Şimdi Ara

Avea GPRS internet paketi 9 kontöre 5 mb ortalama olarak kaç dakika internete girilebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben avea'nın gprs internet paketine üye olmak istiyorum avea patlicana özel haftalık 9 köntör/5 mb gprs internet paketi var. şimdi sormak istediğim haftalık 9 köntöre 5 mb lık erişim var diyorlar bu 5 mb lık erişimle ortalama olarak kaç dakika ya da kaç saatçik internete girebiliriz ortalama olarak kullananlar varsa eğer bir cevap bekliyorum

• ortalama diye birşey sözkonusu değil hocam.Girdiğin sitelere göre değişir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanevreka

ortalama diye birşey sözkonusu değil hocam.Girdiğin sitelere göre değişir.

yani alıp verdiğin veriye göre deişiyor internete girdin ne kadar çok şey indirdiğine bağlı
  • 5 mb çok az zaten msne girmek için ideal cepten başka yerlere girip çıkmak için hiç uygun değil
  • opera mini yüklüyse nettede bazı sitelere bakarsanız çok sorun olmaz
  • Siteyi açıp bırakırsanız günlerce gider.Yani aldığınız ve gönderdiğiniz veriye bağlıdır ne kadar gideceği....
  • Google rss reader sitesini öneririm pc'den girin kayıt oluşturun kısayollarınızı ekleyin. Sonra telefon ile siteye girdiğinizde rss siteleri karşınıza gelecek kısaca günlük spor,haber,sinema türevi bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • mig33 kullanırsan yaklasik 50 saat kalirsin. günde 7 saat yalnız web de dolasilcak bi paket deil bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.