Şimdi Ara

Avea Göçtü Galiba..4 Temmuz 2012 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen olabilir öyle şeyler, teknik arıza bakım vs her şey olabilir.

Hemen başlamışlar Pahalısı Kaliteli söylemlerine.

Pehh Kullanmasak sanki.
  • Telefon bu kadar hayati bir olay olarak gormemek lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yakınınıza bir şey olsaydı ya da Samsun'daki gibi sel olsaydı hayati bir durum olmayacak mıydı? Cep telefonunun amacı aslında zaten bu. Aksi takdirde sabit telefonlara mahkum kalirdik. Vodafone mesela sıkıyorsa Avrupa ülkelerinin birinde böyle bir sorun yaşatsın kullanıcılarına. Aynı vodafone aynı zamanda oradaki kullanıcılara en kötü ihtimalle 1 saat gecikmeyle kullanım sonuclarını gösterebiliyor. Ya Türkiye'de durum ne ? İnsanlar kullanım sonuclarını öğrenmek için kırk takla atıyor. Pahalısı kaliteli mi bilinmez de Turkcell bu konularda dünya standartlarında hizmet veriyor. En azından pahalı olması için bir neden mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 5 Temmuz 2012; 15:45:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu surekli yasanan bir sorun degil ki..

Yakinima bisey olursa hersey sabit hat dolu. Aranir..bu kadar dert edilecek sorun degil..

Yurt disindaki operatorleri abartmaya gerek yok. Gidenler anlatiyor zaten durumu..

TURKCELL bencede cok kaliteli ama asla 30 40 tl fazla odenecek bir hat degil..

Insanlarla konusurken sebeke gitmiyor mu. Belki iki.senede vodafone hat ile 2-3 kez gitmistir. Sirinevler metroda saniyelik kapaniyor..

Ama karsimdaki kisi basbakan degil, cumhurbaskani degil..bi daha arayabiliyor :))

AVEANIN BU TARZ SORUN YASAMASI IYI OLMASADA COK ABARTMAYA HALEN GEREK GORMUYORUM

• Başbakanı bilmiyorum da bu forumda patronuyla konuşurken telefonu çekmediğinden kapanan telefon yüzünden sorun yaşayan insanları okuduğumu hatırlıyorum. Yine de 1000'er 2000'er dakika verirken verimli bir şebeke kurmak gerektiğini artık AVEA'nın anlaması gerek.
  • Bugün aynısı bende de oldu. Çok önemli bir anda babamı arayamadım..
  • istanbul sultangazi , 10gün önce başladı gidip gelmeler, müşteri hizmetlerini aramıştım, hattinizi sıfırladik, kapatın 5dakika sonra açın demişlerdi, sorun düzelmemişti, kendi kendine açıldı sonra, dün yine gitti

• turkcell ne kadar ekmek o kadar köfte :-) cok yakar ama 4 ceker

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

istanbul sultangazi , 10gün önce başladı gidip gelmeler, müşteri hizmetlerini aramıştım, hattinizi sıfırladik, kapatın 5dakika sonra açın demişlerdi, sorun düzelmemişti, kendi kendine açıldı sonra, dün yine gitti

sultangazide baz istasyon calısmaları vardı
    50yıl ve cumhuriyette 3& yoktu ve artık var
    suan baska calısma yok. arıza varsa aveaya bildirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

istanbul sultangazi , 10gün önce başladı gidip gelmeler, müşteri hizmetlerini aramıştım, hattinizi sıfırladik, kapatın 5dakika sonra açın demişlerdi, sorun düzelmemişti, kendi kendine açıldı sonra, dün yine gitti

sultangazide baz istasyon calısmaları vardı
    50yıl ve cumhuriyette 3& yoktu ve artık var
    suan baska calısma yok. arıza varsa aveaya bildirin.

hocam sayende 3g geldi,evde çekmezdi hiçbir zaman, şimdi her yerden çekiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.