Şimdi Ara

avea içi konuşma paketleri (kontörlü için) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
45.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıktığı günden beri ben Aveanın şebekesinden memnumum ..

Benim için avea hep şöyleydi..

Çekerse konuşursun. Yeterkiş ekranda Avea yazısı yazsın..

Aveanın tek sorunu çekim konusunda belli süre sonra kesilmesi..

Kimi yerde 30 dk kimi yerde 60 dk

Ama çok sorun olmuyor eskisi gibi.Şu an kesintisiz konuşabiliyorum :)
  • süper bir kampanya bu.aveayı çok seviyorum.neredeyse kamu hattımı kapatasım geldi böyle kampanya kimse görmedi duymadı vay bea avea helal sana:D

9 kontüre internet paketi 180 dk bedava vermesi falan adamlar uçtu gidiyor.yakında kontüre zam gelir gibi geliyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Çıktığı günden beri ben Aveanın şebekesinden memnumum ..

Bide gittimi bidahada gelmeme sorunu var.Cebimden çıkarıyorum.Bakıyorum çemiyor.Şebeke tarat diyorum,full çekiyor.Nokia tel.lerde çok oluyor.Full çeken yerde taratmadan gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!_saHin_!! -- 20 Ağustos 2008; 0:05:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!_saHin_!!

quote:

Bide gittimi bidahada gelmeme sorunu var.Cebimden çıkarıyorum.Bakıyorum çemiyor.Şebeke tarat diyorum,full çekiyor.Nokia tel.lerde çok oluyor.Full çeken yerde taratmadan gelmiyor.

O da Nokia'dan kaynaklı bişey. İki AVEA hattını aynı yere koyduğum halde Samsung çalışıyor ama Nokia çalışmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

O da Nokia'dan kaynaklı bişey. İki AVEA hattını aynı yere koyduğum halde Samsung çalışıyor ama Nokia çalışmıyor.

memlekette aynısını bende denedim kuzende 3220 var aynı yerde o çekmiyordu samsung d900 çalışıyordu
    neden d900 çekmediği zamn sürekli şebeke araması yapıyor o yzden çektiği zman hemen yakalıoyr
    ama nokia az çekse bile biraz zaman geçtikten sonra görebiliyor şebekeyi
  • geçen hafta bana mesaj geldi.kayıt oldum.30kontöre 150dk
    saniye olarak düşüyor.
    geçen gün internet bankacılığında sorun olduğundan kontör yükleyemedim.ve 90 günlük süreye girdim.neyse gün bayiden 100kontör yükledim.yanında 100 kontör geldi.300küsur her yöne mesaj,150 dk ve 200küsur kontör.daha ne isteyim.

• quote:

aynen katılıyorum. eskiden vodafone evde full çekerken ses gidip gelirdi.ama avea 1 diş bile çekse gayet kaliteli bir şekilde konuştururdu avea böyle devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

aynen katılıyorum. eskiden vodafone evde full çekerken ses gidip gelirdi.ama avea 1 diş bile çekse gayet kaliteli bir şekilde konuştururdu avea böyle devam et

aynen avea nın tek tur çekmesi bile konuşturmasına yetiyor
  • Mis gibi oldu bu iş..
    Geçen kontör bitti acilen 50 kontör yükledim. Hemen forumu yine offline okurken arkadaşların pc'den görüp 200dk paketini aldım.
    14'ünde aldım paketi 3-4 saat önce bitti 200dk'm.. Yarın 250 kontör yükleyip patlıcan dakikaları ile devam edeceğim :)

O değilde fiyatta ufak yuvarlamalar var, bilmem fark ettiniz mi..

240dk 50 kontör mesela, 200dk 40 kontör. Yani 5dk 1kontör hesabı ise, 250 dk 50 kontör olması gerek, 10dk mı yiyiyor diye, 200dk aldım ben

Avea tek dişte bile çok başarılı. Bu kesin..

Ayrıca artık bu paketler sayesinde kesilmenin önemi de yok, kesiliyor geri arıyorum hiç sinir stres yapmadan devam ediyoruz konuşmaya arkadaşlarımla, hiçbirşey olmamış gibi

• 120 dk'lik paket aldım şimdi. 10 sn sonra hemen hattıma yüklendi dakikalar.
  • Süper bi kampanya ama 1ay sınırı olmasa çok daha ii olcaktı
  • Bırakalımda bir ay sınırlı olsun
    Keşke 100 kontörede 500 dk verseydi
  • quote:

Bırakalımda bir ay sınırlı olsun
    Keşke 100 kontörede 500 dk verseydi

İsterse 1000 dakika versin. Bize yine yetmez.
  • Bu sefer olmuş Avea Bravo.

Bari yarın gidim de 50 kontör alim, hat kullanıma açılsın
  • Selam Arkadaşlar ;

Öncelikle kampanya çok iyi bir kampanyadır..detaylarına gelince ;
    -bu bir tarife degil , bir kampanyadır

- ayda bir paket alınabilmekte , görüşme süreleri avea a yapılan aramalarda gecerli ve kazanılan sürelerin 30 günde kullanılması gerekir , aksi taktirde silinir.

-kampanyanın belirtlenmiş bir bitiş tarihi yok , yakın zamanda bitmesi beklenmemekte.

-görüşme süresi olarak hatta dakika değil saniye yuklenir ( mesela 120 dk lık paket aldın , karsılıgı olan saniye hatta yüklenir. , 10 saniye görüşürsen toplam sürenden 10 saniye , 10 dakika görüşürsen toplam sürenden 10 dakika düşer , takibini 9333 ten yapabilirsin.

-bilgilendirme sms i aldıgın paketi kullanmak zorunda degilsin , baska bir paketide tercih edebilirsin ( 120 dk lık paket sms ı geldi , ancak 240 için gödnerim yapabilirsin )

-patlıcandan kazandıgın görüşme süreleri ile bu paketin ilgisi yoktur , herikisi birbirinden bagızmsız uygulamalardır , patlıcan dan görüşme süresi kazanan bir kişi bu pakettende kazanabılır , ilk etapta hangi paketten görüşme süresi geldi ise onu kullanır..( yani yakın zamnada patlıcanden görüşme süresi alan bir kişinin hemen akabinde bu paketten alması pek akılcı degildir )

-Aldıgın paket aylık bir uygulama oldugu için üyelik uygulaması normalde yoktur , üyelik uygulaması olmadıgndan da iptale gerek yoktur ( zaten 30 gun sonunda silinir ) tekrar paketi almak istersen aynı işlemi tekrar yapman gerekir..yannız ay içinde paketi kullanırken EVET yazıp 2200 a msj gonderırsen süre bitimiden mevcut paket ücreti karsılında yenilenir.eger bu otomatik yenilenme uygulamasını baslattın ise avea yı arayıp bunu kapatabilirsin..

yeterince acıktır sanırım , Yaşasın Avea !!!

Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Aveaİçi Konuşma Paketlerine kayıt sadece SMS yoluyla ya da müşteri hizmetleri vasıtasıyla yapılabilmektedir.
    Aveaİçi Konuşma Paketleri kapsamındaki dakikalar sadece yurtiçi Avea yönlerine yapılan aramalarda kullanılabilmektedir.
    Kullanılmayan dakikalar, 30 günlük kullanım süresi sonunda silinecektir.
    Abonelerin paket kapsamı dışında kalan yönlere doğru yaptıkları aramalar ile paket süresini aşan aramaları, her abonenin kayıtlı olduğu tarife üzerinden ücretlendirilecektir.
    Her abone 30 gün içerisinde sadece bir konuşma paketinden yararlanabilecektir. Paketler kapsamındaki dakikalar, paket ücreti karşılığı kullanılabilmektedir.
    Paketlerin iptali söz konusu değildir.

Kalın olarak işaretlediğim cümleyi ne şekilde yorumluyorsunuz arkadaşlar? Ben anlayamadım açıkcası.

paketin iptali söz konusu değildir dediği şey olabilir mesela pakete abone oldun 15. gün sıkılıp iptal ettiremiyosun sanırım... zaten paketler aylık 30gün sonra bitiyo

• Bu kampanya çıkalı sms almıyotum,almacam..Avea bu kampanyayıda kalıcı yap lütfen...
  • paket başına fiyatlar

120 25 0,208333333
    150 30 0,2
    180 35 0,194444444
    200 40 0,2
    240 50 0,208333333

En avantajlı olan 180 lik paket arakdaşlar.
  • Avea'nın web sitesine girince en altta şu laf var:

-Paketlerin iptali söz konusu değildir.

Ben şimdi paketlerden birini aldım 2 ay sonra vazgeçmek istediğim iptal ettiremiyor muyum?

Edit: Faturalıdan kalma alışknalık otomatik olarak her ay yenilecek sandım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AjanHaKaN -- 17 Ekim 2008; 9:24:04 >
  • Az önce müşteri hizmetleri ile konuştum, avea içi konuşma süresi kaldırılmış. Kişiye özel tanımlanacakmış bundan sonra. Eğer size sms gelirse üye olabiliyorsunuz. Yoğun talep nedeniyle kaldırılmış.

Kaldırıldığından haberim yoktu, bir arkadaşa avantajını anlata anlata bitiremedim. Arkadaş da kontör aldı hemen. Bir de baktık kampanya kişiye özel olmuş. Avea yazık sana ne diyeyim ben şimdi.

edit: 55 kontör verip avea içi sınırsız almak tek çözüm gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 4 Aralık 2008; 12:00:20 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.