Şimdi Ara

AVEA Fark Faturada Tarifesi 59 TL. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Vodafone 55 lik tarifeye 1 lira daha verip vf sınırsız sabit sınırsız diğer yönlere 1500 dk konuşabilmenin yanına yaklaşamamış bence.

Bu nasıl bişey açıklarsan sevinirim, nedir bu 1 lira olayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin
    e sevimlican ben de evimde Vodafone'nin adını bile görmüyorum. Bursa merkezdeyim, hani şu bilmem kaç milyon dolar yatırım yaptıkları Bursa, %99 kapsama olan Bursa.. Kapsama şans işidir, "tu kaka" yapmanın anlamı yok.

ben de Avea'yı savunmam, ama istesem detaylandırırım anlatırım sen bile geçersin; ama gerek yok böyle şeylere, şu forumda artık "tu kaka"lık ve taraftarlık bırakılsın. gerçekten objektif olmadığını ben de düşünüyorum Avea'ya yaptığın eleştirilerle özellikle, Vodafone-Avea arasındaki 2.lik mücadelesini veren sadece sizsiniz tek taraflı olarak, anlamıyorum..

Hikayeyi bırakta anlat neden aveaya geçmeliymişim? Bekliyorum ...
  • Sınırsız internet+heryöne 1000 dakika işimi görür..vodafona 37tl veriyorum.37tlye versin aveayı deniycem söz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Vodafone 55 lik tarifeye 1 lira daha verip vf sınırsız sabit sınırsız diğer yönlere 1500 dk konuşabilmenin yanına yaklaşamamış bence.

Bu nasıl bişey açıklarsan sevinirim, nedir bu 1 lira olayı?

Bu Kampanya bitti noxco.

1 sene taahhütle +1 liraya dakikaların 2 ye katlanıyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 2 Mart 2011; 8:52:16 >
  • ben trkcll ye her ay 103 tl veriyorumm 1 gb internet + 500 her yöne + 5000 dk akşam 9 sbh 9 + 10000 sms her yöne

bu kampanya iyi gibi yanlız interneti ben çok kullanıorum gerçekten bariz bir sıkıntı yaşarmıyım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    79 tl bu tarife çok bariz..

59 tl diye kandırmasın avea..

illaki mnt istiyor..

geçiş yap geri gel yine olmaz 79 diyor..

mevcut aboneleri bu kadar aptal yerine neden koyar bu operatörler anlamıyorum..

sizin reklamını kimse mevcut aboneniz kadar iyi yapamaz.

+1

mesela benim kadar kötü reklamını yapan bir sürü abonesi var :D
  • 2 gb cepten internet diyor özellikle detaylarda da şu şekilde yazıyor ;

Tarife kapsamında sunulan ücretsiz yurt içi veri kullanımı Internet APN ve WAP APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır.

yani şimdi ben turkcellde yaptığım gibi cep telefonumu bilgisayara bağlayarak internete bağlanabilecek miyim bu internet paketi ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

2 gb cepten internet diyor özellikle detaylarda da şu şekilde yazıyor ;

Tarife kapsamında sunulan ücretsiz yurt içi veri kullanımı Internet APN ve WAP APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır.

yani şimdi ben turkcellde yaptığım gibi cep telefonumu bilgisayara bağlayarak internete bağlanabilecek miyim bu internet paketi ile ?

Girebileceksiniz. Internet apn si bunun için var. Wap ise eski model cep telefonları için.
  • dostum madem turkcelle ayda 103 tl veriyorsun vodafone red tarifesine geçsene hemde bedava son model telefonun olur bedava...
    Vodafone içi limitsiz +sabit hatlar limitsiz + heryöne 1500 dakika +heryöne 1500 sms + 1gb internet aylık 106 tl....
    SAMSUNG WAVE 2 , NOKİA N8 veya htc hd miniden bir tanesini de bedava hediye alırsın..
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-red-cihaz-kampanyasi.php

quote:

• Analar artık 6 ay da doğuracakmış avea misali. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

dostum madem turkcelle ayda 103 tl veriyorsun vodafone red tarifesine geçsene hemde bedava son model telefonun olur bedava...
    Vodafone içi limitsiz +sabit hatlar limitsiz + heryöne 1500 dakika +heryöne 1500 sms + 1gb internet aylık 106 tl....
    SAMSUNG WAVE 2 , NOKİA N8 veya htc hd miniden bir tanesini de bedava hediye alırsın..
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-red-cihaz-kampanyasi.php

quote:

Ne adamsın sevimli allahsen :) adam 103 veriyodu şimdi 106 ver diyorsun..

• adam 103 veriyor zaten 3 tl daha versin bari son model teli olsun...şu an 103 tlye bişey alamıyor...
    birde daha uygun seşenek var tabiiki
    vodafone cepavantaj heryöne 1500 dakika + sabit hat ve vodafone içi sınırsız + cepnet sınırsız internet 56+8 : 64 tl
    vodafone cepavantaj heryöne 1500 dakika + sabit hat ve vodafone içi sınırsız + cepnet sınırsız internet 56+8 : 64 tl

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/1-TL-dakika-kampanyasi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 3 Mart 2011; 9:23:53 >
  • quote:

adam 103 veriyor zaten 3 tl daha versin bari son model teli olsun...şu an 103 tlye bişey alamıyor...

Belki telefonu iyidir bilemeyiz,

Yeni önerinde adam 1 yıl taahhüt verdi, hiç sms alamadı ve 100MB internetten sonra hızı düşecek.. Fark Faturada'ya göre de hala 5 TL fazla veriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: hit_glorfindel

quote:

adam 103 veriyor zaten 3 tl daha versin bari son model teli olsun...şu an 103 tlye bişey alamıyor...

Belki telefonu iyidir bilemeyiz,

Yeni önerinde adam 1 yıl taahhüt verdi, hiç sms alamadı ve 100MB internetten sonra hızı düşecek.. Fark Faturada'ya göre de hala 5 TL fazla veriyor..

HTC DESİREYİ AL

BABANIN OĞLUNA 750 ye sat o zaman :) (hiç sevmiyorum bu ticareti ama )

75 tl ye getir..

Hem Red ol
    Hem 1 gb netin olsun
    Hem 1500 smsin olsun
    Hem her yöne 1500 dk olsun
    Hem sabit hatları
    Hem Vodafoneluları bedava ara.

• quote:

bitti diye biliyorum kampanyayı 15.03.2011 tarihine kadar diyor sitede..

• turkcell indirimli gold paketindeyim 63.90tl ama bu pakete geçmeyi düşünüyorum sms 30 ki komik gerçekten nerdeyse 70 lira veriyorum

35liralık lik samsung omnia ile birlikte 94 liraya geliyo 3000dk avea 2000dk her yöne 3 gb internet oluyo bana mantıklı geldi ama tek sorun 6 ay geçmeden ya aramazlarsa devam etmesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

quote:

bitti diye biliyorum kampanyayı 15.03.2011 tarihine kadar diyor sitede..

uzatıldı

• quote:

sadece kendim avea kullanıp referans olamam, ben kullandım kötü dersem objektif olamam, etrafımdaki tüm avea kullananların yorumuna göre söylüyorum...
    3gye gelince ben vodafone 3gyi sürekli kullanıyorum işmailim cebime bağlı, internette sürekli kullanıyorum, görüntülü konuşmayı bile sıklıkla kullanıyorum,nokia telefonumla otomatik modda kullanıyorum hiçbir zamanda umts moduna almadım, hiçbir problemde yaşamıyorum...
    Söylediğin sorunların senin hizmet aldığın baz istasyonu ile ilgili olabilir bunu genelleyemezsin...Avea Kullanmıyorum ama Bizim apartmanın içinde de avea çekmiyor şebeke tarattırdığımda sadece turkcell ve vodafone çıkıyor ama bu bana ölçü olamaz..sonuç olarak görünen köy klavuz istemiyor.

Doğru söze nedenir. Vadofone=mükemmel

• geçen var mı arkadaşlar internetten hızından memnun musunuz ? turkcellden sonra kalite çok kötü gelir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.