merhabalar ben avea'nın gprs internet paketine üye olmak istiyorum avea patlicana özel haftalık 9 köntör/5 mb gprs internet paketi var. şimdi sormak istediğim haftalık 9 köntöre 5 mb lık erişim var diyorlar bu 5 mb lık erişimle ortalama olarak kaç dakika ya da kaç saatçik internete girebiliriz ortalama olarak kullananlar varsa eğer bir cevap bekliyorum
ortalama diye birşey sözkonusu değil hocam.Girdiğin sitelere göre değişir.
quote:
Orjinalden alıntı: serkanevreka
ortalama diye birşey sözkonusu değil hocam.Girdiğin sitelere göre değişir.
yani alıp verdiğin veriye göre deişiyor internete girdin ne kadar çok şey indirdiğine bağlı
5 mb çok az zaten msne girmek için ideal cepten başka yerlere girip çıkmak için hiç uygun değil
opera mini yüklüyse nettede bazı sitelere bakarsanız çok sorun olmaz
Siteyi açıp bırakırsanız günlerce gider.Yani aldığınız ve gönderdiğiniz veriye bağlıdır ne kadar gideceği....
Google rss reader sitesini öneririm pc'den girin kayıt oluşturun kısayollarınızı ekleyin. Sonra telefon ile siteye girdiğinizde rss siteleri karşınıza gelecek kısaca günlük spor,haber,sinema türevi bilgilere ulaşabilirsiniz.
mig33 kullanırsan yaklasik 50 saat kalirsin. günde 7 saat yalnız web de dolasilcak bi paket deil bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme