Şimdi Ara

Avea faurasızdan faturalıya 22 TL 300 dk HY+3000 DK avea+ 3000 HY SMS+1GB internet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
9.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    faturalı veya faturasız olması ile hızın ne alakası olabilir ki???
  • gaggag kullanıcısına yanıt
    Avea bu paketteki internet hakkında herhangi bir hız düşüklüğünden bahsetmemiş ama bazende aveanın sitesinde internet hakkında bir bilgi olabiliyor örnek; Sınırsız internet ile ilgili bilgide gördüğüm cümle şöyle; Adil kullanım noktası olan 1GB’a ulaştıktan sonra bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 96kbps’a düşer ve bu hız ile sınırsız internet erişimi sağlanır. Yeni bir paket aldığında hızı tekrar yükselir, diye yazıyor, Adil kullanım olarak bahsettiği bu 1 gb dan kesinti olmaz diye düşünüyorum fakat bağlantı hızı nedir onu bilmiyorum, ama akıllı telefonda kullanıyorsak cihaz kendisi olur olmaz zamanda güncellerse yada uygulamalar kendiliğinden yenilenirse o zaman 1 gb aşılır mı diye korkabilir kullanıcı Faturalı kullanıyorsak süprizlere açık olmalıyız

• ersanozer kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin durumun faturalı-faturasızla alakası yok
    Kullanılan internet paketinin özelliği ile ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaggag kullanıcısına yanıt
    evet doğru paket ile alakalı ama bu paket özelliği faturalı faturasızda kendini daha iyi ayrıştırıyor, faturalıda nasıl dakikalar faturasıza göre daha iyi ise nette iyi gibi ama yinede net paketleri faturasıza göre faturalıda daha iyi gibi sanki
    Ama nekadar iyi olabilirki avea da net
    iyi olan herzaman iyi fiyata gibi ama tabi net + telefonun işlemci hızı falan derken liste böyle devam ediyor
    Tabi pahalı olan herzaman iyi olacak diye bişeyde yok ama alırken iyice sorgulamak lazım,
    buarada dün tv de gördüm pocell de reklamlarda kendini göstermeye başlamış ortam bahar aylarına doğru kızışacağa benziyo.
    Hadi hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanozer

evet doğru paket ile alakalı ama bu paket özelliği faturalı faturasızda kendini daha iyi ayrıştırıyor, faturalıda nasıl dakikalar faturasıza göre daha iyi ise nette iyi gibi ama yinede net paketleri faturasıza göre faturalıda daha iyi gibi sanki
    Ama nekadar iyi olabilirki avea da net
    iyi olan herzaman iyi fiyata gibi ama tabi net + telefonun işlemci hızı falan derken liste böyle devam ediyor
    Tabi pahalı olan herzaman iyi olacak diye bişeyde yok ama alırken iyice sorgulamak lazım,
    buarada dün tv de gördüm pocell de reklamlarda kendini göstermeye başlamış ortam bahar aylarına doğru kızışacağa benziyo.
    Hadi hayırlısı.

hocam diyorsunuz ki avea ayrımcılık yapıyor. Faturalı ücretlendirme periyodu her operatörde 6 saniyedir faturasız hatlarda ise 60 saniyedir. Ama aveanın bak bu faturalı müşterimiz devamlı aylık düzenli ödeme yapıyor net hızı hiç düşürmeyelim diyeceğini zannetmiyorum.

• tabi tabi yani öyle diyeceğini bende zannetmiyorum, herkez eşittir
    avea ayrıcalık yapmaz ya yapmaz öyle şey sadece pazarlama stratejiside olabilir şimdi durduk yere iftiraya kurban gitmeyeyim günagı sevmem
    tabi avea faturalıda 6 saniyede bir ücretlendirme olunca iyi kullanılırsa haksız yere kesinti olmaz heralde 500 dakika olsa 60 saniyede ücretlendirme olsa geliyorum merhaba falan diyorsun 1 dakikanı hemen alıyor, ama iş 6 saniyede bir ücretlendirmeye gelince hak yerini buluyor 8 saniyede konuşsan otomatikman 12 saniye gidiyor
    Ama BTK iyi çalışıyor Tüketiciyi korumaya yönelik çalışmaları güzel.
    Buarada Bimcell faturasızda 6 saniyesi 1 kuruş yani bimcellde 500 dakika 19 tl di son aldığım bilgilerde 500 dakika nın ücretlendirme periyoduda 6 saniyede birmiş faturasıda, zaten bimcellin faturalısı yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanozer

tabi tabi yani öyle diyeceğini bende zannetmiyorum, herkez eşittir
    avea ayrıcalık yapmaz ya yapmaz öyle şey sadece pazarlama stratejiside olabilir şimdi durduk yere iftiraya kurban gitmeyeyim günagı sevmem
    tabi avea faturalıda 6 saniyede bir ücretlendirme olunca iyi kullanılırsa haksız yere kesinti olmaz heralde 500 dakika olsa 60 saniyede ücretlendirme olsa geliyorum merhaba falan diyorsun 1 dakikanı hemen alıyor, ama iş 6 saniyede bir ücretlendirmeye gelince hak yerini buluyor 8 saniyede konuşsan otomatikman 12 saniye gidiyor
    Ama BTK iyi çalışıyor Tüketiciyi korumaya yönelik çalışmaları güzel.
    Buarada Bimcell faturasızda 6 saniyesi 1 kuruş yani bimcellde 500 dakika 19 tl di son aldığım bilgilerde 500 dakika nın ücretlendirme periyoduda 6 saniyede birmiş faturasıda, zaten bimcellin faturalısı yok sanırım

hocam yazınızı keyifle okudum nerden girip nerden çıkmışsıniz Bimcell in 6 sn avantajı var. Avea faturalı da tereddüt ediyorsanız bimcell kullanabilirsiniz

• şuan telefon bekliyorum android namı diğer akıllı telefon o gelsin şuan için bimcelin 3lü paketini alıcam 19 tl ye her yöne 250 dakika + 500mb net+her yöne 5bin sms şimdilik bu var aklımda, ama 31.12.2013 e kadar eğer herhangi bir yenilik çıkmaz ise Aveanın 22 tl +1.30=23.30 tl lik bölgesel düzenlediği şehre özel her yöne 300 dakika+avealılarla 3bin dakika+ her yöne 3bin sms+ ve 1gb net olan o paketten yararlanmayı düşünüyorum, şuan hiç avea dan çıkmamış bir hat aramakla meşkulüm durduk yere sorma ver parası 30 tl vergi vermek istemiyorum avea ya

• ilk ay faturam 28,98 geldi bunun 1,97'sini kendim hata yüzünden oldu. Çıkarırsak -> 27.01 TL. Avea şubesinin denildiğinden 5 TL fazla geldi ki faturada 5,41 TL diğer ücretler adı altında bir ücretlendirme var( Faturalıya transfer tarifesi ücreti 21,59 TL yazıyor). Şu an onu araştırıyordum bende buraya denk geldim. Sonuçlanırsa size de haber veririm.
  • Güzel bir tarife hakikaten ama faturalı olması biraz korkutucuydu keşke kontrol bende gibi fatura tutarına geldiğinde dursa ama o tarz şeyler yüksek faturalı tarifeler de olabiliyor gibi, bende bimceli tercih ettim şimdilik
    19 TL ye her yöne 250 dakika + 500 MB Net + Her yöne 5000 sms şimdilik yeterli
  • 2. ay faturası da geldi 23.50 TL taahhütten sonra 1.5 TL'si vergi, ilk ay taahhüt gerçekleşmemiş 1 aylığına 5 TL geçirdiler :D bundan sonra böyle gelir diye umut ediyorum.
  • Arkadaşlar bu kampanyaya faturasız katılma şansımız varmı yada buna benzer faturasız kampanya var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu avea içi dakikalar bimcell için de geçerli oluyormu

• tashunkee kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız
  • Tarifee geçiş hala devam ediyo mu arkadaşlar? Bi de adıma kayıtlı bi fatura yoksa nasl geçiriyolar faturalıya ??

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.