Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hb de 250 tl ye 30 tl indirim var.Ben şimdi 275 tl kargo hariç alışveriş yapsam avea ile 250 ye iner 30 tl de hediye çeki kazanabilir miyim? Var böyle bişey yapan?
  • Bende bu sayede lastikleri değiştirmiş oldum
    2014/17 hafta üretim GOODYEAR 195/65 R15
    http://www.hepsiburada.com/liste/goodyear-195-65-r15-91v-efficientgrip-performance-oto-lastik-uretim-tarihi-2014/productDetails.aspx?productId=otysf777915&categoryId=259720

hepsini tek tek alarak 25TL+avantajix+ 5-31 MAYIS VAKIFBANK 100 TL'YE VARAN WORLDPUAN KAMPANYASI + visa (kargo bedava)
    lastiklerin tanesi 105 e geldi.

• Ben woopsluyum ama tek kod bile vermedi. Bu kampanyadan sadece woopslular yararlanabilir diyor ama zaten woopsluyum woops paketi kullanıyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elinde avea çeki olan pm atsın lütfen, bir adet alacagım
  • çek olan varsa pm atabilirmi hayrına :) ?
  • Kullanmayacağı çeki olan varsa hayrına ö.m atarsa sevinirim :)

iyi günler.
  • Diğer çeklerle birleşiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kodu aldığımız gün kullanma gib bir şart var mı

• 2 adet mobil 10/40 4 litre yağ. yağ hava polen filtresi toplam 126. 25 indi 101. 100 üstü kargo bedava tadından yenmedi.şiir gibi oldu
  • Hiç şifre almadığı halde şimdi şifre alabilen woopslu varmı? Hala şifre veriyrmu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Diğer çeklerle birleşiyor mu?

Bilen yok mu?

• quote:

quote:

Diğer çeklerle birleşiyor mu?

Bilen yok mu?

Birleşmiyor hocam.

• hukukadami42 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Güzel kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YağmurAdam- -- 8 Haziran 2014; 17:06:13 >
  • Sanırım kampanya sona erdi. Attığım her mesajda aynı kodu veriyor. Bir daha kullanamazsın diyor.

Zaten Hepsiburada'nın Visa kargosuz kampanyası da sona erdi.

Herhalde patladık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikachu

Sanırım kampanya sona erdi. Attığım her mesajda aynı kodu veriyor. Bir daha kullanamazsın diyor.

Zaten Hepsiburada'nın Visa kargosuz kampanyası da sona erdi.

Herhalde patladık...

Her avea woops abonesine 1 adet şifre veriyor artık. Kampanya bitmedi yani. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLL-MaN -- 3 Haziran 2014; 17:41:22 >
  • WOOPS şifresi alınır..
  • şifre satmak isteyen varsa alırım
  • Arkadaşlar şifre gönderebilecek var mı? Hepsiburadadan şu converse'i almak istiyordum. Normalde converse pek sevmem ama şifreyle baya ucuza gelecek.

http://www.hepsiburada.com/liste/converse-m7652c-ct-chuck-taylor-as-core-optical-white-unisex-spor-ayakkabi/productDetails.aspx?productId=sporm7652c&categoryId=27045582

• ya burdan ayakkabı alacağım ben ama adidas ve nike. orjinal mi olur sizce ne diyosunuz? daha önce ayakkabı almış arkadaşlar var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.