Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif_ -- 7 Haziran 2014; 7:02:59 >
  • hepsiburada Çeki kullanmayan arkadaşlar benimle paylaşabilir mi Acaba?
  • Merhabalar

Bana da bir adet şifre lazım. Elinde fazla olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum
  • bir sorum olacak, daha önce sorulduysa kusura bakmayın, konuyu inceledim ama göremedim. diyelimki bir tane hepsiburada hesabımız var ve 10 tane avea kodumuz var farklı hatlardan alınmış, bu kodların tamamını aynı hesapta kullanabilirmiyim? bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvyayini

quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

bir sorum olacak, daha önce sorulduysa kusura bakmayın, konuyu inceledim ama göremedim. diyelimki bir tane hepsiburada hesabımız var ve 10 tane avea kodumuz var farklı hatlardan alınmış, bu kodların tamamını aynı hesapta kullanabilirmiyim? bilgilendirirseniz sevinirim

Kullanilir.

hocam teşekkürler, 100 tane lamba alacağım 8 kere 11 adet ve 1 kere 12 adet yani 100 ampulü 9 ayrı siparişte alacağım, umarım sıkıntı çıkarmazlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tvyayini

quote:

bir sorum olacak, daha önce sorulduysa kusura bakmayın, konuyu inceledim ama göremedim. diyelimki bir tane hepsiburada hesabımız var ve 10 tane avea kodumuz var farklı hatlardan alınmış, bu kodların tamamını aynı hesapta kullanabilirmiyim? bilgilendirirseniz sevinirim

Kullanilir.

hocam teşekkürler, 100 tane lamba alacağım 8 kere 11 adet ve 1 kere 12 adet yani 100 ampulü 9 ayrı siparişte alacağım, umarım sıkıntı çıkarmazlar

Kesin sorun çıkarırlar :)

• kullanıcı başına 5 tane kod kullanılabiliyor bu arada.
  • kullanmıcak olan var ise rica edebilir miyim ?
  • Aynı numaradan tekrar kod alıp kullanamıyoruz artık galiba.

Elinde fazla kodu olan varsa bir adet rica edebilir miyim ben de?
  • Yararlandık bizde haber verene teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanmayan arkadaşlar bana Ö.M ile kod verebilirmi şimdiden ilginize teşekkür.
  • İk ayrı hesaptan satın aldığım 2 ürünü iptal edip yeniden almak isteyince çeklerimin geçersiz olduğunu gördüm.Bunun çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

İk ayrı hesaptan satın aldığım 2 ürünü iptal edip yeniden almak isteyince çeklerimin geçersiz olduğunu gördüm.Bunun çözümü var mı?

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde fazla kodu olan varsa bir adet rica edebilir miyim?
  • Kodlar 5 tl den satiliyor cek satis takas bolune bakmalisiniz. Kimse parayla aldigi kodu size hayrina vermez.

• Kampanya sonamı erdi arkadaşlar. Yeni bi hattan almak istedim az önce böyle bi kampanyamız bulunmamaktadır dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckul

kullanıcı başına 5 tane kod kullanılabiliyor bu arada.

Avea en son sadece 1 kod veriyordu her kullanıcıya. şimdi biz 1 tane aldık 4 tane daha kod alabiliyomuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: ckul

kullanıcı başına 5 tane kod kullanılabiliyor bu arada.

Avea en son sadece 1 kod veriyordu her kullanıcıya. şimdi biz 1 tane aldık 4 tane daha kod alabiliyomuyuz?

Ben denedim şuan sadece 1 kod veriyor.
  • Arkadaşlar 25 yaş üstüyüm.woopsa geçemiyor muyum tarife olarak? Önce seç 500 e geç diyor sonra 25 yaş üstü olduğu için kabul edemiyoruz diyor?

• Elinde çek olan arkadaşlar pm atabilir mi? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.