Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mgokhan90

Altlimitsiz çek ile birleşiyor mu?

hayır sadece Visa ücretsiz kargoyla birleşiyor (sepet 125 olmalı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimcell sormuşlardı. boşuna keser belirtilen mesaj bedelini, bimcell olmuyor.
  • Kod verebilecek arkadaş varsa çok teşekkür ederim.

• elimde 50 liralık çek var. iki çek birleşir mi acaba? 175 lira üstü alışverişte 75 lira indirim alabilir miyim?
  • Allah razı olsun söyleyenden Ben 50 tl ve üzeri ofis alışverişinde kargo bedava kampanyasınıda kullanarak 100 tl lik alışveriş yaptım 75 tl ye indi kargo ücretsiz..
  • woops neyse artık üye olmaya gerek varmıdır?

bide 7-25 yaş arasındaki müşterilerin Woops’a üye olabilmek için WOOPS yazıp 4545’e ücretsiz SMS göndermeleri gerekiyor denmiş 25 yaş üstüne olmuyormı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 11 Mayıs 2014; 7:07:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

woops neyse artık üye olmaya gerek varmıdır?

bide 7-25 yaş arasındaki müşterilerin Woops’a üye olabilmek için WOOPS yazıp 4545’e ücretsiz SMS göndermeleri gerekiyor denmiş 25 yaş üstüne olmuyormı?

Hayir hocam olmuyor

• 125e tMamlayinca kargo bedava oluyordu simdi olmuyor bunu densyen varmi bugun

• denizkan38 kullanıcısına yanıt
    Altın,fotokopi kağıdı gibi birkaç ürün de kargo bedava değil belki öyle bir ürün almış olabilirsin visa sayfasından kargo bedava olmayan ürünleri kontrol edebilirsin

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Malesef olmuyor

• Woopslu değiliz mesaj attık kod geldi. 180 tllik alışveriş yaptık 25 tl düştü. Visa ile kargoyuda bedavaya getirdik. Kampanya dediğin böyle olur

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

elimde 50 liralık çek var. iki çek birleşir mi acaba? 175 lira üstü alışverişte 75 lira indirim alabilir miyim?

Tek kod girilebiliyor alışveriş sırasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~mtnsyn~

Malesef olmuyor

nerde çıkıyor acaba bu sorun karşımıza hepsiburada daki doğum tarihiyle alakalımı aşmanın bi yolu vardır gibi geldi ama?

• quote:

quote:

Malesef olmuyor

nerde çıkıyor acaba bu sorun karşımıza hepsiburada daki doğum tarihiyle alakalımı aşmanın bi yolu vardır gibi geldi ama?

Woopsa üye olmak için birşey yapmaya uğraşmanıza gerek yok, pocell liyim, woopsa üye de değilim doğal olarak,üye olmak için bir katılım mesajı da atmadım,direk hepsiburada yazip gönderdim ve kullandim.

8 kere üst üste aynı telefondan ,aynı hepsiburada kullanıcısından alışveriş yaptim (8 tane yazlık lastik ) , güzel oldu visa kargo bedava ile birlikte.
  • teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

Altlimitsiz çek ile birleşiyor mu?

hayır sadece Visa ücretsiz kargoyla birleşiyor (sepet 125 olmalı)

Teşekkürler bilgilendirme için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

quote:

Malesef olmuyor

Woopsa üye olmak için birşey yapmaya uğraşmanıza gerek yok, pocell liyim, woopsa üye de değilim doğal olarak,üye olmak için bir katılım mesajı da atmadım,direk hepsiburada yazip gönderdim ve kullandim.

8 kere üst üste aynı telefondan ,aynı hepsiburada kullanıcısından alışveriş yaptim (8 tane yazlık lastik ) , güzel oldu visa kargo bedava ile birlikte.

denedim kod geldi evet. üyelik yaş falan lafta ozaman 1 den çok oluyormu peki aynı telden? farklı kod geliyomu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

quote:

Malesef olmuyor

denedim kod geldi evet. üyelik yaş falan lafta ozaman 1 den çok oluyormu peki aynı telden? farklı kod geliyomu

Bunu çok net bir şekilde yazdım diye tahmin ediyorum hocam mesajımda.

8 kere üst üste aynı telefondan ,aynı hepsiburada kullanıcısından alışveriş yaptim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

POCELL'den şimdi mesaj attım ve şifre geldi.

Aynen banada geldi, çok yaşa POCELL :D

2 tane istedim geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Mayıs 2014; 13:14:50 >
  • Kod satacak olan yok mu arkadaşlar ?

Edit: kod alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihoku -- 11 Mayıs 2014; 19:37:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.