Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayrına kod verecek olan varsa dua ederim
  • evet beyler ayni numaradan alinan kodlarla
    ayni hepsiburada hesabindan tekrar tekrar alidveris yapilabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu buraya yazdınız ya en kısa zamanda önlem alırlar.
  • o da birsey mi turkcell hattimdan 0.555.x5060'e mesaj attim bana bile yolladilar indirim kodunu

evet simdi %25 indirimli olacak sekilde nasil en kotuye kullaniriz bu acigi bunu dusunelim. :)
  • Kamu Megalıyım 25 yaşından büyüğüm. Mesaj attım şifre geldi. Teşekkürler Avea.
  • şifre verebilecek bir arkadaş aranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Altlimitsiz çek ile birleşiyor mu?

hayır sadece Visa ücretsiz kargoyla birleşiyor (sepet 125 olmalı)

Teşekkürler bilgilendirme için..

Kargo bedava için sepet toplamının 125 tl üstü olması gerektiğini teyit edebilecek var mı

• http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=32010685&Productid=sgck0560443
    bu parfümü nasıl bilirsiniz arkadaşlar? kullanan var mı? (Calvin Klein Be Edt 200 Ml Erkek Parfümü)
    veya bu fiyat seviyesinde başka bir önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfist

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=32010685&Productid=sgck0560443
    bu parfümü nasıl bilirsiniz arkadaşlar? kullanan var mı? (Calvin Klein Be Edt 200 Ml Erkek Parfümü)

yaklaşik 10 senedir kullaniyorum tavsiye ederim hafif olması iyi ama biraz tuzludur.

http://www.hepsiburada.com/liste/laura-biagiotti-roma-uomo-125ml-erkek-parfumu/productDetails.aspx?productId=sggnrroma100&categoryId=32010685&SKU=SGGNRROMA100

• quote:

Orijinalden alıntı: adil07

quote:

Orijinalden alıntı: alfist

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=32010685&Productid=sgck0560443

yaklaşik 10 senedir kullaniyorum tavsiye ederim hafif olması iyi ama biraz tuzludur.

http://www.hepsiburada.com/liste/laura-biagiotti-roma-uomo-125ml-erkek-parfumu/productDetails.aspx?productId=sggnrroma100&categoryId=32010685&SKU=SGGNRROMA100

öneri için teşekkür ederim,indirime girerse bunuda denerim bir gün. ama bahsettiğim parfümle arada çok fiyat farkı var

• yok mudur kullanmayacak olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Altlimitsiz çek ile birleşiyor mu?

hayır sadece Visa ücretsiz kargoyla birleşiyor (sepet 125 olmalı)

Teşekkürler bilgilendirme için..

Kargo bedava için sepet toplamının 125 tl üstü olması gerektiğini teyit edebilecek var mı

Benim yaptığım alışverişte 125 i geçmeden kargoyu bedava yapmadı. Yani teyit edildi

• Hafif + kalici degil, zaten 200ml.'si 80TL olan parfumden kalicilik pek beklemeyin derim, ayrica ortalama fiyati zaten 70-90TL arasidir, yani yalandan indirim var.

Benim yaklasik 10-12 senedir degiserek kullandigim parfumler;

Thierry Mugler Angel

Paco Rabanne Black XS

Rochas Man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 12 Mayıs 2014; 0:20:28 >

• Kamu megalıyım şifre alındı,artes tablet alınarak 25 tl indirim sorunsuz kullanıldı ayrıca Visa kampanyasına kargoda bedava geldi.
    haber verene teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Hafif + kalici degil, zaten 200ml.'si 80TL olan parfumden kalicilik pek beklemeyin derim, ayrica ortalama fiyati zaten 70-90TL arasidir, yani yalandan indirim var.

Benim yaklasik 10-12 senedir degiserek kullandigim parfumler;

Thierry Mugler Angel

Paco Rabanne Black XS

Rochas Man

Hocam sitede şu an 80tl'ye kadar gerçekten fiyatını hak eden bildiğiniz parfüm var mı? sepeti tamamlamak için alacağım.Ferrari parfümler nasıl mesela? Diğer Calvin'ler,Davidoff Zino(cool water mevcut evde). Bu arada versace blue jeans kesin alacağım. Tavsiye ederim herkese.

• Merhaba, Paracebe.com, yıllık aidat ücreti, üyelik ücreti, banka masrafı, PayPal komisyonu ya da herhangi bir şekilde başka hiçbir ücret talep etmez, kazanılan tutarlardan hiçbir şekilde kesinti yapmaz. Eğer üyelik hesabınızda aksi bir durumun yaşandığını düşünüyorsanız, destek@paracebe.com adresinden bize ulaşmanızı rica ederiz.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paracebe

Merhaba, Paracebe.com, yıllık aidat ücreti, üyelik ücreti, banka masrafı, PayPal komisyonu ya da herhangi bir şekilde başka hiçbir ücret talep etmez, kazanılan tutarlardan hiçbir şekilde kesinti yapmaz. Eğer üyelik hesabınızda aksi bir durumun yaşandığını düşünüyorsanız, destek@paracebe.com adresinden bize ulaşmanızı rica ederiz.
    Teşekkürler.

günaydın hocam ben henüz sizin sitenizi kullanmadım ama arkadaş kesinti olmuş gibi bir şey söyledi onu sordum.. herangi bir ücret yoksa.. sizin site avantajli gibi..
  • elinde fazla kod olup da kullanmayacak olan varsa çok makbule geçer
  • Fakir darky alinabilir 94TL ye geliyor 100 e tamamlanirsa kargo bedava.

• arkadaşlar sms ücretini ödemek koşuluyla yardımcı olabilecek var mıdır acaba ? Bimcelliyim şansa yeni geçtim bimcelle o da kabul etmiyormuş
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.