Şimdi Ara

AVEA GEÇ KAZAN (faturasızdan faturalıya) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
34.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben mesaj attım daha dönmediler. Bana da msj gelmişti ama ben herhangi bir pakete üye değildim(Yıkılan paket vs.)
  • https://twitter.com/AveaDestek/status/234685552757198848

Hasan Şalgalı ‏@HasanSalgali
    @AveaDestek 6161 e evet yazip yolla diye mesaj geldi faturaliya gecmek icin sizi arayalim dediniz aramadiniz numara 05315558011 ilginize..
    Yanıtla Retweetle Favorilere ekle
    20 dk Avea Destek ‏@AveaDestek
    @HasanSalgali Merhaba;tarafınıza 11.08.2012 de dönüş yapılmış fakat ulaşılamamıştır.Kampanya için tekrar sms ile kayıt yaptırabilirsiniz.
    17 dk Hasan Şalgalı ‏@HasanSalgali
    @AveaDestek simdi 6161e birdahami mesaj aticam bide kampanya icin detaylari ogrenmek istiyorum onun icin arasaniz ulasamazsaniz 05336928844
    11 dk Avea Destek ‏@AveaDestek
    @HasanSalgali Faturalı S.E.Ç. Tarifelerinde taahhüt verip kampanyadan yararlandığınız durumda 12 fatura dönemi boyunca geçerli olucaktır.
    7:19 PM - 12 Ağustos 12 web aracılığıyla · Detaylar

• beni aradılar ama uyuyordum o saatte:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

beni aradılar ama uyuyordum o saatte:(

Saat kaçta aradılar ki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

beni aradılar ama uyuyordum o saatte:(

Saat kaçta aradılar ki ?

sabah 11
  • avea destek cevap verdi sadece sms gelenler mi alacak demiştim
    quote:

Şirketimizce tüm müşterilerimizin taleplerine hitaben farklı tarifeler sunulmuş olup, tüm müşterilerimizin kullanımına yönelik çeşitli kampanyalar/avantajlı paketler düzenlenmektedir. Yararlanabileceğiniz kampanya ve tarifelerimize ilişkin bilgi almak için, Şirketimizin resmi internet sitesi olanwww.avea.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
  • Bende mesaj gönderdim bakalım ne zaman arayacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'dan yazmama rağmen dönmedi bana Aveadestek. 3 gün önce mesaj atmama rağmen hala aramadılar.
  • bugün beni de aradılar aveadan faturalı kampanya için talepte bulundunuz diye...

12 ay taahhüt verirseniz 20tl, eğer taahhüt vermek istemezseniz 25 tl ücret ödeyecekmişim.

20 tl gelen faturaya vergiler dahil mi yoksa ek ücret eklenecek mi dedim tüm vergiler dahil ama 1.5tl lik bi vergi varmış (adını unuttum telsiz kullanımdı heralde) o da eklenecekmiş yani fatura en fazla 21.5 tl gelecekmiş bunu özellikle sordum.

fatura tarihini ve internet hızının kaç gb sonra düştüğünü sormadım.

Bu kadar soru sordum ama tarifeye geçmedim
    siz beni yarın bir daha arayabilir misiniz dedim, o da ararız dediler, inşallah yarın ararlarsa fatura kesim tarihini öğrenip 25 tl lik taahhütsüz tarifeye geçmeyi düşünüyorum. çünkü daha heryöne dakikalarım duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: arşivci_06

bugün beni de aradılar aveadan faturalı kampanya için talepte bulundunuz diye...

12 ay taahhüt verirseniz 20tl, eğer taahhüt vermek istemezseniz 25 tl ücret ödeyecekmişim.

20 tl gelen faturaya vergiler dahil mi yoksa ek ücret eklenecek mi dedim tüm vergiler dahil ama 1.5tl lik bi vergi varmış (adını unuttum telsiz kullanımdı heralde) o da eklenecekmiş yani fatura en fazla 21.5 tl gelecekmiş bunu özellikle sordum.

siz beni yarın bir daha arayabilir misiniz dedim, o da ararız dediler, inşallah yarın ararlarsa fatura kesim tarihini öğrenip 25 tl lik taahhütsüz tarifeye geçmeyi düşünüyorum. çünkü daha heryöne dakikalarım duruyo

siz ne zaman evet yazıp göndermiştiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: f.murat_1994

quote:

bugün beni de aradılar aveadan faturalı kampanya için talepte bulundunuz diye...

siz ne zaman evet yazıp göndermiştiniz?

8 Agustos.

İnsallah yarin ararlar tekrar. Bir de gecen arkadaslar varsa, telefonda gecisi onayladiktan sonra herhangi bir islem yapiyor muyuz?

• Banada 8 ağustosta mesaj attılar,hâlen arayab soran yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Banada 8 ağustosta mesaj attılar,hâlen arayab soran yok.

Aynen.Ben avea müşteri hizmetlerini aradım.avea bayisinden geçebilir miyiz dedim.hayır sizi arayacağız dedi.peki burdan geçiş yapamıyor muyuz dedim.hayır aranmanız lazım dedi.Yalnız kadın çok kabaydı.insan birazcık nazik konuşur.kadın resmen odundu.
  • bu tarife de bir
    yıllık kontrat yaparsan 20 tl
    yoksa 25 tl den açılış
    yapıyorlar yani girdimi bir yıl
    kalma zorunlu yoksa
    indirimden
    faydalanamıyorsunuz

• hala arayan soran yok yıkılan pakete devam
  • ben geçtim tarifeye arkadaşlar. Aradılar bugün müşteri hizmetlerinden geçirdiler tarifeye. Internt hızı 1 gb dan sonra düşüyor 2 diyenlere aldanmayın. 1 yıl taahhüt verdim ayda 20 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: R.kaya

ben geçtim tarifeye arkadaşlar. Aradılar bugün müşteri hizmetlerinden geçirdiler tarifeye. Internt hızı 1 gb dan sonra düşüyor 2 diyenlere aldanmayın. 1 yıl taahhüt verdim ayda 20 tl

E hadi hayırlı olsun
  • quote:

ben geçtim tarifeye arkadaşlar. Aradılar bugün müşteri hizmetlerinden geçirdiler tarifeye. Internt hızı 1 gb dan sonra düşüyor 2 diyenlere aldanmayın. 1 yıl taahhüt verdim ayda 20 tl

Hocam tarifeye aradiklarinda mi geciriyorlar baska bir islem yaptiniz mi gecis icin

• avea show
  • quote:

quote:

Hocam tarifeye aradiklarinda mi geciriyorlar baska bir islem yaptiniz mi gecis icin

sağolun. 5 gün önce evet mesajı atıp yollamıstım. Daha bugün aradılar geçtim. Belki müşteri hizmetlerini siz kendiniz arayıp geçirtebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.