Şimdi Ara

avea hepkazan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım sadece 250 ve üzeri için geçerli artık bu hep kazan yanılmıyorum değil mi? ( şimdi bir anda hat atılamıyor ki :( ne yazık ki arkadaşlarla beraber hareket edebilirsek çevremdekilerle bakalım çünkü öbür türlü çevrem avea olunca diğer hatta gecemiyorum ikinci plana atacağım :( )
  • quote:

Orjinalden alıntı: alcilpolple

quote:

Orjinalden alıntı: ufo

tcell 10dk 1 kontör ;)

ama işte sadece 10 dakıka 1 kontor. sonrası pahalı. hep 10 dk 1 kontor olsa tamam da

E 9dak59sn de kapa sonra bi daha ara

• böyle yapmaya devam ederlerse aboneleri kalmayacak hemen hemen bütün avantajlı şeylerle oynadılar..
    Allahtan kampuscell var sene sonuna kadar..
    avea nın ceo su yakında kovulabilir böyle saçmalıklara devam ederlerse..
  • 31.12.2007 KADAR HER AY TOPLAM 6 AY 250 KONTÖR YÜKLESEK HANGİ OPERATÖRDE EN AZ KAÇ KONTÖR KAZANIRIZ

*AVEA(hep kazan) 5+10+15+20+25+30=105 KONTÖR

*TURKCELL(konbara) 50+50+50+50+50+50=300 KONTÖR

*VODAFONE(yükle kazan) 20+20+20+20+20+20=120 KONTÖR 2005 - 2006 - 2007 aboneleri

*VODAFONE (yükle kazan)40+40+40+40+40+40=240 KONTÖR 2003 - 2004 aboneleri

*VODAFONE (yükle kazan) 60+60+60+60+60+60=360 KONTÖR 2001 - 2002 aboneleri

*VODAFONE (yükle kazan) 80+80+80+80+80+80=480 KONTÖR 1999 - 2000 aboneleri

*Avea mobil öğrenci-aramızda (hep kazan kontör kullanım süresi 30 gün)
    *Turkcell bizbizecell-kampuscell (konbara kontör kullanım süresi yok)
    *Vodafone cep öğrenci (yükle kazan kontör kullanım süresi yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 14 Haziran 2007; 3:31:13 >

• en avantajlı Turkcell görünüyor :)
  • turkcell de burdan verıyor baska yerden alıyor hıcbır operator ıyı degıl
  • sen de haklısın ama sadece kampuscelllilerle konuşursan avantajlı yok avea vadofone ararsan avantaj falan kalmıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: alcilpolple

turkcell de burdan verıyor baska yerden alıyor hıcbır operator ıyı degıl
  • evet ya başka operatör ararsan kontor sular gibi bitiyor
  • onun için diğer operatörleri diğer hatlardan aramakta fayda var :)
  • Bugun 100 kontor yükledim aveaya hediye kontor vermedi. Yoksa bittimi bu kampanya??? Daha önce her yüklemede kontor kazaniyordumda.

Edit: Avea bu kampanyayı değiştirmişmi? Daha önce 100 kontor yükleyincede hediye kontor kaziniliyordu, şimdi 250 yazıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 17 Haziran 2007; 12:34:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bugun 100 kontor yükledim aveaya hediye kontor vermedi. Yoksa bittimi bu kampanya??? Daha önce her yüklemede kontor kazaniyordumda.

Edit: Avea bu kampanyayı değiştirmişmi? Daha önce 100 kontor yükleyincede hediye kontor kaziniliyordu, şimdi 250 yazıyor!

avea hepkazan kampanyası ıle 100 kontor yukledıgımızde hedıye kontorler kazanıyorduk. avea hıcbır haber vermeden kampanyayı degıstırmıs. bu sabah telefonuma 100 kontor yukledım 50 kontor hedıyem gelecek dıye beklerken hıcbırsey gelmedı. 500 ü arayıp kampanyaları tusladım. artık mobilöğrenci ve aramızda tarifeleri ne 250 kontor ve uzerınde kontor yuklendıgınde hedıye msj lar gelecekmış. avea once arayanıbıl ı ucretlı yaptı, sonra 150 kontore 10 dk 2 kontor dedı, 100 kontore 100 msj hakkını aldı. avea nın yapmak ıstedıgı nedır?

8 haziranda değişti

• tamamen hayal kırıklıgı başka bişi değil
  • 250 kontor yüklemek gerekiyor hep kazan kampanyasından yararlanmak için değiştirmişler
  • İnsan bi haber verir yahu, ayıp etmişler...

quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bugun 100 kontor yükledim aveaya hediye kontor vermedi. Yoksa bittimi bu kampanya??? Daha önce her yüklemede kontor kazaniyordumda.

avea hepkazan kampanyası ıle 100 kontor yukledıgımızde hedıye kontorler kazanıyorduk. avea hıcbır haber vermeden kampanyayı degıstırmıs. bu sabah telefonuma 100 kontor yukledım 50 kontor hedıyem gelecek dıye beklerken hıcbırsey gelmedı. 500 ü arayıp kampanyaları tusladım. artık mobilöğrenci ve aramızda tarifeleri ne 250 kontor ve uzerınde kontor yuklendıgınde hedıye msj lar gelecekmış. avea once arayanıbıl ı ucretlı yaptı, sonra 150 kontore 10 dk 2 kontor dedı, 100 kontore 100 msj hakkını aldı. avea nın yapmak ıstedıgı nedır?

8 haziranda değişti

• işin doğrusu avea kullanmak mı dıyorsun? en fazla onda hisse var da turklerın elınde olan
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

işte budur :) +1, Turkcell hattımı kullanıyorum:) ne iyi yapıyor demi , hariri telekomu kullanacağıma , M.Emin Karamehmet kazansın:))
    quote:

Orjinalden alıntı: serkanbardak18

avea yoktuki olsun

Turkcell'in büyük hissesi yabancıların elinde. Çukurova grubunun hissesi diğerlerine göre az. Yönetimi artık Çukurova grubunda değil. Avea'nın hisseleri %40 Türklere ait (iş bankası) gerisi yabancılara. Vodafone %99 yabancılara ait. Kısacası %100 Türk operatör artık yok. Çoğunluk hissesinin Türklerin elinde olduğu operatörde kalmadı.

vodafone türkiyenin hisselerinin %51 i ingilizlerin geri kalan %49 devletin değilmi?

• 250 KONTÖR DEĞİLDE 150 KONTÖR OLSAYDI DAHA UYGUN OLURDU
  • belki de
    quote:

Orjinalden alıntı: satcell

250 KONTÖR DEĞİLDE 150 KONTÖR OLSAYDI DAHA UYGUN OLURDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

işte budur :) +1, Turkcell hattımı kullanıyorum:) ne iyi yapıyor demi , hariri telekomu kullanacağıma , M.Emin Karamehmet kazansın:))
    quote:

Orjinalden alıntı: serkanbardak18

avea yoktuki olsun

Turkcell'in büyük hissesi yabancıların elinde. Çukurova grubunun hissesi diğerlerine göre az. Yönetimi artık Çukurova grubunda değil. Avea'nın hisseleri %40 Türklere ait (iş bankası) gerisi yabancılara. Vodafone %99 yabancılara ait. Kısacası %100 Türk operatör artık yok. Çoğunluk hissesinin Türklerin elinde olduğu operatörde kalmadı.

vodafone türkiyenin hisselerinin %51 i ingilizlerin geri kalan %49 devletin değilmi?

hayır tamamı vodafone nun.
    ayrıca turkcell de çoğunluk hisse hala çukurova grubunun elinde. sadece çukurova grubu alfa telekomdan aldığı borç karşılığında bir miktar turkcell hissesini geçici olarak alfa telekoma rehin olarak verdi.
    Aveanın % 81 hissesi turk telekoma % 19 iş bankasına ait. turk telekomunda % 55 i oger telekomun % 45 i devletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 18 Haziran 2007; 10:14:03 >

• Avea hepkazık oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.