Şimdi Ara

avea gelişmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Şehir merkezinde çekmiyor maalesef.Aveanın kendini geliştirdiği yok.Hala ilkel.

Telefonun kötüdür benim gayette iyi çekiyor vilayete göre değişiyor demekki
  • Kapalı mekânda sıkıntılı evet, yatağımda 4 dönüyorum mesaj atmak için. Fakat tarifeleri çok hesaplı. Özellikle ara ara çok uygun tarifeler var. Öğrenciyim, duyar duymaz aldım mesela şu woops'u. Fanlık yapmak niyetinde değilim, ama f/p cidden iyi.
  • Jeti ankaranin gobeginde sureklikopuyordu.
    Hat kapatmak icin gittigimde biten taahute 6 tl yansittilar.
    Bsurpriz fatura da yasamistim.

• hayırlı sabahlar herkese.dün bursa çekirge,de avea çok kötüydü ne arayabildik nede aranabildik
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukito

hayırlı sabahlar herkese.dün bursa çekirge,de avea çok kötüydü ne arayabildik nede aranabildik

Bende bursada ihsaniyedeyim hic öyle bir sorunum yok

• HeyCanlı H kullanıcısına yanıt
    iyimiş o zaman
  • turkcellin kalitesini hiç bir şeye değişmem. Berbat bir operatör avea

• mlkgnc kullanıcısına yanıt
    haklısın ama biraz pahalı türkcel herkesin gücü yetmiyor ona
  • quote:

haklısın ama biraz pahalı türkcel herkesin gücü yetmiyor ona

evet pahalı ama kaliteli gerçekten müşteri hizmetinden tut da çekim kalitesine kadar .

evet hakkını yememek lazım bir yağmur yağıyor bursa da avea yı bulana aşk olsun
  • yukito Y kullanıcısına yanıt
    :)

İNŞAALLAH hattımı avea ya taşımakla hata etmemişimdir
  • yukito Y kullanıcısına yanıt
    zamanla anlarsın

• quote:

Neden herşey seni buluyor beni bulmuyor bende bursadayım bu sabah yağmurluydu yatağın içinden rahatça video izleyebildim kötüleme kokusu alıyorum.Türkcel 1gb internet paketi yapmak için 30tl yüklerken avea 30 tl 500dk 1gb internet veriyor artık konuşurken kesilme felan kalması bu devirde her hat çok iyi çekiyor interneti sıkıntılı olanlar var ama avea sıkıntılı değil 3310 ile kullanıp kötü bir hat demek doğru değil bence.
  • Turkcel kullanıyorken emin ol tl lerimin nereye gittiğini bilmek istmeişimdir hep telsiz kullanım ücreti 2 tl alıyorlardı avea 1.30kuruş milleti caydırma.
  • quote:

+1 ben de yeni taşıdım bakalım nasılmış

• Kusura Bakmayın Arkadaslar Yorum Degısıklıgı yapıyrum daha 24.02.2014 tarihinde daha dakıkallarım bıtmeden 310 tl yanlıslıkla odeme cıkarmıslar tarafıma ne sacma bır olay kayıt aldıllar duzeltecekler dıye ben hattımı turkcelle tasıyorum ben aveayıyı ovuyorum avea bızı düdükluyor işe bak yaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polis724 -- 24 Şubat 2014; 21:19:12 >
  • 6sene olacak avea kullanırım öyle yerler varki turkcell dahi çekmiyor haliyle hiç bir operatör çekmiyor ama bazende turkcell in çekmediği yerde avea çekiyor. Yok berbat yok şöyle böyle deyip karalama yapmayın cebinden çok para çıkanlar kendini premium müşteri sanıp turkcell i övüyor. Bu da fakir avuntusu. Onca olumsuz şeyden biri başıma gelmedi nasıl iş bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polis724

AVEA COK İYİ BİR OPERATOR BEN AVEA KULANIYORUM VE FAZLASIYLA MEMNUNUM BENI HIC BIR SEKILDE YARI YOLDA BIRAKMADI HEM CEKIM KALITESI HEMDE UCUZLUK FARKIYLA 1 NUMARA ZATEN ALT YAPISI DEVLETIN TURKCELL VODAFONE BATSA BILE AVEANIN BATMASI IMKANSIZ BATMASI ICIN DEVLET BATMASI ŞART AVEA TURKTELEKOMUN ORTAKLIGINDA DEVAM EDIYOR AYRICA AVEA KOTU VE SAGLAM OPEATOR OLMA NEDEN GITSINLERDE ADAMLAR BIMCELL PTTCELL PETROLCELL ALT YAPISI ALSINLAR BUNU ALIRKEN PARA ODUYORLAR KIMSE NEDEN VODAFONDAN TURKCELLDEN ALMIYORDA AVEADAN ALIYOR CUNKI AVEA DEVLETTIN BATMA IHTIMALI COK AZ % 1 BATTAR AMA ILK DEVLETIN BATMASI LAGIZIM AVEA ILE BAGLAN HAYATTAAA :))

HELLE BİDE WOOPS CIKARDI YAA SUPER OLDU AVEAYYI DAHA COK SEVMEYE BASLADIM BIDE BIR SORUN OLDUGU ANDA YAZIN TWİTTERDEN FACEDEN SORUNUNUZU HEMEN 1 SAAT ICINDE ARIYORLAR SIZI SUPERSINN BEEE AVEAA KIM NE DERSE DESIN AVEAAA :)

Saçmalamışsın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.