Şimdi Ara

turkcell ya da vodafone'dan alinan telefonlar apple garantili mi oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • operator firmalarindan alinan telefonlarin garantisi applestore'dan alinanlarla ayni mi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• switel kullanıcısına yanıt
    IMEI ve Seri numarası kayıtlara geçtiği için Apple yetkisi olan bütün her yerde garantisi geçerlidir. Aynı oluyor diyebiliriz yani.
  • TU/A kodlu cihaz nereden alırsan al aktifleştirdikten itibaren 2 yıl garantilidir.ç
  • Vodafoneden almıştım brighstar garantili ama çok memnunum garantisinden

• Ben turkcellden aldım apple türkiye garantili ister genpa ister başarıya götürebilirsin dedi apple'ı arayıp sorduğumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: platinone

Ben turkcellden aldım apple türkiye garantili ister genpa ister başarıya götürebilirsin dedi apple'ı arayıp sorduğumda

peki apple store'a goturebiliyor muyuz?

• switel kullanıcısına yanıt
    Götürebiliyorsunuz tabii ki garantilik bir problem olduğunda fakat Apple Store'dan aldığınız zaman tek fark diyelim cihazı aldınız sorunlu çıktı, Apple Store'da hemen kutulu ürünle değişim oluyor veya isterseniz iade yapıyorlar. Apple Store'dan almazsanız sorun çıktığı zaman Apple sadece kutusuz olarak Genius Bar aracılığıyla sadece ürünün değişimini yapar, yeni kutuda bir ürün vermez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Götürebiliyorsunuz tabii ki garantilik bir problem olduğunda fakat Apple Store'dan aldığınız zaman tek fark diyelim cihazı aldınız sorunlu çıktı, Apple Store'da hemen kutulu ürünle değişim oluyor veya isterseniz iade yapıyorlar. Apple Store'dan almazsanız sorun çıktığı zaman Apple sadece kutusuz olarak Genius Bar aracılığıyla sadece ürünün değişimini yapar, yeni kutuda bir ürün vermez.

teşekkrüler bu bilgiyi arıyordum
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    bilginin neresini aradınız neresini bulamadınız anlamadım. apple storeden alınca 14 gün içinde apple storeye iade edebiliyorsunuz. turkcellden alınca 14 gün içinde turkcelle iade edebiliyorsunuz. 14 gün dışında bir sorun çıkıyorsa apple store değişim/tamir yapıyor. aşırı normal bir prosedür
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

bilginin neresini aradınız neresini bulamadınız anlamadım. apple storeden alınca 14 gün içinde apple storeye iade edebiliyorsunuz. turkcellden alınca 14 gün içinde turkcelle iade edebiliyorsunuz. 14 gün dışında bir sorun çıkıyorsa apple store değişim/tamir yapıyor. aşırı normal bir prosedür
    merhaba,

mesela turkcell den aldım

ama direkt apple store'a götürebilir miyim bir sorun olduğunda diye

bunu teyid edememiştim
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    seri numaranızı alttaki adrese girin eğer kapsam altında yazıyorsa (yazıyordur zaten) nerden aldığınızın pek bir önemi olmuyor.
    https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.