Şimdi Ara

AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
750
Cevap
4
Favori
84.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

100 kontör yükledinmi RoLL arkadaşım.Avea nın yaptığı bir çakallık bu 2 de 1 tarifesine kabul edilmez diye yada diğer tarifeler daha çok kazandırıyor onlara.

Yada şu an 2 de 1 de yoğunluk var yada diğerlerinde azlık var.

Yada yakında 2 de 1 yerine yeni tarife gelecektir,çünkü bilenler bilir 2 de 1 tarifesi aynı türde her yöne arayanlar için piyasadaki tarifelerden 2 kat daha avantajlıdır.Bu belki avea nın kendi tarifesini küçük düşürüyordur.

Sonuç olarak hangi amaçla yaparlarsa yapsınlar,sen başvurduğunda böyle bir kural söz konusu değilse bence kesin senin durumun düzeltilecek,

bedava dakikan senin itirazınla verilecektir.Tabi başvurduğun gün ve saat,internet sitelerinde 2 de 1 tarifesini seçenler numara taşıma kampanyasından

yararlanamaz yazmıyorsa.Bu yazı yeni konmuş,ama dünmü bu gün mü yada 1 hafta öncemi kondu bilemiyorum.Eğer sen başvurduğunda bu yazı yoksa

ve bu kural sen başvurduktan sonra ortaya çıktıysa sen haklısın ve genellikle firma uğraşmak istemeden müşteriye yardımcı oluyor.

Dediğim kriterler geçerliyse senin sorununu çözeriz.Bana bilgi verirsen burda memnun olurum.

100 kontör yükleyip yüklemediğini de yazmayı unutma.

AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK

Hocam 100 kontör yükledim. Yüklemek zorundaydım hattı aktif olarak kullanıyorum çünkü. Ama bir şekilde hediye dakikaları kazanabilsem tekrar bi 100 kontör daha yüklerim. Tabi bilmiyorum bu saatten sonra olur mu. Aslında dediğiniz gibi mağdurum, pek de benim hatam sayılmaz. Ama sonuç alır mıyım bilmiyorum.
    Siz bu konu hakkında birşeyler sorabilir misiniz acaba çözüm olup olmadığına dair?

• Ve ben başvurduğum zaman henüz "2de1 tarifesi bu kampanyadan yararlanamaz" ibaresi yoktu.
    Bu ibare bugün eklendi, buna da yüzde yüz eminim.
    Geçen hafta başvurdum hattım bugün geçti, dün geçse bu uygulamaya takılmayacaktım.
    Avea büyük kazık attı yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

Ve ben başvurduğum zaman henüz "2de1 tarifesi bu kampanyadan yararlanamaz" ibaresi yoktu.
    Bu ibare bugün eklendi, buna da yüzde yüz eminim.
    Geçen hafta başvurdum hattım bugün geçti, dün geçse bu uygulamaya takılmayacaktım.
    Avea büyük kazık attı yani..

Evet bu ibare yeni eklendi.

Şimdi ben birşeye takıldım.Örneğin Gsmobile 2de 1 tarifesinde yani 2 dakikası 1 kontör tarifesinde devamlı olarak mı 100 kontör yüklemeye 2dakikası 1 kontör devam edecek? yoksa 3 4 ay geçtikten sonra tekrar 150 kontör yükleme şartı gelip 2dakikası 1 kontör mü olacak? Yani 100 kontör şartından sadece numara taşıyan aboneler mi yararlanacak?

Ayrıca ben şuan Gsmobile1905 tarifesindeyim. Tarifemi değiştirip 2de 1 tarifesine geçsem 2dakikası 1 kontöre konuşmam için 100 mü yüklemem gerekiyor, yoksa 150 kontör mü?

• 2'de 1
    GSMobile’ın avantajlı tarifeleri ile hem sen kazan hem de takımın kazansın!

GSMobile 2’de 1 Tarifesi ile 2 dakikasını 1 kontöre ara... Üstelik numarasını taşıyana sadece 100 kontör yüklemeye...

Tüm Vergiler Dahil 100 ve üzeri kontör yüklemeye 150 ve üzeri kontör yüklemeye
    (Numara taşıma ile gelen abonelere 100 kontör yüklemeye)
    Şebeke İçi : 1 kontör / dk : 1 kontör / 2dk
    Ev/İş : 1 kontör / dk : 1 kontör / 2dk
    Diğer Operatör : 1 kontör / dk : 1 kontör / 2dk
    SMS : 2 Kontör : 2 Kontör

Fiyatlar, tek seferde kontör yüklendiğinde 30 gün boyunca yurtiçi her yöne yapılan aramalar için geçerlidir. 100 kontörün altında ya da yükleme yapılmaması durumunda yurtiçi her yöne 3,2 kontör/ dk üzerinden ücretlendirilecektir. Ücretlendirme periyodu 2 dk.'sı 1 kontör için 120 sn., 1 kontör/dk için 60 sn., 3,2 kontör/ dk için ise 15 sn.'dir.

* Diğer operatörlerden numarasın taşıyarak GSMobile 2'de 1 Tarifesi'ne kayıt olan aboneler için yurtiçi her yöne 2 dakikası 1kontöre konuşmanın koşulu 100 ve üzeri kontör yüklemektir.

Mp3Delisi arkadaşım,durumun aslında iyi analiz edilmesi gerekiyor.

GSMobile 1905 tarifesine sanırım başka operatörden gelerek heryöne bedava dakika kazandınız.Önceki mesajlarından bunu anlıyorum

Sanırım bedava dakikalarınızı kullandınız ve bitirdiniz.Bitirmeden geçiş yapmayı tercih edeceğinizi sanmıyorum zaten.

Diyelimki,1905 tarifesi bana uymuyor,konuştuklarımın operatörleri dapınık diyerek 2 de 1 i istiyorsunuz.

Daha önce başka yönden geldiğiniz için acaba 100 kontör yükleme ile heryönle 1 kontör ile 2 dakika konuşabilirmiyim diyorsunuz sanırım.

Şu an zaten GSMobile kullanıyorsunuz,ama başka yönden gelmiştiniz,2 sinden biri dikkate alınacaktır.

Eğer tarife değiştirdiğinizde başka yönden geldiniz olarak değerlendirmeyeceklerse avantajlı konuşmak için 150 kontör yüklemelisiniz ki o zaman diğerlerinden farkı kalmıyor.
    100 kontör yükleyerek başka operatörden daha önce gelmiştim mantığıyla avantaj sağlayarak 100 kontör yükleyerek konuşmak istiyorsanız

bence 0212 444 0 905 i arayınız,ekrandan sizin numaranızın durumu kontrol edilecektir,olur yada olmaz denilecektir.

Durumunuz pek ortaya çıkmayan bir durum bence telefona çıkan kişi biraz zorlanacaktır.Daha önce duydularsa zaten günlük eğitimlerde

uyarılmışlardır bu soru için.Bilgilendirilmişlerdir yani.

Sürekli tarife böylemi kalacaktır sorunuzun cevabı ise:genellikle operatörler fiyatlarda değişiklik yapma hakkını ellerinde tutar.Zaten

tarifenin altlarında bu yazar.Bu tarifede ücretlendirmede 1 yıl içinde değişiklik olacağını sanmıyorum.

Özetle,siz müşteri hizmetlerini mutlaka aramalısınız,ekrandan sizin durumunuz öğrenilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 23 Şubat 2010; 4:09:54 >

• Yok daha Gs mobileda 2.ayım. Dün ikinci defa 100 kontörümü yükledim ve 250dakika her yöne ve 1905dakika gsmobile içi dakikam geldi. Bu tarifeye geçiş nedenim öncelikle kız arkadaşımla sınırsız konuşmak. O da 1905 tarifesinde ve aylık yaklaşık 3000dakika bize yetiyor. Ben ayrıca voda eski cep1tarifesini kullanıyorum keza bu işimi görüyor. Ama bu soruyu kız arkadaşımı düşünerek sordum. Eğer böyle olursa kendi Gsmobile hattımı 1905tarifesinde kalacak zaten. Onun hattıda gsmobile olduğu için 2de 1 tarifesine geçer çevresiyle rahatça konuşur.

İnş. 100 kontör şartı ile 2dksı 1 kontör olur. Olmazsa da napalım 150 yükleriz. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

Yok daha Gs mobileda 2.ayım. Dün ikinci defa 100 kontörümü yükledim ve 250dakika her yöne ve 1905dakika gsmobile içi dakikam geldi. Bu tarifeye geçiş nedenim öncelikle kız arkadaşımla sınırsız konuşmak. O da 1905 tarifesinde ve aylık yaklaşık 3000dakika bize yetiyor. Ben ayrıca voda eski cep1tarifesini kullanıyorum keza bu işimi görüyor. Ama bu soruyu kız arkadaşımı düşünerek sordum. Eğer böyle olursa kendi Gsmobile hattımı 1905tarifesinde kalacak zaten. Onun hattıda gsmobile olduğu için 2de 1 tarifesine geçer çevresiyle rahatça konuşur.

İnş. 100 kontör şartı ile 2dksı 1 kontör olur. Olmazsa da napalım 150 yükleriz. :))

Sanırım Voda cep 1 i voda yönlerini aramak için kullanıyorsun.Gördüğüm kadarıyla yaş yere basmayan iyi hesaplı birisin.

Taktiğin doğru.

Ama vodafone cep 1 de de diğer yönler ve kendi arasında 1 kontöre 1 dakika konuşturuyor.Eğer 15o yüklersen vodafone içi 3 dakikası 1 kontör,diğer yönleri de aramanın 3 dakikası 1 kontör.

Vodafone hattına ayda 150 yüklüyorsan bence gs hattına gerek yok,çünkü 3 dakikası 1 kontör müş her yöne.Arkadaşını voda ya alırsın,

onun tarifesi kendi içinde avantajlı olanlardan olur,sen çaldırırsın o arar.

Yazıyorum ama voda hattına kontör yüklemiyorsan zaten yazmama gerek yok,çünkü yedekte dursun,gsmobile da 4 ay geçince,onu da taşır ondan da çarparsın bedava dakikalar.Bir kişi bir kaç kez yararlanabiliyor herhalde ama aynı hatla yararlanamaz.

AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK

• Yok hacım vodafone cep1e 150 yüklesemde yetmez. 150 yüklüyorum + 75 ahde vefadan geliyor. 225*3=675 dakika eder ki görüşmelerimin haliyle hepsi de 3dakika sürmüyor . Hadi eskicep1den kız arkadaşımla konuşayım desem 675 dakika hiç yetmez.

Yine en sağlamı gsmobile1905 ve eskivodacep1e devam.Zaten numara taşımadan 4 yüklemeye daha 250 dakikam var. 2 aydır vodafone hattıma kontör almıyorum. Hele bir şu Gsmobileden 250 dakikam bitsin veririm gene bir ayar.

Ama ne olursa olsun faturalı herhangi bir tarifeye geçmem. Sonra fatura hezimeti yaşayan kullanıcılar arasına girmeyelim. Bir kere canımı yaktı Turkcell. DAha hayatta olmaz faturalı falan.

• Ben bilmiyorum ,ondan sordum zaten, Gsmobile 0551905xx şeklindemiydi,

Birde ben başka operatörden Gsmobile 'a geçip numara değişiklik talebinde bulunursam 0551905xx şeklinde değiştirebilirmiyim.
  • Bu konunun başlığı değişmeyecek mi ?

Galatasaray kelimesini bu kadar sık görmekten sıkıntı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 23 Şubat 2010; 15:31:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturasiz_2de1.aspx

Daha önceden varmıydı bilmiyorumda sanırım 1000 dk kaldırmış ama şöyle avantaj koymuş normalde 150 yüklemeye 2 dk sı 1 kontörken.

GSMobile 2’de 1 Tarifesi ile 2 dakikasını 1 kontöre ara... Üstelik numarasını taşıyana sadece 100 kontör yüklemeye...

Daha önceden de böyleydi. 100 kontör yükleyince hem 2dk.sı 1 kontör, hem de heryöne 250dk X 4ay hediyeydi.. Efsaneydi tarife, şimdi normalleştirilmiş. Ama halen 100 kontöre 200dk heryöne arama veren kontörlü bir tarife yok.

Kaldırılma sebebi budur hakikaten eski hali harikaymış numara taşıma hediyesi 250*4 + gene numara taşıma avantajı 150 yükleme yerine 100 yükleyerek 2 dk sı 1 kontör 2 avantaj veriyorlarmış süpermiş bu yüzden birini kaldırmışlardır.

quote:

Yok daha Gs mobileda 2.ayım. Dün ikinci defa 100 kontörümü yükledim ve 250dakika her yöne ve 1905dakika gsmobile içi dakikam geldi. Bu tarifeye geçiş nedenim öncelikle kız arkadaşımla sınırsız konuşmak. O da 1905 tarifesinde ve aylık yaklaşık 3000dakika bize yetiyor. Ben ayrıca voda eski cep1tarifesini kullanıyorum keza bu işimi görüyor. Ama bu soruyu kız arkadaşımı düşünerek sordum. Eğer böyle olursa kendi Gsmobile hattımı 1905tarifesinde kalacak zaten. Onun hattıda gsmobile olduğu için 2de 1 tarifesine geçer çevresiyle rahatça konuşur.

Peki hem 250 dk heryöne hemde 1905 dk gs mobile görüşme hakkı kazandıktan sonra gsmobile olan arkadaşınla konuştun misal 5 dk heryöneden düşmez dimi öncelik durumu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 23 Şubat 2010; 17:29:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Bu konunun başlığı değişmeyecek mi ?

Bana da forumda sürekli senin yazılarını gömekten sıkıntı geldi ama yapacak birşey yok.

Başlıkta Galatasaray da geçmiyor ayrıca. GsMobile da yazsın artık, hattın adı o zaten, fenercell mi yazacaktı?
  • Şikayet edersin olur biter..

O zaman bu akşamdan itibaren KARTALCELL reklamlı yeni konuyu açıyorum..

Herhalde peşinden Fenercell ve Trabzoncellde gelir..

Birde Uğur cell açtıkmı tam olur..

GS MOBİLE GS MOBİLE..

Taraftar HATLARI için konu açarsın ancak TEK TAKIM TEK YÜREK deyip rakiplerin hatlarını hiçe sayarsanız buna Beşiktaşlı olarak Ben DUR derim..

Benden rahatsızmı oluyorsun kardeşim, elinden geleni yapabilirsin :D

Ama kendinde demişsin , Yapacak bişey yok..

* Netanket nickli arkadaşımızın yazısı gelene kadar Kartalcell Konusunu bekletiyorum. Umarım Başlık tarafsız bir hat alır..

Ne vodafone ne avea nede Turkcell Umrumda değil ancak taraftar hattı genel topiği sayılan yerde Sürekli ve Sadece GS MOBİLE adı geçip, diğer hatlarla ilgili yazışma şansımız kalmazsa kusura bakmayacaksınız..

Söylemeden geçmeyeyim..

GS MObilei geçtim

GS STORE
    GS TV
    Galatasaray.org

bunlar ne oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 23 Şubat 2010; 17:44:35 >

• 28 şubattan sonra 1905 tarifesi ne olacak bilen var mı? (1905 dk. hediye olayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow -- 23 Şubat 2010; 18:11:45 >
  • quote:

Herşey normal başlıkta ne var ki ? Haliyle GSmobile ve Galatasaray.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

quote:

http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturasiz_2de1.aspx

Daha önceden varmıydı bilmiyorumda sanırım 1000 dk kaldırmış ama şöyle avantaj koymuş normalde 150 yüklemeye 2 dk sı 1 kontörken.

Daha önceden de böyleydi. 100 kontör yükleyince hem 2dk.sı 1 kontör, hem de heryöne 250dk X 4ay hediyeydi.. Efsaneydi tarife, şimdi normalleştirilmiş. Ama halen 100 kontöre 200dk heryöne arama veren kontörlü bir tarife yok.

Kaldırılma sebebi budur hakikaten eski hali harikaymış numara taşıma hediyesi 250*4 + gene numara taşıma avantajı 150 yükleme yerine 100 yükleyerek 2 dk sı 1 kontör 2 avantaj veriyorlarmış süpermiş bu yüzden birini kaldırmışlardır.

quote:

Peki hem 250 dk heryöne hemde 1905 dk gs mobile görüşme hakkı kazandıktan sonra gsmobile olan arkadaşınla konuştun misal 5 dk heryöneden düşmez dimi öncelik durumu nedir?

Gsmobile ile yapılan görüşmelerde öncelikle Gsmobile dakiklarından düşüyor. Yani heryöne 250dakikadan düşme durumu olmuyor.

• quote:

quote:

Herşey normal başlıkta ne var ki ? Haliyle GSmobile ve Galatasaray.

Sorun şu Mp3 Delisi,

Arkadaşlar güzel reklam yapıyor, Beşiktaşlı olarak kıskanıyorum bu davranışlarını :=)
  • Yani hocam sonuçta tarife tanıtımı, reklam olarak algılanmamalı. Mesela atıyorum en iyi kontörlü tarife konusu var. Bu konuda vodafone ceplimitsiz kontörlü tarifesinin tanıtımı yapılıyor. Bu şimdi vodafonun reklamımı oluyor.

Bence konuda da isim başlığında da bir problem yok. Ama senin gibi rahatsız olan arkadaşlar varsa tabiki değiştirilebilir.. Sonuçta burada muhabbet ediyoruz. Kimsenin üzülmesine, darılmasına gerek yok.
  • S.Volkan'ım sıkma canını.!!!!

ONLARIN GSM Mobile'ı varsa bizimde EFSANE TARİFEMİZ/EFSANE TARİFENİN YAVRUSU TARİFELERİMİZ var (Cep Limitsiz 750 VE 400 )

Avea : 5000 dak şebeke içi
    Vodafone : LİMİTSİZ

Avea-Sabit Hat : 1000 Dak.
    Vodafone-Sabit Hat : LİMİTSİZ

Avea-Diğer Yönlere : İlk 3 ay 750 dak. sonrası 600 dak.
    Vodafone -Diğer yönlere : Eski Abonelere 750 dakika yeni abonelere 400 dak.

Ayrıca 750 dak. ve 400 dak. kullanımı hakkında %80 ve %100 mesajı bize geliyor peki Avealılara geliyor mu .?

HEPİMİZ TÜRK MİLLİ TAKIMLARI ALTINDA,TEK ÇATI,TEK BAYRAK ALTINDA BİRLEŞTİKÇE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATARIZ ve DÜNYAYA İŞTE BÖYLE OLDUKÇA KAFA TUTARIZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 23 Şubat 2010; 19:34:24 >
  • Amann salla sende haklısın

Ancak bu konu artık TARAFTAR hat konusu olmuştur genel anlamda.

Arakdaşlar çok güzel açıklamalar yapmışlarsa en azından başka takımların konusunun önüne geçilmesi için girişteki Galatasaraylıya seslenilen bölüm kaldırılmalı..

Yine diyorum KARTALCELL - KONUŞUYORSAK AŞKIMIZDAN RESMİ BAŞLIĞI sloganı ile konu açmak sadece 1 dk mı alır..

Ancak ne gereği var..

Fenercelli adam bu konuya girip yazar mı *

Yazmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

HEPİMİZ TÜRK MİLLİ TAKIMLARI ALTINDA,TEK ÇATI,TEK BAYRAK ALTINDA BİRLEŞTİKÇE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATARIZ ve DÜNYAYA İŞTE BÖYLE OLDUKÇA KAFA TUTARIZ..

Ne diyorsun Bico? Şimdi bir taraftar tarifesi bunu neden söyletti ki sana? Biz başka bayraktan mı söz ediyoruz?

Sadece Galatasaraylıyız. Abartmışsın!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.