 Ağustos 2020; 20:42:40 >

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Speedtest sonuçlarında Türk Telekom'un gerisinde olabilir fakat deneyimlediğim kadarıyla Türk Telekom'dan daha iyi kapsamaya sahip Vodafone.

Turkcell ile kıyaslanacak gibi değiller, Turkcell başka bir seviyede. Umarım 5G ihalesinde Türk Telekom ve Vodafone güzel adımlar atar, Turkcell'e alternatif olurlar. Maalesef şu anda Turkcell ile kıyas kabul etmez ikisi de.

Vodafone'dan 5G ihalesinde de pek bir şey beklemiyorum. Yurt dışı kaynaklı bir şirket ve Türkiye'deki döviz kurundan dolayı pek bir gelir elde edemiyorlar. Ben 35 TL'lik paket kullanıyorum, dolar karşılığı $4.80. 199 TL'lik sınırsız paketlerinin dolar karıştığı bile anca $27.30 ediyor. Bunun içinde devlete ödenen vergiler de var daha, onları düşmedim. Adamlar ne yapsınlar Türkiye pazarını?

Turkcell gibi TL olarak inanılmaz kâr eden bir şirketi bıraktı İsveçli Telia. Dolar/euro/sterlin gibi birimlere çevirince, o milyar TL'lik kârlar hiçbir anlam ifade etmiyor.

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Vodafone ilk başlarda daha 4G hizmetini 900 MHz vs. düşük frekanslardan verdi, hatta eski baz istasyonlarını yazılımla geçirdi gibi bir şey oldu. Bundan dolayı kapsama olarak diğerlerinden belki daha iyi bile. Hani Trakya'da bile Turkcell'in 4G çekmeyip Vodafone'un çektiği köyümsü kırımsı yerler gördüm.
    Ha Şemdinli'de Turkcell 4G verdiği dönemde de Vodafone vermiyordu vs. ama şimdilerde vardır artık çoğu yerde.
    TT de hız konusunda gayet iyi ki, Turkcell'i geçtiği yer de var. Turkcell'in SuperBox sonrası kullanım yoğunluğu çok yüksek artık, şebeke doygun çalışıyor yer yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Vodafone ilk başlarda daha 4G hizmetini 900 MHz vs. düşük frekanslardan verdi, hatta eski baz istasyonlarını yazılımla geçirdi gibi bir şey oldu. Bundan dolayı kapsama olarak diğerlerinden belki daha iyi bile. Hani Trakya'da bile Turkcell'in 4G çekmeyip Vodafone'un çektiği köyümsü kırımsı yerler gördüm.
    Ha Şemdinli'de Turkcell 4G verdiği dönemde de Vodafone vermiyordu vs. ama şimdilerde vardır artık çoğu yerde.
    TT de hız konusunda gayet iyi ki, Turkcell'i geçtiği yer de var. Turkcell'in SuperBox sonrası kullanım yoğunluğu çok yüksek artık, şebeke doygun çalışıyor yer yer.
    2018'de Kars'taki köyüme gitmiştim. Turkcell ve Vodafone'da 4G, Türk Telekom'da hâlâ 3G hizmeti vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 10 Ağustos 2020; 23:3:55 >
  • Tüm operatörleri kullanan biri olarak söylüyorum ki turkcell den şaşmıyıcaksın diğerleri 5 kuruş etmez ama yeni geçtiğim faturalı maksi plus paketi aynı içerik 29tl ttelekom da olsun 10tl fazla olsun gittiğim her yerde çeker beni hiç zorda bırakmaz sağolsun şimdi herkesi turkcell yapıyorum herkes memnun gittiğim bi köy var sadece turkcell çekiyo diğer operatörler sadece acil drum araması diyo gerçekten çok rahatım İyiki turkcell

• -2 katta aldığım hız turktelekom ve Vodafone de sinyal yok😄

Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü

• Taaa Kocaeli'den Gümüşhane'ye geldim. Yolculuk esnasında onlarca test yaptım ve ana konuda paylaştım. Nihayetinde Turkcell açıkara en iyi durumda ve %80-90 memnuniyetim oldu diyebilirim.

İyi ki Turkcell var, her kuruş helali hoş olsun.

Köydeyim şimdi ve sadece Turkcell çekiyor. Çok çok iyi olmasada Allah'ın dağında ancak bu kadar.. Şimdi temsilciyi aradım talep oluşturdum inceleme yapacaklar. Istasyon yaklaşık 4km mesafede, ne yaparlar bilemiyorum ama umarım iyileştirme olurda köy halkı daha iyi hizmet alır.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    turkcell beni kara listeye almış

sürpriz nokta ile bir zamanlar 200 gb bedava internet yapmıştım
  • bu hız mı ?
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    200gb nasıl oldu acaba

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.