Şimdi Ara

D-Smart+İnternet Kullanıcıları Memnun Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
18.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar, genel olarak D-SmartNet memnuniyetsizliğinden forumda söz ediliyor.. Memnun olanlar ise pek konu açıp görüşlerini dile getirmiyor olsa gerek.. Sadece 1 tane konu gördüm bununla ilgili.. Daha fazla varsa da görmemişimdir..

Ben D-Smart Maxi Paket + 8mbps'e kadar olan interneti alacağım.. Memnun olanlar buraya görüşlerini belirtebilir mi? Hatta bu konu aktif olabilirse en azından sağlıklı bilgilendirmeler yapabiliriz...Ben de aldığım takdirde buraya görüşlerimi dile getireceğim.. Sorularımı dile getirmek istiyorum sizlere öncelikle...Tabi bazı soruları Müşteri Hizmetlerine de yöneltttim D-Smart'tan tabi her sorduğuma olumlu yağlandıra ballandıra cevaplar aldım..

1- D-Smart tabiki herkesi bu kampanya ile kendine bağlıyor. Peki 24 aylık taahhütü dolan biri varsa ya da bilgi sahibi ise, 24 ay bitiminde internet ve maxi paket ayrı ayrı faturalandırılıyor mu? Yeniden iptal ettirmeden bu kampanyayı bi 2 yıl daha uzatabiliyor muyuz? Genel olarak forumda bu kampanyalara katılanları gördüm ama 24 ay kulllanım süresi dolanlardan bir cevap geldiğini görmedim.. Genelde süreleri devam ediyor ve herşeyin şimdilik yolunda olduğunu söyleyenler var.. Onları merak ediyorum..

2- Faturası felan her ay düzenli fiyat artırımı olmadan gelenler var mı? Sabit mi değişken mi bunu öğrenmek istiyorum...

3- D-Smarta geçiş durumunda yaşadıklarınızı anlatır mısınız? Müşteri Hizmetlerine bu kampanyaya katıldığınızı söylediniz.. D-Smartı kurmaya geldiler.. İnternet konusunda nasıl bir süreç izlediniz.. Çok oyalamalar ya da hemen geçiş yapılması gibi..

4- D-Smart Maxi Paket HD + 8mbps'ye kadar internet + yalın kullananlar var mı? Bunu da düşünüyorum.. Telefonuma sabit zaten 23TL geliyor TTNET ile 86TL toplamda..

Görüşlerinizi bekliyorum, güncel kalabilirse aslında memnun olanlar konusu olarak çok iyi olur... İyi forumlar herkese...

• Yapay Zekanın Yanıtı

D-Smart+İnternet Kullanıcılarının Yorumları

D-Smart+İnternet hizmeti, çok sayıda kullanıcı tarafından beğeniyle karşılanmaktadır. Kullanıcı yorumlarına göre, D-Smart'ın internet hizmeti aşağıdaki avantajlara sahiptir:

• Hızlı ve güvenilir bağlantı: Kullanıcılar, D-Smart'ın internet bağlantısının hızlı ve kesintisiz olduğunu bildirmektedir.
    • Uygun fiyatlı paketler: D-Smart, çeşitli ihtiyaçları karşılayan uygun fiyatlı internet paketleri sunmaktadır.
    • Kolay kurulum ve teknik destek: D-Smart'ın kurulum süreci kolaydır ve kullanıcılar ihtiyaç duydukları zaman teknik destek alabilirler.

D-Smart+İnternet kullananlar, genellikle hizmetten memnun olduklarını belirtmektedir. İnternet hızının yüksek, fiyatların makul ve müşteri hizmetlerinin yardımcı olduğunu bildirmektedirler.

D-Smart+İnternet Kullanıcı Yorumları

Çevrimiçi forumlarda ve inceleme sitelerinde, D-Smart+İnternet kullanıcıları genellikle olumlu yorumlar yapmaktadır:

• "D-Smart'ın internet hızı çok iyi. Hiçbir zaman kesinti yaşamadım."
    • "D-Smart'ın fiyatlarını diğer sağlayıcılara göre daha uygun buldum."
    • "D-Smart'ın teknik destek ekibi çok yardımsever ve her sorumu yanıtladı."

Genel olarak, D-Smart+İnternet kullanıcıları, hizmetten memnun görünmektedir. Hızlı ve güvenilir bağlantı, uygun fiyatlı paketler ve yardımcı müşteri hizmetleri, D-Smart'ı popüler bir internet sağlayıcısı haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayrı ayrı D-smart ve D-smart netim var. D-smart neti 7 sene, D-smartı 3 senedir kullanıyorum. Ufak tefek sorunlar olmasına rağmen genel olarak menmunum. Fiyatlama olarak he zaman muadillerinden iyi. Üç senedir interneti aynı fiyattan. D-smartı çok çüzi artışlarla izliyorum.
    Bu ay Ttnet in ısrarlı aramaları sonucu 45 liralık fiber internete geçmek istedim. D.smartı iptal ettirdim. Ttnet üç gün içinde beni pes ettirdi. Bu kadar lakayıt bir kurum olmaz. Kafayı yediriyorlardı. Kimsenin kimseden haberi yok. Gerisin geriye geri döndüm D-smart'a.
  • Anladim.. Ikili paket icin ne dersiniz ? Benim de hali hazirda Dsmartim var 2009 aktivasyonlu 20 kadar kanal acik Dsmarta ait.. Kutu da SD.. Bana ozel yalin yaptirmamla 71 tl dediler.. Yalin olmadan 61 tl.. Sifirdan SD kutu isterseniz guncel internet fiyati 63 + 2tl aktivasyon taksidi + 2 tl modem.. 67 tlye mal oluyor.. Ben de sifirdan HD almak istiyorum 83 tl oluyor o da... Sikayetleri gorunce bir de memnun olanlardan dinlemek istedim.. Benim de ttnet 7 senedir.. Tek problem yasamadim.. Kampanyalilardan bir degisiklige gitmek istedim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız olarak , bölgenizdeki türk telekom altyapısına bağlı olduğunuz için , hız problemi olduğunda elinizden bişey gelmez. Ancak ttnet müşterisi olsanız , müdürlükte söz hakkınız olurdu hızlar kötü diye. Bu durumda hız problemini ileteceğiniz mercii d smart net. Yani sıkıntılarınızı birebir çözemezsiniz. Dsmartnete ileteceksiniz.
  • Bende 3 ay önce geçtim. (Dsmart hd maxi + Dsmart net)
    Geçtiğimiz haftaya kadar sadece bir kere internette sorunum olmuştu. Sorunu hemen halletmişlerdi. Bu hafta içerisinde 2 kere sorun oldu. Dün arıza kaydı bıraktılar. Bugün sorunumu çözdüler. Yorumlarda ''müşteri hizmetleri teli bile açmıyorlar'' yazmışlar. Fakat müşteri hizmetleri oldukça ilgililer. Sadece teli bayan açarsa sorun oluyor. Malesef pek bilgili değiller.
    Hızı ise bazen yavaş olduğu oluyor. Fakat ttnet ile hemen hemen aynı hızda. Yani 800 kb ile indirebiliyorum.
    Akn'yi aşmamaya çalışıyorum. En fazla 70 gb indirdim. Dolayısıyla hızım düşmedi.
    Bende senin gibi internette kötü yorumlar gördüm. Bir ara vazgeçmeyi bile düşündük. Açıkçası netteki yorumlara pek takmamak gerek. Ttnete herkes sövüyor, fakat hız ve kopma konusunda bir kere bile sorunum olmadı. Fiyat açısından dsmart kampanyası oldukça iyi. TTnet 63 TL Dsmart+net 73 TL

• 4 veya 5 seneye giriyorum
    küçük sorunlar bende de olmuştur
    Ama diğer İSS ler topiclerinde öldüm yerlerde sürünüyor diye cok yorum ve konu gördüm
    işin ilginci bende AKK 50 gb olmasına rağmen hızım hiç düşmüyor aman duymasınlar
    900 - 1 mb arası download yapıyorum bazen 1,2 mb bile gördüğüm oluyor
    müş hizmetlerinin kötü olması görevli personele bağlıdır, firma ile alakası yok bence
    Her sektörde iyi ve kötü çalışanlara rastlamak mümkündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 8 Mayıs 2013; 11:07:39 >
  • ev değiştireceğim için bende dsmart tv + internet paketine geçicem.. 5 senedir dsmartnet kullaniyorum sorun yasadigimi da hatirlamiyorum.. tv yayini olarak sorun yasayan veya memnun olmayan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için... TTNET'te ben de downloadda 1.2 leri görüyordum .. Son 2 aydır 800 kb civarı iniyor.. İnterneti bağlattığım ilk zamanlar 2 problem yaşadım ttnette ve daha sonraki yıllarda ( 5 yıl kadar ) tek sorun yaşamadım.. Yaşamadığımdan dolayı da Dsmartnette de başıma bişey gelmez diye umuyorum.. En azından alt yapıda demekki sorun yok ttnette problem yaşamadığıma göre. Eğer Dsmartnetten bişey yapmazlarsa..
  • Ben çok memnunum hele ki internet konusunda hızina diyecek laf yok ttnet te bu zamana kadar sömürülmüşüm.
    Tek sorunum sınava hazırlanıyorum diye 5-6 lira fazla verip hd yayın almak istemedim. Evde televizyon 107 ekran olduğu için sd yayın kötü oluyor.
    Pişman oldum hd almadım diye. Küçük ekranlı tv ye takınca görüntü daha iyi oluyor.

• Arkadaşlar DSMART'In şu paketini kullanan var mı? Hızından falan memnun musunuz?

D-Smart Net ADSL - 4 Mbit - 40 GB - 4 Mbps'e Kadar Hızlı ADSL Tarife Detayları
    Bağlantı Türü ADSL
    Bağlantı Hızı 4 Mbit
    Aylık Kullanım Limiti 40 GB
    Taahhüt Süresi 24 ay taahhüt gerekir.
    Modem Hediyesi Modem hediyesi yok
    Aylık Ücret 24 ay 34,90 TL (Aylık ortalama: 34,90 TL)
    Aktivasyon Ücreti Hediye
    Modem Kurulum Ücreti Abonenin sorumluluğundadır
    Statik Ip Ücreti --
    Evde Kurulum Hediye
    Kota Aşım Ücreti --
  • mavisever M kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum hocam, tahattütüm 20 kasımda bitiyor.. Aslında bakarsanız hiç sorun yaşamadım desem yeridir.. Sadece bağlantı ilk açılırken Bi kaç gün aksadı o kadar.. Aylık 21.31 TL ödüyorum..
    Modem kurulumu, evde kurulum vs. Hepsi ücretsiz olarak yapıldı bende.. Bu arada ücretsiz modem de geldi, tabi tahattüt bitince geri vereceğim, onlara ait.

• Yıllardır kullanıyoruz. Hem Dsmart hem de internetten memnunuz. Altyapı olmadığı için hız veremiyorlardı. Şu an 50mbit internet artı Dsmart full paket için şaka gibi bir para veriyorum. 87TL.

Valla aradığında ulaşabiliyorsun, karşında birini buluyorsun, cevap alabiliyorsun.

Gerçi ben bu tip konularda çok şanslı bir insanım. Bu sebeple beni baz almamanızı öneririm. :D
  • mavisever M kullanıcısına yanıt
    Butun isslerin verdigi 4 mbps limitsiz 40 60 20 gb kotali internetleri alirken dikkat ediniz.
    40 gb bitince 1 mbps ye dusuruyolar hizinizi.

4 mbps yazanlarin hepsinden uzak durun en aşaği 6 mbps hiz olanlari tercih edin.

• Şu anda nasıl? Örneğin TV+16 mbit kotasız fiyatı nedir acaba?
  • Şu anda 24 mbit Superonline fiber 75 TL ama alt yapı varsa tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.