Şimdi Ara

AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
4
Favori
84.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır. fakat gsmobileye geçmeden aveada olsanız üye olabilirdiniz.
  • AVEA için hangi kelimeyi kullansam hafif kalır. Berbat! Rezalet! fiyasko! 3 tane mobil hat var,türkcell,avea,vodafone... Reklamlarına bakın,türkcell hep atakta diğerleri savunmada... Başlamışlar şimdi bizim hat çekiyor reklamlarına çok komik gerçekten. Çektiğini iddia etmeleri zaten komikte , bunun reklamını yapmaları daha komik. Arkadaş istanbulun küçükçekmece ilçesinin merkezinde senin hattın çekmiyor ya...Türkcell'in sıkıntısız çektiği biryer... Doğuda bile çekiyordu türkcell... Tokat,kayseri,çorum,sivas,amasya 2 hafta dolaştık buraları. Avea neredeyse %60 yerde çekmiyordu, türkcell! kardeşim bir yerde çekme ya... Hadi oraları geçtimde istanbulda merkezi bir yerde avea çekmiyor... Mesela topkapı-edirnekapı arasında araçla giderkende çekim düşüyor bazen acil'e geçiyor.

Sonrada reklam yapıyorlar -çağrı merkezine şu kadar adam aldık- Türkcell yatırım yapıyor kardeşim baz istasyonu kuruyor, siz halen fiyat muhabbeti yapıyorsunuz. Türkcell pahalı olmasına rağmen neden en çok tercih ediliyor, buna halen kafaları basmadı bu avea yetkililerinin.

Şimdi bana kızıp kullanma o zaman kardeşim git türkcell al diyenler olabilir... Bunu çok defa denedim,hatta o kadar sinirliydim ki, türkcell'de hattı almak üzereydim ancak takımıma o kadar bağlıyım ki kendimi feda ediyorum ama halen GSMobile kullanmaya devam ediyorum... Ne hat çekiyor ne interneti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

AVEA için hangi kelimeyi kullansam hafif kalır. Berbat! Rezalet! fiyasko! 3 tane mobil hat var,türkcell,avea,vodafone... Reklamlarına bakın,türkcell hep atakta diğerleri savunmada... Başlamışlar şimdi bizim hat çekiyor reklamlarına çok komik gerçekten. Çektiğini iddia etmeleri zaten komikte , bunun reklamını yapmaları daha komik. Arkadaş istanbulun küçükçekmece ilçesinin merkezinde senin hattın çekmiyor ya...Türkcell'in sıkıntısız çektiği biryer... Doğuda bile çekiyordu türkcell... Tokat,kayseri,çorum,sivas,amasya 2 hafta dolaştık buraları. Avea neredeyse %60 yerde çekmiyordu, türkcell! kardeşim bir yerde çekme ya... Hadi oraları geçtimde istanbulda merkezi bir yerde avea çekmiyor... Mesela topkapı-edirnekapı arasında araçla giderkende çekim düşüyor bazen acil'e geçiyor.

Sonrada reklam yapıyorlar -çağrı merkezine şu kadar adam aldık- Türkcell yatırım yapıyor kardeşim baz istasyonu kuruyor, siz halen fiyat muhabbeti yapıyorsunuz. Türkcell pahalı olmasına rağmen neden en çok tercih ediliyor, buna halen kafaları basmadı bu avea yetkililerinin.

Şimdi bana kızıp kullanma o zaman kardeşim git türkcell al diyenler olabilir... Bunu çok defa denedim,hatta o kadar sinirliydim ki, türkcell'de hattı almak üzereydim ancak takımıma o kadar bağlıyım ki kendimi feda ediyorum ama halen GSMobile kullanmaya devam ediyorum... Ne hat çekiyor ne interneti.

turkcell atakta diğerleri savunmada mı

Ayrıca kayseride gayet iyi çekiyor avea, siz nerelere geldiniz kayseride? Çekim reklamı yapan da vodafone, avea değilki. Avea yatırım yapmıyor mu zannediyosunuz? Google da bi "avea yatırım" öbeğini aratın isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

AVEA için hangi kelimeyi kullansam hafif kalır. Berbat! Rezalet! fiyasko! 3 tane mobil hat var,türkcell,avea,vodafone... Reklamlarına bakın,türkcell hep atakta diğerleri savunmada... Başlamışlar şimdi bizim hat çekiyor reklamlarına çok komik gerçekten. Çektiğini iddia etmeleri zaten komikte , bunun reklamını yapmaları daha komik. Arkadaş istanbulun küçükçekmece ilçesinin merkezinde senin hattın çekmiyor ya...Türkcell'in sıkıntısız çektiği biryer... Doğuda bile çekiyordu türkcell... Tokat,kayseri,çorum,sivas,amasya 2 hafta dolaştık buraları. Avea neredeyse %60 yerde çekmiyordu, türkcell! kardeşim bir yerde çekme ya... Hadi oraları geçtimde istanbulda merkezi bir yerde avea çekmiyor... Mesela topkapı-edirnekapı arasında araçla giderkende çekim düşüyor bazen acil'e geçiyor.

turkcell atakta diğerleri savunmada mı

Ayrıca kayseride gayet iyi çekiyor avea, siz nerelere geldiniz kayseride? Çekim reklamı yapan da vodafone, avea değilki. Avea yatırım yapmıyor mu zannediyosunuz? Google da bi "avea yatırım" öbeğini aratın isterseniz.

Sizin orada çekiyor demekki her yerde çekiyor. Eyvallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlasilan cok tenha yerlerde geziyorsunuz:))) ben genelde ic anadoluda kullaniyorum 2 yildir. Sikinti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

Anlasilan cok tenha yerlerde geziyorsunuz:))) ben genelde ic anadoluda kullaniyorum 2 yildir. Sikinti yok.

Sizin orada çekiyor diye çekim kalitesi iyi , yada benim burada çekmiyor diye çekim kalitesi kötü diye genelleme yapmak yanlış olur. Ancak yapılan çok sayıda kamuoyu araştırmalarındanda anlaşıldığı üzere durum benim söylediğim gibi. Işin özü şu ; türkcell 99 noktada çekiyorsa avea 50-60 yerde çekiyor, rakamlara çok takilmayin. Ben türkiyenin bir çok yerini dolaşıyorum sürekli olarak. Yanımdaki arkadaşın türkcell bir defa bile sorun çıkarmadı. Bizimki çok fazla kesildi. Orayı bırakın istanbulun gobegindeyim ve türkcellin full olduğu yer. Valla gsmobile olmasa durmam bir saniye. Ahh ah. Neyse.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

Anlasilan cok tenha yerlerde geziyorsunuz:))) ben genelde ic anadoluda kullaniyorum 2 yildir. Sikinti yok.

Sizin orada çekiyor diye çekim kalitesi iyi , yada benim burada çekmiyor diye çekim kalitesi kötü diye genelleme yapmak yanlış olur. Ancak yapılan çok sayıda kamuoyu araştırmalarındanda anlaşıldığı üzere durum benim söylediğim gibi. Işin özü şu ; türkcell 99 noktada çekiyorsa avea 50-60 yerde çekiyor, rakamlara çok takilmayin. Ben türkiyenin bir çok yerini dolaşıyorum sürekli olarak. Yanımdaki arkadaşın türkcell bir defa bile sorun çıkarmadı. Bizimki çok fazla kesildi. Orayı bırakın istanbulun gobegindeyim ve türkcellin full olduğu yer. Valla gsmobile olmasa durmam bir saniye. Ahh ah. Neyse.

fark vardır aralarında doğrudur. ama söylediğiniz kadar değil bence

• Çekip çekmeme muhabbetine gelince; aralarında fark vardır dogru. Ancak ben dağ başında Aveanın çektiğini ve Turkcell in çekmediğini de bilirim. Ama kalkıp ta bundan yola çıkarak ; Avea çekiyor, Turkcell çekmiyor diyemem...Yanlış bir Tümevarım olur... Haksız mıyım?
    İkincisi;
    Yazın gideceğim yerde, AVEA nın 3G desteği yok. E hızında.. Bunun için AVEA da nereye başvurmalıyım?
  • Arkadaşlar taraftar tarifelerinde micro sim kart yokmu yahu dün avea'ya geçecektim bu tarife ile ancak micro sim olmadığını söylediler iphone ile kullanan varsa bu işi nasıl hallettiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Arkadaşlar taraftar tarifelerinde micro sim kart yokmu yahu dün avea'ya geçecektim bu tarife ile ancak micro sim olmadığını söylediler iphone ile kullanan varsa bu işi nasıl hallettiniz??

ben yaklasık 3 aydır bu tarifedeyim.kullandıgım iphone 5.0.1 versiyon ve sim kart bayi tarafından kesilmişti.bu şekilde telefon ful olarak çekiyor.ama 5.1.1 versiyona yükseltmedim daha. bu versiyonun orjınal microsim istediği söylendi.ama birtürlü taraftar hattında micro sim bulamuyorum.müşteri hizmetlerini dahi aradım.herhalde üretmediler.
  • Peki 5.1.1 ile kullanıp sıkıntı yaşayan varmı acaba? Avea neden buna destek olmuyor üvey evlat muamelesi yapılıyor sanki Taraftar hatlarına. Cihazda 5.1.1 yüklü şimdi geçipte bidaha elde patlaması var bu işin
  • Bugun normal kesilmis taraftar hattimi 5.1.1 e yukseltilmis iphone 4s de denedim ve sonuc olumlu. Herhangibir sorunla karsilasmadim .gsmobile yazdi. Sanirim yuksek sürümde guzel ve itinali kesilmis olan taraftar hatti işgörecek mikrosim taraftar hattina gerek kalmayabilir

• Bugun kendi iphone numu 5.1.1 e yukselttim ve kesilmis tarafrtar hattimla cok rahat kullaniyorum bilgilerinize

• Bu cok guzel oldu benim için ben de numaramı taşıdım açılmasını bekliyorum. Nolur nolmaz diye Micro sim cutter aldım o da bugün gelecek. Dikkatlice kesip sorunsuz hallederim umarım. Birde kestiğiniz sim kartlar ince ciplimi yoksa eski kalın ciplimi? Ben ilk aldığımda arkadas eski tip vermişti. Rica edip ince olandan istedim de kesmesi kolay olsun diye=)

• sim kart ince çipliydi.
  • Benimkide ince çipli dün kestim çok güzel oldu şu hattım açılsada sorun varmı yokmu görebilsek ya
  • Arkadaşlar bende GSM liyim, micro sim almak istedim fakat Micro sim GSM de yok diye öğrendim.Doğrumudur acaba?Kenarlardan kesip kullanmaya başladım ama orjinal bi sim olmasını tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhangumus -- 10 Haziran 2012; 21:55:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangumus

Arkadaşlar bende GSM liyim, micro sim almak istedim fakat Micro sim GSM de yok diye öğrendim.Doğrumudur acaba?Kenarlardan kesip kullanmaya başladım ama orjinal bi sim olmasını tercih ederim.

Doğrudur ben de Fenercell kullanıyorum iki gündür micro sim olmadığından micro sim cutter aldım onunla kestim kullanıyorum. Avea bayine talep ettim aklıma yatmadı diye onlar da biz genel merkezden talep edelim yollarlarsa sizi ararız gelip ücret karşılığı alırsınız dediler haber bekliyorum bakalım 2-3 haftayı bulur dediler olmazsa da çok önemli değil canavar gibi çekiyor çünkü:)
  • ben hattı kestırdım ve oyle taktık gecen hafta hıc sorun olmadı.şimdi internet paketi bakıyorum arkdaslar yardımcı olurmusunuz hangi paketı tavsiye edersınız.
    30 tl ye flan hem konusmanın hem ınternetın oldugu paket flan varmı acaba...
  • Arkadaşlar bu tarifede 2000 dakikadan ne kadar kaldığını nasıl öğreniyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.