Şimdi Ara

Avea fazla tl düşmesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 kasım da Avea hattıma 20tl yükledim 9 tl olan seç200+ek paket olarak 10 tl olan 1gb internet paketi yapmak için.Yükledikten sonra seç paketi için 200dk yazıp 1414e yolladım ardından 1gb internet paketi için 1414e mesaj yolladım ancak internet paketimin yapılamadığını hattımda yeterli bakiye bulunmadığı mesajı geldi.Hattımda 5tl kalmıştı.Yani seç200 paketi için benden 15 tl kesmişti.Üstelik ilk ay yaptığımdada 9 tl yerine 15 tl alacağını bundan sonra 9 tl alınacagını söyledi avea ümraniye bayisindeki eleman. O gün 15`ye almıstım paketi. Müşteri hizmetlerini aradığımda da bunun hata olduğunu ancak dilekcemi yazıp yollayacagını soyledi konusan kadın.Bundan sonraki gün yani bugün mesaj geldi bi yanlışlık yapılmamıstır diye.Avea benden 6 tl almıştı durduk yere paramın geri iade edilmesini istiyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Numara tasımayla gelmedıysen 15lıra , numara tasıdın fakat 15lıra ya aldıysan 90gun once avea olarak kullanmıssındır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hortlakadam

24 kasım da Avea hattıma 20tl yükledim 9 tl olan seç200+ek paket olarak 10 tl olan 1gb internet paketi yapmak için.Yükledikten sonra seç paketi için 200dk yazıp 1414e yolladım ardından 1gb internet paketi için 1414e mesaj yolladım ancak internet paketimin yapılamadığını hattımda yeterli bakiye bulunmadığı mesajı geldi.Hattımda 5tl kalmıştı.Yani seç200 paketi için benden 15 tl kesmişti.Üstelik ilk ay yaptığımdada 9 tl yerine 15 tl alacağını bundan sonra 9 tl alınacagını söyledi avea ümraniye bayisindeki eleman. O gün 15`ye almıstım paketi. Müşteri hizmetlerini aradığımda da bunun hata olduğunu ancak dilekcemi yazıp yollayacagını soyledi konusan kadın.Bundan sonraki gün yani bugün mesaj geldi bi yanlışlık yapılmamıstır diye.Avea benden 6 tl almıştı durduk yere paramın geri iade edilmesini istiyorum

eğer numara taşıma ile geldiysen 9 TL.

zaten avealı isen 15 TL.

hangisi????

• quote:

Orijinalden alıntı: juske

Numara tasımayla gelmedıysen 15lıra , numara tasıdın fakat 15lıra ya aldıysan 90gun once avea olarak kullanmıssındır.

90 gun isini aciklarsaniz sevinirim.Numara tasimayla geldim

• 90 gün önce yine Avealıysan yararlanmazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

24 kasım da Avea hattıma 20tl yükledim 9 tl olan seç200+ek paket olarak 10 tl olan 1gb internet paketi yapmak için.Yükledikten sonra seç paketi için 200dk yazıp 1414e yolladım ardından 1gb internet paketi için 1414e mesaj yolladım ancak internet paketimin yapılamadığını hattımda yeterli bakiye bulunmadığı mesajı geldi.Hattımda 5tl kalmıştı.Yani seç200 paketi için benden 15 tl kesmişti.Üstelik ilk ay yaptığımdada 9 tl yerine 15 tl alacağını bundan sonra 9 tl alınacagını söyledi avea ümraniye bayisindeki eleman. O gün 15`ye almıstım paketi. Müşteri hizmetlerini aradığımda da bunun hata olduğunu ancak dilekcemi yazıp yollayacagını soyledi konusan kadın.Bundan sonraki gün yani bugün mesaj geldi bi yanlışlık yapılmamıstır diye.Avea benden 6 tl almıştı durduk yere paramın geri iade edilmesini istiyorum

zaten avealı isen 15 TL.

hangisi????

Numara tasimayla geldim hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

zaten avealı isen 15 TL.

hangisi????

Numara tasimayla geldim hocam

arkadaşların da dediği gibi

daha önce hiç avealı olmamışsan seç 200'den 9 TL. karşılığı yararlanırsın

ama daha önce aveadan numaranı başka bir operatöre taşıyıp sonra tekrar aveaya gelmişsen aveadan çıkış tarihi ile tekrar geliş tarihi arasında 90 günden fazla zaman geçmesi gerek

90 günden az ise 9 TL. değil 15 TL. olur seç 200

+

aveaya numara taşımayla geldikten sonraki 30 gün içinde seç 200 alırsan 9 TL. 30 günü geçirirsen yine 15 TL........

• " Numarasını Avea‘nın Kral Tarife veya Mobil Öğrenci Tarifelerine taşıyan müşterilerimiz, numara taşıma ile Avea’ya gelmelerinin ardından 30 gün içinde S.E.Ç. Paketleri’ni satın alabilirler. "

" Numarasını taşıyarak S.E.Ç. Paketi’nden faydalanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün sonra olmalıdır. "

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SEC200PaketiYeniAvealilaraOzel

Paket Kapsamı ve Geçerlilik Detayları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.