Şimdi Ara

avea içi konuşma paketleri (kontörlü için) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
45.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Süper

Harkalade....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

Şahsen öyle yapmayı planlıyorum.

Ayda 150 alana kadar 2 ayda 150 alırım daha iyi. Patlıcan nasılsa kalıcı bişey oldu.

Ayda 240 dakika alırım. Bana yeter. (herhalde)

tam kafa adamız herşeyin ince bi yolunu bulmak daha iyi avea saolsun
    dün ave merkezden faturalı hatlar içinede geçerli demişledi

Eğer faturalılar için hatta bu faturalılara kamu hatları da dahil olursa iki tane 240 alırım. Oy oy oy yemede yanında yat.

Ama malesef ki bu faturasız hatlara.

sanırım faturalı hatlara da geçerli. neden derseniz paket ismi hiç bir mesajda FATURASIZ hatlar için paket diye geçmiyor.ben faturasız hattıma 240dakikalık paketi aldım.patlican hediyesinin üstüne yüklendi ve şu anda saniye bazlı düşüş oluyor.

faturalı hattıma da paket almak istedim ama TARİFENİZ UYGUN DEĞİLDİR uyarısı geldi. tarifem ise içişleri bakanlığı tarifesi...
    keşke faturalı hattıma da olsaydı.

• quote:

Orjinalden alıntı: netcii

quote:

quote:

quote:

Şahsen öyle yapmayı planlıyorum.

Ayda 150 alana kadar 2 ayda 150 alırım daha iyi. Patlıcan nasılsa kalıcı bişey oldu.

Ayda 240 dakika alırım. Bana yeter. (herhalde)

tam kafa adamız herşeyin ince bi yolunu bulmak daha iyi avea saolsun
    dün ave merkezden faturalı hatlar içinede geçerli demişledi

Eğer faturalılar için hatta bu faturalılara kamu hatları da dahil olursa iki tane 240 alırım. Oy oy oy yemede yanında yat.

sanırım faturalı hatlara da geçerli. neden derseniz paket ismi hiç bir mesajda FATURASIZ hatlar için paket diye geçmiyor.ben faturasız hattıma 240dakikalık paketi aldım.patlican hediyesinin üstüne yüklendi ve şu anda saniye bazlı düşüş oluyor.

faturalı hattıma da paket almak istedim ama TARİFENİZ UYGUN DEĞİLDİR uyarısı geldi. tarifem ise içişleri bakanlığı tarifesi...
    keşke faturalı hattıma da olsaydı.

Paketlerimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Aveaiçi paketleri tarifeniz için tanımlı değildir. Başka güzel fırsatlarda buluşmak dileğiyle.

Demekki faturalılara'da oluyor. Faturalı hatlar yararlanamıyor demiyor çünkü. Tarifeye göre yararlanabiliyor. O zaman hepsibir tarifesindeki faturalı kullanıcılar bundan yararlanabilir. Ve her yöne 300 kullanan biri için muhteşem bir birleşme olur.

Avea yine yaptın yağacağını(herhalde)

• Turkcell Avea El Ele
    Hep Beraber Vodafone u Silmeye
  • 120 dk - 25 kontör
    150 dk - 30 kntr
    180 dk - 35 kntr
    200 dk - 40 kntr
    240 dk - 50 kntr

dakikayı rakamla yazıp 2200'a gönderin paketi alabiliyosunuz
  • quote:

dün avea merkezdeki bayan önce faturalı hatlar kullanabiliyor dedi sonra inceleme yaptı ikisi için geçerli demişti harbidende güzel olmuş avea saniye bazlı olay süper işte avea yı tek geçmeye 1 neden daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 14 Ağustos 2008; 22:21:07 >
  • quote:

quote:

dün avea merkezdeki bayan önce faturalı hatlar kullanabiliyor dedi sonra inceleme yaptı ikisi için geçerli demişti harbidende güzel olmuş avea saniye bazlı olay süper işte avea yı tek geçmeye 1 neden daha

Hepsibir gibi bi tarifede olan faturalı denese aslında bunu. Müşteri hizmetlerini arasan onlar bişey bilmiyolar zaten.
  • quote:

Hepsibir gibi bi tarifede olan faturalı denese aslında bunu. Müşteri hizmetlerini arasan onlar bişey bilmiyolar zaten.

olan biri varsa denerse iyi olr valla
    faturalı hattımız olmadıki deneyelim....
  • faturasız hatlarla ilgili forumda bu paketi herhalde ben satın aldım.
    şu anda yorumlarımı yazıyorum...
    patlicandan kaln hediye süremin üstüne eklendi paketten gelen dakikalar ve ben 240dakikalık paketten aldım.
    patlicandan kalan hediye dakikaları net olarak hatırladığım için hepsini bitirdim ve ardında da yeni aldığı paketle birkaç kişiyle konuştum.
    işte herkesin hoşuna gidecek olayı söylüyorum, düşüş saniye bazlı oldu her görüşmemde ve hiç fazla süre kesilmedi.
    ne kadar konuştuysam hep saniyesi saniyesine kesildi.

aveaya bu konuda tebrik ve teşekkür ediyorum....
    ben çok beğendim avea bir kez daha gönlümü çalmayı başardı.üstelik ses kalitesi kiminle konuşsam hep mükemmel oldu, hiç kesilme yaşamadım.
  • Sağolasın hocam.

Bu 240'ı alırdım ancak daha 180 dakikayı bitiremedim. 1 ay falan durursa 180 dakika 240'ı da boşa almış olurum.

Ama saniye bazlı olması muhteşem oldu. Fazla süre kesmesi önemli değil. yeterli saniye bazlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcii

faturasız hatlarla ilgili forumda bu paketi herhalde ben satın aldım.
    şu anda yorumlarımı yazıyorum...
    patlicandan kaln hediye süremin üstüne eklendi paketten gelen dakikalar ve ben 240dakikalık paketten aldım.
    patlicandan kalan hediye dakikaları net olarak hatırladığım için hepsini bitirdim ve ardında da yeni aldığı paketle birkaç kişiyle konuştum.
    işte herkesin hoşuna gidecek olayı söylüyorum, düşüş saniye bazlı oldu her görüşmemde ve hiç fazla süre kesilmedi.
    ne kadar konuştuysam hep saniyesi saniyesine kesildi.

aveaya bu konuda tebrik ve teşekkür ediyorum....
    ben çok beğendim avea bir kez daha gönlümü çalmayı başardı.üstelik ses kalitesi kiminle konuşsam hep mükemmel oldu, hiç kesilme yaşamadım.

kesilmeleri önleyeceklrini söylediler avea merkezden hala çalışma sürüyormuş çağrı kesilmesi oln yerlerde en kısa zamnda düzelecekmiş dün kuzeni arayıp avea merkezden söylemişler

• valla yok kesilme çatır çatır konuşuyorum
  • Yılların Vodafone kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki; Avea'lıları kıskandım. Açık yüreklilikle söylüyorum, Avea kapalı alan kapsama sorununu çözebilse, böyle bir tarifeyle herkesin gönlünü feth eder. Vodafone'dan daha iyisini beklemiyorum artık. Çünkü bu hayalcilikten başka bir şey değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Yılların Vodafone kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki; Avea'lıları kıskandım. Açık yüreklilikle söylüyorum, Avea kapalı alan kapsama sorununu çözebilse, böyle bir tarifeyle herkesin gönlünü feth eder. Vodafone'dan daha iyisini beklemiyorum artık. Çünkü bu hayalcilikten başka bir şey değil...

nihayet bir vodafone kullanıcısı vodafoneden birşey olmayacağını anladı
  • Şimdi 250 kontör yüklüyorum :)

150 dk bedava geliyor
    150 sms her yöne hediye ediliyor
    39 kontöre 5000 sms alıyorum
    Diğer GSM leri 2 kontöre arıyorum
    Arkadaşlarımla 10 dk sı 2 kontöre konuşuyorum
    İstersem 30 kontöre 150 dk saniyesi saniyesine aveaiçi süre alıyorum
    GPRS üzerinden telefonuma bedava onlarca müzik indirebiliyorum

Tüm bunlardan sonra

Hep beraber

OHH BEEEEE
  • Diğer bir yandan düşününce de gerçekten çok iyi bir kampanya bu.. Ben sırf 10 dakikası 2 kontör olsun diye ayda 150 kontör yüklemek zorunda kalıyordum.. Ama çok da aşırı bir görüşmem olmuyordu bu hatla.. Şimdi 150 yerine 50 yüklesem.. Alsam 40 kontöre 200 dakikamı.. 10 dakikaymış bilmem kaç dakikaymış diye bakmak zorunda kalmadan 200 dakika çatır çatır konuşsam.. Cidden süper ya.. Bundan sonra 150 yükleyeceğimi pek sanmıyorum.. En fazla 100 yüklerim 40 ını bu kampanyaya harcarım.. 39 a da sms alırım daha ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

Diğer bir yandan düşününce de gerçekten çok iyi bir kampanya bu.. Ben sırf 10 dakikası 2 kontör olsun diye ayda 150 kontör yüklemek zorunda kalıyordum.. Ama çok da aşırı bir görüşmem olmuyordu bu hatla.. Şimdi 150 yerine 50 yüklesem.. Alsam 40 kontöre 200 dakikamı.. 10 dakikaymış bilmem kaç dakikaymış diye bakmak zorunda kalmadan 200 dakika çatır çatır konuşsam.. Cidden süper ya.. Bundan sonra 150 yükleyeceğimi pek sanmıyorum.. En fazla 100 yüklerim 40 ını bu kampanyaya harcarım.. 39 a da sms alırım daha ne olsun

bende sizin gibi düşünüyorum çok iyi oldu bu kampanya

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

Diğer bir yandan düşününce de gerçekten çok iyi bir kampanya bu.. Ben sırf 10 dakikası 2 kontör olsun diye ayda 150 kontör yüklemek zorunda kalıyordum.. Ama çok da aşırı bir görüşmem olmuyordu bu hatla.. Şimdi 150 yerine 50 yüklesem.. Alsam 40 kontöre 200 dakikamı.. 10 dakikaymış bilmem kaç dakikaymış diye bakmak zorunda kalmadan 200 dakika çatır çatır konuşsam.. Cidden süper ya.. Bundan sonra 150 yükleyeceğimi pek sanmıyorum.. En fazla 100 yüklerim 40 ını bu kampanyaya harcarım.. 39 a da sms alırım daha ne olsun

bende sizin gibi düşünüyorum çok iyi oldu bu kampanya

ne tesadüf bende diğer sayfada yazdağım gibi

• yalnız daha öncekilerde olduğu gibi bunda da 9333ü arayınca hediye konuşma süreniz vardır diyo 50 kontör karşılığı almamışız aveanın hediyesiymiş gibi olsun yine de güzel kampanya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.