Şimdi Ara

avea hepkazan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

Avea hepkazık oldu
  • avea ya 3 ay önce falan geçtim gayet memnundum şimdi harbiden herşeyi para kazanmaya göre ayarladı ama bence cok kaybedecek cokkkk...
  • +1 , çok ilginç şeyler yapıyor, neden abone kaybetmek istiyor anlamadım ,mesela eskiden avea hep açık tutardım 24 saat, şimdi 24 saate yakın turkcell açık avea arada takıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: thekodz

avea ya 3 ay önce falan geçtim gayet memnundum şimdi harbiden herşeyi para kazanmaya göre ayarladı ama bence cok kaybedecek cokkkk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

işte budur :) +1, Turkcell hattımı kullanıyorum:) ne iyi yapıyor demi , hariri telekomu kullanacağıma , M.Emin Karamehmet kazansın:))
    quote:

Orjinalden alıntı: serkanbardak18

avea yoktuki olsun

Turkcell'in büyük hissesi yabancıların elinde. Çukurova grubunun hissesi diğerlerine göre az. Yönetimi artık Çukurova grubunda değil. Avea'nın hisseleri %40 Türklere ait (iş bankası) gerisi yabancılara. Vodafone %99 yabancılara ait. Kısacası %100 Türk operatör artık yok. Çoğunluk hissesinin Türklerin elinde olduğu operatörde kalmadı.

vodafone türkiyenin hisselerinin %51 i ingilizlerin geri kalan %49 devletin değilmi?

hayır tamamı vodafone nun.
    ayrıca turkcell de çoğunluk hisse hala çukurova grubunun elinde. sadece çukurova grubu alfa telekomdan aldığı borç karşılığında bir miktar turkcell hissesini geçici olarak alfa telekoma rehin olarak verdi.
    Aveanın % 81 hissesi turk telekoma % 19 iş bankasına ait. turk telekomunda % 55 i oger telekomun % 45 i devletin.

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,24700,00.html

Turkcell holding hisseleri %51. Bu hisseler 3 grubun elinde ortak payda bulunuyor. (Çukurova, alfa, sonera) 51/3=%17 Turkcell Holding de Çukurova grubu hissesi var. (%17) Çukurova grubunun direk hisseleri %2,93 + %4,46 = %7.39

%17 + %7.9 = % 24,9 (Çukurova grubu)
    %13,07 + %7.9 = 20.97 (Telia Sonera)

Sitesine göre Çukurova grubu önde. Ancak Alfa grubuna sattığı hisseleri Turkcell Holding hisseleri üzerinden sattı.

Çukurova grubu ile Telia Sonera arasında küçük bir hisse farkı var. Ancak Alfa grubu ile 2005 de yapılan anlaşma gereği Çukurova grubu Turkcell Holding üzerindeki hisselerini 3.1 milyar dolara Telia Soneraya satacakken Alfa grubuna sattı. Ancak burada hukuksal işlem devam ediyor.

Şimdi sonuç olarak mahkeme anlaşmaya uyularak hisselerin Alfa grubuna devir edilmesini talep edecek ya da hisseler Telis Soneraya devir edilecek. Her iki durumda da Çukurova grubu Turkcell Holding de yer alan hisselerini kaybedeceği için Turkcell GSM Operatörünü de kaybedecek.

http://www.istegundem.com/news_detail.php?id=8611

Bunları nereden mi biliyorum? Hukuk dersinde işledik.

Turkcell de çalışan bir arkadaşta bu bilgileri teyit edebilir.

çukurova alfa grubundan borç aldı. Alfa Grubu, Çukurova Grubu’na 1.7 milyar doları kredi, 1.6 milyar doları da hisse senedine çevrilebilir tahvile bağlı olarak toplam 3.3 milyar dolar kaynak kullandırdı. bu borç karşılığında turkcell hisselerinin bir kısmını alfa grubuna rehin etti. borcunu ödediği taktirde bu hisseleri geri alabilir. zaten çukurova grubu turkcelldeki kontrolünü kaybetmemek için teliasonera yerine alfa gruyla anlaşmıştı. mahkeme hala devam ediyor. mahkeme sonucuna göre durum netleşir. ayrıca turkcell holdingin % 47.09 soneraya % 52.91 çukurova telekom holdinge ait çukur ova telekom holdingin % 49 alfaya % 51 çukurova holdinge ait. yani turkcell holdingte üç şirketin eşit payı yok % 17 olarak paylaşılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginizm -- 20 Haziran 2007; 2:45:42 >

• Artık avea kartımı çöpe atma zamanı geldi
  • Topiği okumadık aptal gibi :)

Yükledim 100 kontör hediye gelmedi :) Dedim herhalde ayda en fazla 2 kez yararlanıyoruz ama adamlar değiştirmiş :)

Bir tanede bizi sevindirici bişey yap be Avea
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.