Şimdi Ara

AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
4
Favori
84.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

karann1905,
    sorunuza cevap veriyorum ama şunu önemle tekrar belirtmek istiyorum,GSMobile de 10 dakikası 2 kontöre değil 1 kontöre konuşursunuz bahsettiğiniz tarife ile.

Tabi siz başka operatörlerle karıştırdığınız için 10 dakikası 2 kontör sanmakta haklısınız ama bahsettiğimiz operatör GSMobile ve tarifesi 10 Numara Kaptan,bu tarife ile bahsettiğiniz yönleri 10 dakikası 2 kontöre değil sadece 1 kontöre ararsınız ayda sadece 100 kontör yükleye karşılığı.Diğer Operatörlerin benzeri tarifelerinde bu en az 150 kontör yükleme ile 10 dakikası 2 kontör yada 15 dakikası 2 kontör olabilmektedir.Hatta bazılarında 250 kontördür yükleme şartı ama GSMobile de sadece 100 kontör.

Size bir örnek vereyim,bir operatör var 15 dakikası 2 kontör diyor,30 dakikası 4 kontör eder,ama GSMObile de,30 dakika konuşursanız kontör eder,üstelik diğer operatör gibi kontör yükleme şartı 250 değil,sadece 100 kontör.

250 kontör 51 TL
    100 kontör 20 TL
    Farkı siz düşünün.Kim birini arayıp alo dedikten sonra 10 dakikadan fazla konuşuyorki.Çok kişi,ortalama 1 yada 2 dakikalık görüşmeler yapmaktadır.

Şu an 15 dakikası 2 kontör yada 2 kontöre sınırsız konuş gibi kampanyalar bulunmakta ama bana göre bu kampanyalar büyük çelişkidir.İnsanlara daha fazla kontör aldırmaya ve ihtiyacından daha çok konuşturmaya yönelik kampanyalardır.Çünkü hiçbiri 250 kontörden az kontör yüklemeyi kabul etmemektedir.250 kontör 51 TL,arada 31 TL fark var.Gerçekten çok konuşmaya ihtiyacınız varmı?

Eğer varsa,30 TL civarı olan heryöne 1500 dakika civarı bedava konuşma veren faturalı hatlara geçmemiz gerekmezmi.

Artık en az 250 yükle kışkırtıcı reklamlarına karşı koyabilmeliyiz,benim insanımın cebinden daha fazla para çarpmamalı operatörler.

Benim kızdığım durumlardan biri de,250 yada 100 kontör yükleme sonucunda sadece 1 ay yararlanabilmek tarifelerden.1 ay geçince ne yaparsan yap dakika başına mütiş kazık..

Bizler hesabımızı iyi yapmalıyız,gerçekten ayda 30 TL den fazlaya kontör almalımıyım,alabiliyormuyum.Alamıyorsam ne çözümler bulabilirim,hangi operatörün hangi tarifelerini kullanmalıyım?30 TL den fazla harcamam gerekiyorsa hala kontörlü hatla devam mı etmeliyim?

Son olarak derim ki:diğer operatörlerin o çok abartılan reklamı yapılan tarifelerinin internet sayfalarını lütfen açın,sonrada ayrı sayfada GSMobile hattının 10 Numara Kaptan
    ve GSMobile 1905 dakika tarifelerini anlatan sitesini açın,karşılaştırın,lütfen harcayın zamanınızı.Arkadaşlarım turkcell yada vodafone cevabı sizi tatmin ediyormu?Bırakın onlar sizi takip etsin.Hem takımımıza katkıda bulunmuş oluyoruz hem de kendimize katkıda bulunmuş oluyoruz,çünkü farkı yukarda anlattım arkadaşlar.

AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK

cevap için eyvallah bugun gececeğim vodafone ordanda avea 10 numara kaptana..son sorum vardı :şimdi 100 yuklediğimde 250 dk bedava gelecek her yöne, birde 10 dk 1 kontore avea (mobil ögr gs mobile vs) lılarla konustugumda ben aveayı aradgımda 10 dk 1 konturden konturummu gider 250 dk hediyemden mi gider? bu çok önemli bir ayrıntı

• quote:

Evet karann1905 , sizin zaten avealı yada gsmobile olmanız,başka operatöre geçip geli gelerek heryöne bedava 250 şer dakika kazanmanıza engel değildir.

Hocam kesin mi bu? Öyleyse ben de gidip vodafone'a ertesi gün de GSMobile'a geçeceğim.
    Yalnız Vodafone'a geçen bir arkadaşıma sordum, 6 ay kullanma zorunluğu gibi bir süreden bahsetti. O gözümü korkuttu.
    Eğer öyle olursa büyük bir ateşe düşmüş oluruz. Gidip vodafone bayiisine de sorulmaz ki yarın tekrar operatörümü değiştirebilir miyim diye..
    O yüzden ben de tekrar soruyorum, bu verdiğiniz bilgi kesin mi? Yani böyle yaparak kısa sürede 2 operatör değiştirerek hediye kontörleri kazanan birileri var mı, yoksa sadece duyum veya tahmin mi?
    Aydınlatırsanız sevinirim. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum, takdir edersiniz ki bu konu çok önemli bir konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roll

quote:

Evet karann1905 , sizin zaten avealı yada gsmobile olmanız,başka operatöre geçip geli gelerek heryöne bedava 250 şer dakika kazanmanıza engel değildir.

Hocam kesin mi bu? Öyleyse ben de gidip vodafone'a ertesi gün de GSMobile'a geçeceğim.
    Yalnız Vodafone'a geçen bir arkadaşıma sordum, 6 ay kullanma zorunluğu gibi bir süreden bahsetti. O gözümü korkuttu.
    Eğer öyle olursa büyük bir ateşe düşmüş oluruz. Gidip vodafone bayiisine de sorulmaz ki yarın tekrar operatörümü değiştirebilir miyim diye..
    O yüzden ben de tekrar soruyorum, bu verdiğiniz bilgi kesin mi? Yani böyle yaparak kısa sürede 2 operatör değiştirerek hediye kontörleri kazanan birileri var mı, yoksa sadece duyum veya tahmin mi?
    Aydınlatırsanız sevinirim. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum, takdir edersiniz ki bu konu çok önemli bir konu.

evet arkadasıma katılıyorum soramıyoruz ki bayiye vodafona

• quote:

Orijinalden alıntı: karann1905

quote:

karann1905,
    sorunuza cevap veriyorum ama şunu önemle tekrar belirtmek istiyorum,GSMobile de 10 dakikası 2 kontöre değil 1 kontöre konuşursunuz bahsettiğiniz tarife ile.

Tabi siz başka operatörlerle karıştırdığınız için 10 dakikası 2 kontör sanmakta haklısınız ama bahsettiğimiz operatör GSMobile ve tarifesi 10 Numara Kaptan,bu tarife ile bahsettiğiniz yönleri 10 dakikası 2 kontöre değil sadece 1 kontöre ararsınız ayda sadece 100 kontör yükleye karşılığı.Diğer Operatörlerin benzeri tarifelerinde bu en az 150 kontör yükleme ile 10 dakikası 2 kontör yada 15 dakikası 2 kontör olabilmektedir.Hatta bazılarında 250 kontördür yükleme şartı ama GSMobile de sadece 100 kontör.

Size bir örnek vereyim,bir operatör var 15 dakikası 2 kontör diyor,30 dakikası 4 kontör eder,ama GSMObile de,30 dakika konuşursanız kontör eder,üstelik diğer operatör gibi kontör yükleme şartı 250 değil,sadece 100 kontör.

250 kontör 51 TL
    100 kontör 20 TL
    Farkı siz düşünün.Kim birini arayıp alo dedikten sonra 10 dakikadan fazla konuşuyorki.Çok kişi,ortalama 1 yada 2 dakikalık görüşmeler yapmaktadır.

Şu an 15 dakikası 2 kontör yada 2 kontöre sınırsız konuş gibi kampanyalar bulunmakta ama bana göre bu kampanyalar büyük çelişkidir.İnsanlara daha fazla kontör aldırmaya ve ihtiyacından daha çok konuşturmaya yönelik kampanyalardır.Çünkü hiçbiri 250 kontörden az kontör yüklemeyi kabul etmemektedir.250 kontör 51 TL,arada 31 TL fark var.Gerçekten çok konuşmaya ihtiyacınız varmı?

Eğer varsa,30 TL civarı olan heryöne 1500 dakika civarı bedava konuşma veren faturalı hatlara geçmemiz gerekmezmi.

Artık en az 250 yükle kışkırtıcı reklamlarına karşı koyabilmeliyiz,benim insanımın cebinden daha fazla para çarpmamalı operatörler.

Benim kızdığım durumlardan biri de,250 yada 100 kontör yükleme sonucunda sadece 1 ay yararlanabilmek tarifelerden.1 ay geçince ne yaparsan yap dakika başına mütiş kazık..

Bizler hesabımızı iyi yapmalıyız,gerçekten ayda 30 TL den fazlaya kontör almalımıyım,alabiliyormuyum.Alamıyorsam ne çözümler bulabilirim,hangi operatörün hangi tarifelerini kullanmalıyım?30 TL den fazla harcamam gerekiyorsa hala kontörlü hatla devam mı etmeliyim?

Son olarak derim ki:diğer operatörlerin o çok abartılan reklamı yapılan tarifelerinin internet sayfalarını lütfen açın,sonrada ayrı sayfada GSMobile hattının 10 Numara Kaptan
    ve GSMobile 1905 dakika tarifelerini anlatan sitesini açın,karşılaştırın,lütfen harcayın zamanınızı.Arkadaşlarım turkcell yada vodafone cevabı sizi tatmin ediyormu?Bırakın onlar sizi takip etsin.Hem takımımıza katkıda bulunmuş oluyoruz hem de kendimize katkıda bulunmuş oluyoruz,çünkü farkı yukarda anlattım arkadaşlar.

cevap için eyvallah bugun gececeğim vodafone ordanda avea 10 numara kaptana..son sorum vardı :şimdi 100 yuklediğimde 250 dk bedava gelecek her yöne, birde 10 dk 1 kontore avea (mobil ögr gs mobile vs) lılarla konustugumda ben aveayı aradgımda 10 dk 1 konturden konturummu gider 250 dk hediyemden mi gider? bu çok önemli bir ayrıntı

Malesef 250 dakikanızdan gider. Dakikalar bittikten sonra 10 dksı 1 kntre konuşabilirsiniz.

• Anlaşılan bu sayfalarda çok güzel sohbetler ve yazışmalar oluşacak.Çünkü her sorunuza rahatlıkla çok net cevaplar verebilirim.Bu konuda gerek Avea Müşteri Hizmetlerinde,gerek se GSMobile Müşteri hizmetlerinde,

yada Avea Bayilerinde çalışan kişilerden çok daha bilgili olduğuma inanıyorum.Çünkü ben sorumun cevabını bilmeme rağmen,çok kez Avea bayisinde çalışanlara sorduğum soruların cevabını tam alamadım yada yanlış aldım.

Sonra kendilerini uyardığımda malesef avea bayisinde çalışanlar biraz şok geçiriyorlar.Çünkü arkadaşım,çok önemli bir yerde çalışıyorsun ve çalıştığın alanda kendini geliştirmiyorsun.Aynı şey Avea Müşteri Hizmetlerinde

çalışan (444 1 500) arkadaşlar içinde geçerli.Çok defa sorularıma yanlış cevaplar verdiler,ben kendilerini farklı taktiklerle uyardığımda,sizi biraz bekletebilirmiyiz deyip,bir yerlere sorup bana döndüklerinde,evet haklısınız

ÜNAL Bey cevabını alıyorum :)).Çok severim cevabını bildiğim soruları sorumayı ayrıca.Malesef,müşteri hizmetlerinde çalışan çok arkadaşımız kendini çalıştığı alanda geliştirmiyor,bu sadece avea için geçerli değil tüm

firmaların elemanları için de geçerli.

Biraz demagoji yaptıktan sonra bazı soruları kesin bilgiyle cevaplıyayım.

1.): Hattı yeni aldıysanız,başka operatöre geçebilmek için,hatttı satın aldığınız operatörde en az 3 ay (90 gün) bekleme yapmak zorundasınız.Bu süre 6 ay değildir,kim demişse yanlış yönlendiriyor.Bu süre eskiden 1 ay isi

sonra ben gibi açıkgözlerin önüne geçmek için 3 aya çıkartıltı.

2.):Hattınız en az 3 aylıksa,yani eski hat ise,istediğiniz operatöre geçebilmekte serbessiniz.Diyelimki başka operatöre geçiş başvurusu yaptınız,cebinize SMS gelir,kabul edildi yada edilmedi diye.Kabul edilmedi diye cevap gelirse,hattınız kontörlüyse tek sorun,kimlik bilgilerinizin yada hat ile ilgili bilgilerinizin uyuşmamasıdır.Mesela,senin numaran 054* ile başlar,ama sen daha önce turkcelle geçmişsindir,GSMobile yönüne turkcell den geleceksindir,ama bayideki çalışan,ön numaraya bakar,vodafone yazar,çünkü numaran 054* ile başlıyor diye,oysa sen turkcelldesin o an.Numara taşıma işlemini kontröl eden yetkililer,bilgilerin uyuşmadığı için talebi geri çevirir.Yapmanız gereken doğru bilgilerle,aynı yerden ya bilgilerini düzelttirmek yeni form doldurmadan yada yeni başvuru yapmak.
    Yada,mesela numara taşıma (NT) başvurusu yaparken size anne kızlık soy adı sorulur,sen söylersin,ama çalışan bir harfi yanlış yazar,kimlik bilgilerin kontröl edilirken anne kızlık soyadı uymaz,ve talep red olunur.
    Siz ya tekrar başvuru yapar yeni form doldurursunuz,yada bilgileriniz bayideki çalışan tarafından bilgisayar ekranından düzeltilir.Tabi 3 gün civarı zaman kaybetmiş olursunuz...

Arkadaşlarım demişki,numaram zaten GSMobile yada Avea operatöründeyken,vodafone ye geçsem sonra avea ya gidip geçiş başvurusunda bulunsam olurmu?Aslında bu soruyu ortaya ben çıkardım böyle bir taktik vererek.
    Evet olur,ama dediğim gibi hattınız en az 3 aylık olmalıdır eğer yeni hat ise.Bu illa bir operatörde 3 ay beklemiş olmanız gerekiyor anlamına gelmiyor.Aynı bir çocuk yaşı gibi hattınız ilk doğduğundan itibaren toplmada 3 ay geçmiş olması gerekiyor.

Mesela hattınız en az 3 aylık,vodafoneye geçtiniz,orda hattınız açıldıktan sonra 3 ay beklemenize gerek yok,orda hattınız açıldıktan sonra 2 gün bekle,kontör yüklemene gerek yok,git Avea bayisine,GSMobile hattına başvuru yap,numara taşımadan dolayı heryöne bedava kazanmak istiyorum de.Bedava dakikalar seni bekliyor...Tabi daha önce avea da son 1 yıl içinde numara taşıma kampanyasından yararlanmamış olman gerekiyor.
    Avea ya geçmek için asla vodafone ye soru sormayın,onlarla işiniz yok,sadece merdiven olarak kullanacaksınız onları.

Avea bayilerinde yada vodafone bayilerinde yada turkcell bayilerinde çalışan elemanların şaşırtıcı derecede yanlış bilgilere sahip olduklarını çok gördüm,bunu da aklınızdan çıkarmayınız.

Müşteri hizmetlerinde (444) çalışanlar onlara göre daha bilgili.

Bugün,mecidiyeköyde Avea bayisinde çalışan arkadaşa bir soru sordum mesela:Dedim ki:GSMobile hattını kullanan,GS yazıp 9494 e gönderse,lig ve avrupa maçlarında da her gole kontör kazanırmı.Evet kazanır dedi.Benim bilgime göre,avrupa maçlarında her gole 15 kontör kazanır ki ben yakınlarıma çok kazandırdım,ama lig maçlarında kazanabildiğini bilmiyordum,ve hala diyorum gerçekten lig maçlarında kazanıyormuyuz.

Gole kontör üyeliği Avea hatlarında vardı,GSMobile hatlarında da var dedi çalışan,haftada 12 kontör ile ücretlendirilir dedi.Bana göre atılan gollerle haftada 12 kontörden fazla kazanıyoruz zaten,zarar etmiyoruz.

Türkiye kupasından elendiğimiz için kupada her gole kontör kazanamıyorız artık,belki gelecek sene :))

Faturalı hatlar her gole kontör paketine üye olabiliyormu?,olduklarında kontör yerine dakika mı kazanıyorlar,bunu da merak ettim,soracağım...

• Benim kafama bir şey takıldı şimdi numara taşıdıktan sonra gelen 250 dk. için her ay 100 kontör yüklemek şart mı?
  • quote:

Anlaşılan bu sayfalarda çok güzel sohbetler ve yazışmalar oluşacak.Çünkü her sorunuza rahatlıkla çok net cevaplar verebilirim.Bu konuda gerek Avea Müşteri Hizmetlerinde,gerek se GSMobile Müşteri hizmetlerinde,

yada Avea Bayilerinde çalışan kişilerden çok daha bilgili olduğuma inanıyorum.Çünkü ben sorumun cevabını bilmeme rağmen,çok kez Avea bayisinde çalışanlara sorduğum soruların cevabını tam alamadım yada yanlış aldım.

Sonra kendilerini uyardığımda malesef avea bayisinde çalışanlar biraz şok geçiriyorlar.Çünkü arkadaşım,çok önemli bir yerde çalışıyorsun ve çalıştığın alanda kendini geliştirmiyorsun.Aynı şey Avea Müşteri Hizmetlerinde

çalışan (444 1 500) arkadaşlar içinde geçerli.Çok defa sorularıma yanlış cevaplar verdiler,ben kendilerini farklı taktiklerle uyardığımda,sizi biraz bekletebilirmiyiz deyip,bir yerlere sorup bana döndüklerinde,evet haklısınız

ÜNAL Bey cevabını alıyorum :)).Çok severim cevabını bildiğim soruları sorumayı ayrıca.Malesef,müşteri hizmetlerinde çalışan çok arkadaşımız kendini çalıştığı alanda geliştirmiyor,bu sadece avea için geçerli değil tüm

firmaların elemanları için de geçerli.

Biraz demagoji yaptıktan sonra bazı soruları kesin bilgiyle cevaplıyayım.

1.): Hattı yeni aldıysanız,başka operatöre geçebilmek için,hatttı satın aldığınız operatörde en az 3 ay (90 gün) bekleme yapmak zorundasınız.Bu süre 6 ay değildir,kim demişse yanlış yönlendiriyor.Bu süre eskiden 1 ay isi

sonra ben gibi açıkgözlerin önüne geçmek için 3 aya çıkartıltı.

2.):Hattınız en az 3 aylıksa,yani eski hat ise,istediğiniz operatöre geçebilmekte serbessiniz.Diyelimki başka operatöre geçiş başvurusu yaptınız,cebinize SMS gelir,kabul edildi yada edilmedi diye.Kabul edilmedi diye cevap gelirse,hattınız kontörlüyse tek sorun,kimlik bilgilerinizin yada hat ile ilgili bilgilerinizin uyuşmamasıdır.Mesela,senin numaran 054* ile başlar,ama sen daha önce turkcelle geçmişsindir,GSMobile yönüne turkcell den geleceksindir,ama bayideki çalışan,ön numaraya bakar,vodafone yazar,çünkü numaran 054* ile başlıyor diye,oysa sen turkcelldesin o an.Numara taşıma işlemini kontröl eden yetkililer,bilgilerin uyuşmadığı için talebi geri çevirir.Yapmanız gereken doğru bilgilerle,aynı yerden ya bilgilerini düzelttirmek yeni form doldurmadan yada yeni başvuru yapmak.
    Yada,mesela numara taşıma (NT) başvurusu yaparken size anne kızlık soy adı sorulur,sen söylersin,ama çalışan bir harfi yanlış yazar,kimlik bilgilerin kontröl edilirken anne kızlık soyadı uymaz,ve talep red olunur.
    Siz ya tekrar başvuru yapar yeni form doldurursunuz,yada bilgileriniz bayideki çalışan tarafından bilgisayar ekranından düzeltilir.Tabi 3 gün civarı zaman kaybetmiş olursunuz...

Arkadaşlarım demişki,numaram zaten GSMobile yada Avea operatöründeyken,vodafone ye geçsem sonra avea ya gidip geçiş başvurusunda bulunsam olurmu?Aslında bu soruyu ortaya ben çıkardım böyle bir taktik vererek.
    Evet olur,ama dediğim gibi hattınız en az 3 aylık olmalıdır eğer yeni hat ise.Bu illa bir operatörde 3 ay beklemiş olmanız gerekiyor anlamına gelmiyor.Aynı bir çocuk yaşı gibi hattınız ilk doğduğundan itibaren toplmada 3 ay geçmiş olması gerekiyor.

Mesela hattınız en az 3 aylık,vodafoneye geçtiniz,orda hattınız açıldıktan sonra 3 ay beklemenize gerek yok,orda hattınız açıldıktan sonra 2 gün bekle,kontör yüklemene gerek yok,git Avea bayisine,GSMobile hattına başvuru yap,numara taşımadan dolayı heryöne bedava kazanmak istiyorum de.Bedava dakikalar seni bekliyor...Tabi daha önce avea da son 1 yıl içinde numara taşıma kampanyasından yararlanmamış olman gerekiyor.
    Avea ya geçmek için asla vodafone ye soru sormayın,onlarla işiniz yok,sadece merdiven olarak kullanacaksınız onları.

Avea bayilerinde yada vodafone bayilerinde yada turkcell bayilerinde çalışan elemanların şaşırtıcı derecede yanlış bilgilere sahip olduklarını çok gördüm,bunu da aklınızdan çıkarmayınız.

Müşteri hizmetlerinde (444) çalışanlar onlara göre daha bilgili.

Bugün,mecidiyeköyde Avea bayisinde çalışan arkadaşa bir soru sordum mesela:Dedim ki:GSMobile hattını kullanan,GS yazıp 9494 e gönderse,lig ve avrupa maçlarında da her gole kontör kazanırmı.Evet kazanır dedi.Benim bilgime göre,avrupa maçlarında her gole 15 kontör kazanır ki ben yakınlarıma çok kazandırdım,ama lig maçlarında kazanabildiğini bilmiyordum,ve hala diyorum gerçekten lig maçlarında kazanıyormuyuz.

Gole kontör üyeliği Avea hatlarında vardı,GSMobile hatlarında da var dedi çalışan,haftada 12 kontör ile ücretlendirilir dedi.Bana göre atılan gollerle haftada 12 kontörden fazla kazanıyoruz zaten,zarar etmiyoruz.

Türkiye kupasından elendiğimiz için kupada her gole kontör kazanamıyorız artık,belki gelecek sene :))

Faturalı hatlar her gole kontör paketine üye olabiliyormu?,olduklarında kontör yerine dakika mı kazanıyorlar,bunu da merak ettim,soracağım...

ne güzel açıklamıssın kardes... daha dün aksam gittim avea bayisine dedim hali hazırda aveadayım hiç numara taşımadım yaklasık ta 3 yıldır kullanıyorum baska operatöre mesela dedim vodafona gececeğim tekrar aveaya gecmek için bir süre gecmesi gerekiyormu die herif 1 ay dedi :) neye inanacağımızı şaşırdık :(

• Banada başka bir bayi beklemene gerek yok dedi.
  • kimsenin birbirinden haberi yok desene :) ancak biri gecpte bakmamız lazım oluyor mu :) yoksa ben dayanamam vodafone da 3 ay veya 1 ay kalmaya :)
  • Bende kenarda duran 2 hattımı taşıdım gs mobile'a...maksat destek olsun klübümüze;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Bende kenarda duran 2 hattımı taşıdım gs mobile'a...maksat destek olsun klübümüze;)

aveadan vodafona yada turkcele gecip sonramı gectin gsmobile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karann1905

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Bende kenarda duran 2 hattımı taşıdım gs mobile'a...maksat destek olsun klübümüze;)

aveadan vodafona yada turkcele gecip sonramı gectin gsmobile?

Hayır,normal taşıdım.turkcelllerdi hatlar.
  • ARKADAŞLARIM,YUKARDA DA AYRINTILI ŞEKİLDE AÇIKLADIĞIM ÜZERE,BAYİLERDE VE MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE ÇALIŞANLAR BİLGİSİZ OLABİLİYOR.

İŞİN DAHA KÖTÜ TARAFI,VERDİKLERİ EKSİK VE YANLIŞ BİLGİDE SANKİ KESİN DOĞRU BİLİYORLARMIŞ GİBİ ISRAR EDEBİLİYORLAR.BEN ÇOK KEZ BU DURUMDA FIRÇA ATIP DÜŞÜNCEMDE ISRAR EDİP,BAYİDE ÇALIŞANLARA AVEA YI ARATTIRDIM VE HAKLI ÇIKTIM.

BU BAŞLIK ALTINDA Kİ YAZIŞMALARDA DA YAZILDIĞI GİBİ BİR AVEA BAYİSİNDEKİ ÇALIŞANIN DEDİĞİ DİĞER BAYİDE ÇALIŞANIN DEDİĞİ İLE ÇELİŞMEKTEDİR.

BUNUN NEDENİ ÇALIŞANLARIN İŞLERİNE İYİ MOTİVE OLMAMASI VE İŞİNE GEREKEN ÖNEMİ VERMEMELERİ.

BAŞKA BAŞLIKLARDA DA BU BAŞLIK DA DA,BİR KURNAZLIĞI TAVSİYE ETMİŞTİM VE ANLATMIŞTIM UZUN UZUN.

ZATEN AVEA YADA GSMOBILE KULLANIYORSANIZ,BEDAVA HERYÖNE HER AY 250 DAKİKA KAZANABİLMEK İÇİN,BAŞKA OPERATÖRE GEÇİP,ORDA HATTINIZ AÇILDIKTAN SONRA,HİÇ KONTÖR YÜKLEMEDEN,GİDİN GSMOBILE HATTINA TEKRAR GELİN,HERYÖNE 1000 DAKİKA KAZANIN DEMİŞTİM.

BUNUN İÇİN DİKKAT ETMENİZ GEREKEN ÖNEMLİ DETAYLARI DA ANLATMIŞTIM ÖNCEKİ MESAJLARIMDA.

EN ÇOK KAFANIZI KARIŞTIRAN DURUMU TEKRAR KESİN BİLGİMLE AÇIKLIYORUM:HATTINIZ EN AZ 3 AYLIK İSE,NUMARA TAŞIMA KAMPANYALARINDA YARARLANIRSINIZ.BU 3 AY SÜRESİ O OPERATÖRDEKİ SÜRE OLMAK ZORUNDA DEĞİL,HATTINIZI İLK DEFA NE ZAMAN ALDINIZ,ONUN ÜZERİNDEN GEÇEN SÜREDİR.
    DİYELİM Kİ SİZ HATTINIZI VODAFONE DEN ALDINIZ,ORDA 3 AYDAN FAZLA KALDINIZ,AVEA YA GEÇTİNİZ.AVEA DA İSE 1 AY BİLE GEÇİRMEDİNİZ,AMA TOPLAMDA HATTINIZIN ÖMRÜ 3 AYDAN FAZLA YANİ 4 AYA YAKIN OLDUĞU İÇİN NUMARA TAŞIMA KAMPANYALARINA KATILABİLİRSİNİZ.

DİYELİMKİ AVEA HATTINIZI YADA GSMOBILE HATTINIZI EN AZ 3 YADA 4 AY ÖNCE ALDINIZ,BU DURUMDA BAŞKA OPERATÖRE GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPARSINIZ,ORDA HATTINIZ AÇILDIKTAN SONRA,KONTÖR YÜKLEMENİZE GEREK KALMADAN,TEKRAR GSMobile HATTINA GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPABİLİRSİNİZ.
    BENİM ÖNERİM,BASAMAK OLARAK TURKCELL İ DEĞİL,VODAFONE Yİ KULLANIN.TURKCELL KURALLARI İLGİNÇ BİR OPERATÖR,BAZEN CAN SIKICI CEVAPLAR ALABİLİYORSUNUZ.MESELA BAŞKA OPERATÖRDEN TURKCELL E GEÇTİĞİNİZDE 6 GÜN İÇİNDE KONTÖR YÜKLEMEZSENİZ HATTINIZ TAMAMEN KAPANIYOR,AMA BÖYLE BİR DURUM BÖYLE BİR SAÇMALIK BAŞKA OPERATÖRDE YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 25 Mart 2010; 9:52:36 >

• Yukarda bazı sorular sorulmuş ama sayfa döndüğü için görülmemiş cevaplanmamış sanırım.

Cevaplıyayım:
    1. Hattınızı başka Operatörden Galatasaray GSMobile hattına taşıdığınızda numaranız aynı kalır,hiç bir şekilde numaranız değişmez.

Daha önce sizi arayanlar ne şekilde ulaşıyorsa aynı şekilde ararlar size ulaşırlar,sizde aynı şekilde arama yapmaya devam edersiniz.

2.Numaranızı taşıma başvurusu yaptıktan sonra,yaklaşık 3 yada 4 gün içinde kabul edilip edilmediğine dair,ne zaman hangi saatte yeni hattınız açılacağına dair size SMS gelir.Bu sms den yaklaşık 1 yada 2 gün sonra yeni operatörünüzde hattınız açılır,eski simkart iptal olur ama o hattı atmayın dursun bir kenarda.O simkartı takabilir,o simkarttaki kayıtlı numaraları ve mesaj kayıtlarını görebilirsiniz.

3.Diyelimki numara taşıma talebiniz uygun bulundu ve yaklaşık 6 gün içinde yeni operatörünüz GSMobile hattına geçtiniz,ilk sinyalden itibaren 1 saat iletişime açılmayabilir hattınız,panik yapmayın.Size gelen SMS de söylenen saatten itibaren 1 saat sinyal sorunu yaşanır.Yani illa o saat o dakika yeni hattınla konuşacaksın diye bir durum yok.O saat ve dakikadan itibaren 1 saat sinyal sorunu olur,bu tüm operatörlerde aynıdır.

4.Diyelim ki sinyal de geldi,Ekranda GSMobile yazıyor ve bir arkadaşınızı çaldırabiliyorsunuz diyelim.Numara taşıma kampanyasından dolayı heryöne dakika kazanabilmeniz için önce ücretsiz SMS ile başvuru yapacaksınız.Daha sonra 100 kontör yükleyeceksiniz.KAYIT yazıp 5660 a göndereceksiniz,
    ordan size cevap gelecek,mutlaka cevabı bekleyiniz.Cevapta 100 kontör yükle heryöne bedava dakika kazan dediği takdirde,bu mesajı takip eden 30 gün içinde 100 kontör yükleyip bedava dakika kazanabilirsiniz.İlla en fazla 100 kontör yükleme şartı yok,150 yada 250 de yükleyebilirsiniz ama bedava 250 dakika kazanacaksınız,gerek yok 100 den fazla yüklemeye.

100 kontör yüklemeden önce Küçük harflerle yazacaksanız Kayit büyük harflerle yazacaksanız KAYIT yazıp 5660 a göndermeniz gerektiğini ve bir cevap gelmeden 100 kontör yüklememeniz gerektiğini unutmayınız.

• Her Gole Hediye Kontör Üyeliğini Anlatıyorum:

Gole Kontör kampanyasına üye olan hatlar:

Derbi Maçlarda:Takımlarının her attığı gol karşılığında 9 kontör kazanırlar.

Normal Lig maçlarında:Takımlarının attığı her gol karşılığında 3 kontör kazanırlar.

Ziraat Türkiye Kupası Maçlarında:Takımlarının attığı her gol için 9 kontör kazanırlar.

Avrupa Maçlarında:Takımlarının attığı her gol karşılığında 15 kontör kazanırlar.

Resmi maçlarda Her Gole Hediye Kontör kazanmak için öncelikle üye olmanız gerekmektedir.Üyelik başvurusu ücretsiz,üyelik ücretlidir.

Üye olduğunuz takdirde haftada hattınızdan 12 yada 12 kontöre karşılık gelen ücret kontör düşülür.Galatasaray taraftarları üye olduklarında genellikle kazançlı çıkmaktalar bu kontör kazanımları ve düşmelerinden.

GSMobile hattlarınızdan yada herhangi avea hatlarınızdan GS yazıp 9494 'e göndererek üye oluyorsunuz.Üyelik onayınız size mesajla bildirelecektir.

Üyeliğinizi iptal ettirmedikçe her hafta ayrıca üye olmanıza gerek yok,otomatik olarak üyelik her hafta yenilenir.

Bu hafta Avrupa maçları ve beşiktaş ile derbi maç var,hemen üye olun,atılacak gollerden kontörler kazanma şansını kaybetmeyin.Beşiktaş maçında atyılacak her gole 9 kontör,avrupa maçında atılacak her gole 15 kontör alacağınızı unutmayınız.

Atletico madrid maçı başlamadan üye olmaya çalışın.İptal ettirmeyin,beşiktaş maçından da kontörler kazanın.

• Bu arada yazmayı unutmuşum,gole kontör kampanyasından kazandığınız kontörleri,heryöne aramalarınızda ve heryöne sms atarken kullanabilirsiniz.

Bedava dakilalarınız olsa bile,önce gole kontörden kazandığınız kontörlerden harcanız konuşmalarınızda ve sms atarken.Yada,hattınızda bulunan

kontörler düşmez ve eksilmez,önce kazandığınız hediye kontörler harcanır konuşmalarınızda ve sms atmalarınızda.

Aran kazandan kazandığınız kontörlerin harcanması da aynı şekildedir.Önce hediye kontörler harcanır.Bu sorular çok soruluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

1905 e Gs atıp göndermen lazım.

Dostum,böyle birşey duymadım,GS yazıp 9494 ' e göndermek var ama GS yazıp 1905 e gönderim yaparak yapılan bir işlem duymadım,görmedim.

Birde ücretsiz takım haberleri için Haber yazıp 1905'e gönderiyoruz. Birde canlı yayınlarda sorularımızı sormak için 1905 numarasına gönderimler yapıyoruz.

Gs yazıp 1905 numarasına gönderme konusunda bir yanlışlık olmasın,eminisiniz.

GS > 9494 (her gole kontör kazanmak için)

Haber > 1905 (Ücretsiz haberler için)

• Yarın, 18 Şubat Perşembe akşamı,Atletico madrid maçından önce gole kontör üyesi olup gol başına 15 kontör kazanma şansını kaçırmayın.

Haftasonu beşiktaş derbisi var,ordan da her gole 9 kontör kazanır karlı çıkarsınız.

Yani bu hafta yarından itibaren gole kontöre üye olmak lazım,bu hafta bereketli bir hafta.

Gs yazıp 9494 e göndermek ve gelecek cevap mesajını bekleme yeterli.
  • GS yazıp 9494 e gönderip üye olanlar Atletico Madrid maçından 15 kontörü cebe indirdi.Maç 1-1 bitti.Kontörler hemen gelmeyebilir,24 sat içinde gelecektir,panik yapmayın.
  • quote:

GS yazıp 9494 e gönderip üye olanlar Atletico Madrid maçından 15 kontörü cebe indirdi.Maç 1-1 bitti.Kontörler hemen gelmeyebilir,24 sat içinde gelecektir,panik yapmayın.

GSMobile Eski Açık kullanıyorum,faturalı GSMobile hatları gole kontör kampanyasına katılabiliyormuydu?

Yani kazanınca kontör gelmese bile dakika gelir mantığı.Varmı böyle bir durum?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.