Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkandr

aldığım çeyrekler kargoya verildi, çeyrek altın kod ile şu an kargo dahil 131tl ye geliyor, kredi kartınızda puan vs varsa değerlendirmek için güzel bir fırsat. Ayrıca 1.5 gram 24 ayar altın alrsanız 115 tl ye geliyor, altının gramı 86tl dersek normalde 129 tl yapıyor.

Bu arada çekler 100tl üstü kontör alışverişlerinde de geçerli

Puan nerde kulanılıyor cikmadi ödeme yaptım oraya kadar cikmadi geri iptal ettim
  • arkadaşlar fazla kodu olupda göndermek isteyen arkadaş olursa minnettar kalırım
  • 25 tl çek + kredi kartımdaki 40 tl bonusu kullanıp çeyrek altın almıştım dün sabah, bugün kargoya verilmiş. valla çok avantajlı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın almanın yolunu mesaj olarak rica ediyorum.

Denedim ama olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TarikaN

Altın almanın yolunu mesaj olarak rica ediyorum.

Denedim ama olmuyor.

Ozel bir yolu yok hocam, sepete ceyrek altini ekliyorsun. Sonra cek kullan yazan yere kodu yazip odeme yapiyorsun. Bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Denedim ama olmuyor.

Ozel bir yolu yok hocam, sepete ceyrek altini ekliyorsun. Sonra cek kullan yazan yere kodu yazip odeme yapiyorsun. Bu kadar.

Hocam hesabımda ekli kodlar var sepete atıyorum kodu kullan diyorum sepetinizdeki ürünlerde geçerli değildir yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Denedim ama olmuyor.

Hocam hesabımda ekli kodlar var sepete atıyorum kodu kullan diyorum sepetinizdeki ürünlerde geçerli değildir yazıyor

Walla bilmiyrm hocam uyanmis olabilirler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Denedim ama olmuyor.

Benim ya hesabımdan yada kodlardan dolayı olmuyor çözemedim ama neyse cevabınız için teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Denedim ama olmuyor.

Benim ya hesabımdan yada kodlardan dolayı olmuyor çözemedim ama neyse cevabınız için teşekkür ederim

Bugun bir kod daha buldum gene ceyrek altin aldim. Herhangi bir sikinti olmadi 130.55 tl odedim. Sanirim sizin hesapta yada kodda bir sorun var.

• Hb altında Çek uygulamasını kaldırmış

• Yahu her telefon numarasına bir kere mi veriliyor şifre! Hem kontörüm gitti hem de eski şifreyi yolladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musdincer

Hb altında Çek uygulamasını kaldırmış

Ben az once ceyrek altin aldim sikinti olmadi.

• karti K kullanıcısına yanıt
    Hocam bende almaya çalışıyorum çeki ekledim ama yine 155,55 gözüküyor şu an kredi kartı bilgilerinin olduğu kısımdayım. normalde kredi kartı ekranında 130,55 yazması gerekmezmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Hocam bende almaya çalışıyorum çeki ekledim ama yine 155,55 gözüküyor şu an kredi kartı bilgilerinin olduğu kısımdayım. normalde kredi kartı ekranında 130,55 yazması gerekmezmi ?

Bendede siparis ozetinde 155 yaziyor ama kredi kartindan cekilecek tutar olarak 130 gozukuyor.

• evet dediğin gibiymiş. bilgi için teşekkürler.
  • Bende geçersiz diyor maalesef
  • Kampanyanın ilk günlerinde aldığım kod altında geçersiz. Şimdi diğer hattımla aldığım kod altında geçerli..

Kodlar kendi aralarında değişiyor..
  • sabah geçen kod şimdi geçmiyor enterasan 131 liradan 4 tane aldım 2sinin adresini öğrenci evine vermişim buraya yönlerdim buraya gelecek :) Kuyumcuya sordum dışarda 141 liradan alırım dedi :)
  • 130,55 liradan aldım bende bir tane kod buldukça alcam 10 lira temiz kar :D
  • karti K kullanıcısına yanıt
    hocam çeyrek nasıl alıyorsunuz anlamadım. bu üründe geçerli değil diyor denediğimde yardımcı olursan
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.