Şimdi Ara

avea gelişmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam dediğiniz gibi olsun
  • Yandex Arkadasım sacmaladıgım 1 tanesini söylermissin ? Ne Yazıyorsa Dogru Devletin Mülkü Sonucta Yalnız Şunu Belirtmek İstiyorum Benim 2 Tane Avea Numaram Var 1 Tanesi Faturalı 1 Tanesi Faturasız Bana Fatura İnanamadım Ama 75 TL lik Pakette 310 TL Geldi Müşteri Hizmetlerini Aradım Daha Yeni Olmuş Bir Olay Daha Verilen Dakikallar Bitmemiş Musterı Hızmetlerınden Mustafa bey Bıle Yapılan Hattayı Duzeltecez Dıyorlar Böyle bir olaydan dolayı ben tekrar turkcelle gecıyorum
  • Önceliklehttp://www.avea.com.tr/web/biz/Hakkimizda/AveaKurumsalNedir linkini oku ve Avea'nın ortaklarını öğren.Ek olarak devletin Türk Telekom'daki hissesi bildiğim kadarıyla %49.Araplar ise %51 hisseye sahip.Ayrıca sana kim Avea batacak, dedi de yok Avea'nın batması için devletin batması gerek vs diyorsun ? 2000'li yıllarda tonla banka battı.O zaman niye devlet batmadı ? %100 yerli operatör olarak bir tek Telsim vardı Cem Uzan'a ait.O da Uzan'ın borçları yüzünden devlet el koydu ve İngiliz Vodafone'a sattı.Şimdi anladın mı neden saçmaladığını ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 24 Şubat 2014; 21:31:33 >
  • Şu dakikadan sonra beni avea ilgilendirmez ama bildigin kadarı ile olmuyor bu işler 2000 yılına kadar batan banka 2 tane olmuştur oda özel olmasından dolayı devletle alakası yok devletin alakası olan yani devletin bankası 3 tane var halkbank ziraatbank vakıfbank bunlarda hıc bır zaman batmamıştır ayrıca aveada devletındır gıne dıyorum devlet batması lagızımki avea ıle bu bankallar batsın arapları nerden cıkardın bılmıyorum ama sahıblerını sana asagıda sıraladım bak ıncele bide halka acık hise göstersene bana aveadan baska

Avea'nın ortaklık yapısı ;

% 81 Türk Telekom.
    % 19 Türkiye İş bankası

Türk Telekom'da kendi içinde 3 ortağa ayrılmaktadır.

Lübnan kökenli Oger Telekom % 55
    Türkiye Hazine Müsteşarlığı % 30
    Halka Açık % 15

İş bankasıda

İş Bankası Munzam Sandık Vakfı: % 41,5
    Atatürk Hisseleri (Cumhuriyet Halk Partisi)*: % 28,1
    Halka açık pay: % 30,4

Avea'nın doğrudan ortaklık yapısıda şu şekilde olmuş oluyor..

% 19 İşbankası
    % 44,55 Oger Telekom
    % 24,3 Hazine Müsteşarlığı
    % 12,15 Halka Açık

• Lübnanlılar Arap olmuyor mu ? Ayrıca "devletin batması" diye bir terim yoktur.Olsa olsa Yunanistan gibi dış borç çok yükselince elde ne var ne yok tüm Devlet kurumlarını vs satarlar.Ayrıca yukarıda demişsin ki PttCell, Bimcell vs niye gidipte Turkcell'den vs sanal lisans almıyor diye.Cevabı çok açık.Turkcell ve Vodafone kendilerinden ucuz hiç bir şeye tahammül edemezler.
  • ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca ptt de dış ülkeye satıldı diye biliyorum ozaman avea nasıl devletin oluyor anlamış değilim
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güzel kardeşim benim İNŞAALLAH avea hattınla mutlu olursun
  • HeyCanlı H kullanıcısına yanıt
    evim hani çekirge,de demiştim hatırlarsanız tel de
    n hücresel bilgileri açıyorum çekirge,den çekmesi lazımken ekranda avea ihsaniye mahallesi yazıyor sizce bu mantıklımı acaba söylermisiniz?ve ararkende hat sıfıra düşüyor ve arama sonlanıyor yada şebeke ve bağlantı yok diyor
  • Arkadasım % 81 Türk Telekomun Sonucta Ben Onu Bilirim Ben Düne Kadar Aveadan Maıle Suprız Fatura Gelmeseydi Aveayıyı Gine Hertürlü Savunurdum Ama Dediginiz Gibi Doğru Ellin Adamları Zamlı Zumlu Para Alıyorlar Ama Hakkını Verıyorlar En azından Aveanın Dun Aksamki Bana Gonderdıgı Gibi 70 tl lik faturayı 310 tl yapma gıbı seylerı ımkansız bıde duran tarıfeymiş Ben turkcelle hattımı tasıma talebınde bulundum avea suanda umrumda bıle degıll
  • 6 aydır internet hızı yerlerde. Trcell ve vodafone da 15 mbps hız gören ben avea da en fazla 1 mbps görüyorum. Oysa avea da daha önce 10 mbps hızlarını gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukito

n hücresel bilgileri açıyorum çekirge,den çekmesi lazımken ekranda avea ihsaniye mahallesi yazıyor sizce bu mantıklımı acaba söylermisiniz?ve ararkende hat sıfıra düşüyor ve arama sonlanıyor yada şebeke ve bağlantı yok diyor

Avea konum belirlerken mahalle isimleri baz alıyor demekki çekirge mahallesi yazmak hali yok ihsaniyeye bağlı olduğu için ohsaniye yazar ayriyetten bişey daha fazla anarttin bence o çekmem durumunu eskilerde kaldı o hangi hat olursa olsun her yerde çekiyor asansör hariç :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yukito

Avea konum belirlerken mahalle isimleri baz alıyor demekki çekirge mahallesi yazmak hali yok ihsaniyeye bağlı olduğu için ohsaniye yazar ayriyetten bişey daha fazla anarttin bence o çekmem durumunu eskilerde kaldı o hangi hat olursa olsun her yerde çekiyor asansör hariç :)

• HeyCanlı H kullanıcısına yanıt
    Avea da mahalle isimleri dikkate alınırken, Turkcell de semt, ilçe baz alınıyor.
    Yön olarak baz istasyonu anteninin doğrultusunda bulunmuyorsanız uzaktaki istasyona atabiliyor seni.

• çekmeme durumu eskilerde falan kalmadı yıl 2014 halen devam ediyor yaklaşık 4 aydır PttCeell kullanıyorum sırf çekmeme sorunu yüzünden hattı tekrar taşımayı düşünüyorum,çekmemeyle ilgili örnek vereyim İşyeri İstanbul Sirkeci'de yol seviyesinden 1 kat aşşağıda mutfak var oraya iniyorum hat yok az maz çekme değil 0 ne ben dışarıyı arayabiliyorum nede dışarıdan beni arayabiliyorlar halbuki daha önce kullandığım Vodafon hattımla aynı yerden rahat rahat konuşurdum ha bu arada ara sıra görüşme esnasında kesilmeleri saymıyorum bile neyse bu ayın 26 sı olmadan kesin kararımı vereceğim zaten.
  • 3g si cok yetersiz. 2g side ev icinde zor cekiyor ancak o kadar az oduyorum idare ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    BENDE bunları anlatıyorum bana diyorlar neden avea yı kötülüyosun ne yapacaktım ya yalanmı konuşacaktım
  • Avea kullanıyorum ben de. Gayet güzel hem fiyat açısından hem de konuşma ve internet paketi açısından güzel.
  • geçen sene daha iyiydi yalnız bu yıl bozuldu. sebebi sanırım net kullanan abone oranı yükseldi

• yıl oLmuş 2014 millet hala avea çekmiyor diyorsa kır at o avea sim kartını çöpe olsun bitsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.