Şimdi Ara

Avea Göçtü Galiba..4 Temmuz 2012 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Avea hala aranmiyor. Ama sebeke ici avea da sorun yok.

evet, avea - avea arası sorunsuz.

Hayir hocam ankara ve izmir aranmiyor.
    avea avea arasida konusma yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik Avea... Her kandil'de ya da yoğun kullanım olabilecek günlerde böyle oluyor. Deprem olsa düşünemiyorum bile zaten. Bedava dakika veriyorsun da 24000 baz istasyonuyla zor bu işler.
  • Yoğunluk olan her dönemde böyle şeyler yaşanır. Abartmaya gerek yok. Vodafone'da da aynı durum yaşanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Avea hala aranmiyor. Ama sebeke ici avea da sorun yok.

evet, avea - avea arası sorunsuz.

Hayir hocam ankara ve izmir aranmiyor.
    avea avea arasida konusma yok...

5 10 dk once arayabilmistim avea ici olarak.

• su an ankara da vf dan aveayi arayabildim.

• Bende hicbir sorun yok.

• O değilde Avealıyım arkadaşı arıyorum rehberden
    ''Aradığınız numarayı eksik ya da yanlış tuşladınız VODAFONE a kayıtlı böyle bir numara yoktur'' diyor.
    Aradığım numara turkcell benim hattım AVEA noluyo lan???
  • quote:

Orijinalden alıntı: _JayMz_

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Istanbulda da su an yok

istanbul göçtüyse heryer gitmiştir zaten..
    bi geri geldi ama yine gitti,avea-avea arayamıyorum ben,turkcellden de aveayı arayamıyorum...

ah avea ihtiyaç olduğunda çalışmıcaksan napıyim ben seni..

turkcell sarı jipi çıkarıp aveayı aşağılayıcı reklam yapmalı bence bu konuyla alakalı "çok yakar" diyen çocuk aslında bataklıkta ama kahramanımız jip ile bataklıktan kurtulur falan

Turkcell çok yakar diyen kendisi stop ettiği için yakmıyordur.

• Beykoz mantar... ;(

• düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

Yoğunluk olan her dönemde böyle şeyler yaşanır. Abartmaya gerek yok. Vodafone'da da aynı durum yaşanıyor.

yahu bu kadar acemice hiçbir anlamı olmayan yorumlar yapmayınız..21.yüzyıl Türkiyesi'nde sel yok,deprem yok durduk yerde bir operatörün şebekesi göçmüşse aksine abartacak çok şey vardır orada.hizmet kalitesi,kalite yönetimi gibi kavramlar ne demek bilir misiniz? veyahut şu göçüntü Avrupa da bir operatörde olsa sonuçlarını bilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Yoğunluk olan her dönemde böyle şeyler yaşanır. Abartmaya gerek yok. Vodafone'da da aynı durum yaşanıyor.

yahu bu kadar acemice hiçbir anlamı olmayan yorumlar yapmayınız..21.yüzyıl Türkiyesi'nde sel yok,deprem yok durduk yerde bir operatörün şebekesi göçmüşse aksine abartacak çok şey vardır orada.hizmet kalitesi,kalite yönetimi gibi kavramlar ne demek bilir misiniz? veyahut şu göçüntü Avrupa da bir operatörde olsa sonuçlarını bilirmisiniz?

aynen

• Abone başı baz istasyonu en fazla bizde diye böbürleniyordu Avea'dan biri. Ne işe yarıyor onlar biliyor mu acaba? :D
  • Kaliteli ama pahalı Turkcell;ancak yarı yolda da bırakmıyor..
    Avea grçekten çok hazırlıksız mı yakalandı bu kadar kötü duruma düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Abone başı baz istasyonu en fazla bizde diye böbürleniyordu Avea'dan biri. Ne işe yarıyor onlar biliyor mu acaba? :D

vodafone dese kabulüm ama aveanın böyle bişey deme şansı yok, 1800 mhz de 2 istasyonun kapsama alanını 900mhz de 1 istasyona eşdeğer düşünmelisiniz, yani abone başı en fazla istasyon aveada değil şu anda...
    Abone başı en fazla istasyon rakamlara ve istasyonların kapsama kapasitelerine göre vodafone da gözüküyor.. Ama istasyon kalitesini ve planlama bu konuda ayırıcı özellik oluyor . turkcell kişi başına daha az istasyon ortalaması ile planlama başarısı ile bir adım önde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

quote:

Abone başı baz istasyonu en fazla bizde diye böbürleniyordu Avea'dan biri. Ne işe yarıyor onlar biliyor mu acaba? :D

vodafone dese kabulüm ama aveanın böyle bişey deme şansı yok, 1800 mhz de 2 istasyonun kapsama alanını 900mhz de 1 istasyona eşdeğer düşünmelisiniz, yani abone başı en fazla istasyon aveada değil şu anda...
    Abone başı en fazla istasyon rakamlara ve istasyonların kapsama kapasitelerine göre vodafone da gözüküyor.. Ama istasyon kalitesini ve planlama bu konuda ayırıcı özellik oluyor . turkcell kişi başına daha az istasyon ortalaması ile planlama başarısı ile bir adım önde...

TURKCELL 35 milyon aboneye yaklaşık 35000 baz istasyonuyla hizmet veriyor. Avea 13 milyona 24000 baz istasyonu ile. TURKCELL'de abone başına belki daha az baz istasyonu düşüyor ama planlamaları gercekten çok iyi. Şebeke hatası aldığım çok az olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

quote:

Kapsama olarak tamam da kapasite olarak da 1800 daha fazla kullanıcı taşıyabiliyor. Ya zaten onu bir Avea yetkilisi diyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Kabalaşmanıza gerek yok. Acemice diyorsunuz ama kendi yazınız imla hatasından geçilmiyor.

Bir yorum yaptım sadece. Operatörlerimizin şuanki teknolojisi böyle maalesef. Eleştirilmeli, düzeltilmeli doğru.

Vodafone da aynı sorunları yaşadı dün. Turkcell de zaman zaman bu sorunu yaşıyor. Durduk yere olduğu da oluyor üstelik. Olası bir yoğunlukta en sağlam olması gereken Türk Telekom bile göçebiliyor.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=31+ocak+2012+turkcell%27in+%C3%A7%C3%B6kmesi

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=28+may%C4%B1s+2011+vodafone%27un+%C3%A7%C3%B6kmesi

Sadece iki örnek.

Sorun yaşasa da yaşamasa da marka karalamaya girişen gizli reklamcılara sözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 5 Temmuz 2012; 11:21:34 >

• yaptığınız yorumu acemice bulmuştum imla kurallarına uyup uymadığınıza bakmadım zira...ortada bir sorun var ve biz diğerlerine de iyi demedik zaten..ama artık bazı şeylerin değişmesi gerekir,bakın halen dere yatağında devletin yaptığı toki evlerinde insanlar ölüyor..zaten hiç bir şeyi, abartmadığımızdan umursamadığımızdan bu noktalara gelmedik mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Temmuz 2012; 11:59:42 >
  • Hepsinin başına ara ara geliyor o kadar abartmamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.