Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncanny

Çeyrek altın alımı bitti mi arkadaşlar ? Aşağıdaki ürünü sepete ekleyip, sepetimden "Çek / Promosyon Kodu Kullan"a tıklayıp kodu giriyorum hata veriyor. "Geçersiz bir hediye çeki kodu girdiniz. Lütfen tekrar deneyin."

Halbuki koduda daha yeni aldım..

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=eakszynt7&categoryId=16032976

Bu sorunun cevabını ben de merakla bekliyorum.. şu anda çeyrek altında kodlar aktif mi acaba?

• syfb1907 kullanıcısına yanıt
    Dunde bazi arkadaşlar kupon kullanamiyorum yazmisti ama ben dun kodu alip altin siparişi verdim. Bugün de ürünün kargoya verildiğine dair mail geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeki buldum peki kargo ücretsiz kampanyası var mı? Visa kart kampanyası devam ediyor mu?
  • Hediye cekinde sorun var 75 liralik cekimi kullanamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yasar37

Dunde bazi arkadaşlar kupon kullanamiyorum yazmisti ama ben dun kodu alip altin siparişi verdim. Bugün de ürünün kargoya verildiğine dair mail geldi.

Evet hocam ben de şifreyi almak için woopsa üye oldum ve şifreyi kullandım da.. siparişi verdim fakat siparişlerim sayfasında benim de sipariş görünmüyor.Hatta hiç görmedim henüz.. Uğraştırmasalar bari sonradan...
  • syfb1907 kullanıcısına yanıt
    Şimdi düzeldi. Sıkıntı yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syfb1907

quote:

Çeyrek altın alımı bitti mi arkadaşlar ? Aşağıdaki ürünü sepete ekleyip, sepetimden "Çek / Promosyon Kodu Kullan"a tıklayıp kodu giriyorum hata veriyor. "Geçersiz bir hediye çeki kodu girdiniz. Lütfen tekrar deneyin."

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=eakszynt7&categoryId=16032976

Bu sorunun cevabını ben de merakla bekliyorum.. şu anda çeyrek altında kodlar aktif mi acaba?

Evet hocam çeyrek altında geçerli.. Hallettim o sorunu :)

• çeyrek altın alırken 25 lik veya 75 lik çekler ikisinde de kulanılmıyor. İkisini de deniyorum olmuyor :(
  • bir bilgilendirme 1 de soru soracağım

bonus.com.tr de hepsiburada kampanyasında ziynet altında geçerli değil demesine rağmen, denizbonus.com.tr sitesinde ziynet altında geçerli değil dememektedir. avea kodu ile denizbank bonus ile 4 adet çeyrek altın alındığında +50 TL bonus gelme ihtimali var. ayrıca denizbonusun sanal alışverişlerde 5 TL ayrıca bonus kampanyası da var.

sorum ise hb den az önce aldığım siparişi iptal etsem avea 25 TL indirimin geri hesabıma yüklenir mi?
  • quote:

quote:

quote:

Evet hocam.. ben de satın aldım.. şu anda başka kod arıyorum.. bulabilirsem alabildiğim kadar alacağım inşallah :)

Siparişlerimde de görünüyor.. Teşekkürler yardımlar için..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam.. ben de satın aldım.. şu anda başka kod arıyorum.. bulabilirsem alabildiğim kadar alacağım inşallah :)

Siparişlerimde de görünüyor.. Teşekkürler yardımlar için..

kulplu çeyrek altın yazan mı? ne kadar kar ettiriyor Hocam

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam üstte arkadaşın verdiği linkteki. 130.55 tl'ye maloldu. İnternetten "alış" fiyatlarına baktığımda 141 küsüre alındığını gördüm. altını alıp ertesi gün sattığında,3-4 tl zarar edildiği düşünülürse bence aradaki 11 küsür tl lik fark çok çok iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12345^

bir bilgilendirme 1 de soru soracağım

bonus.com.tr de hepsiburada kampanyasında ziynet altında geçerli değil demesine rağmen, denizbonus.com.tr sitesinde ziynet altında geçerli değil dememektedir. avea kodu ile denizbank bonus ile 4 adet çeyrek altın alındığında +50 TL bonus gelme ihtimali var. ayrıca denizbonusun sanal alışverişlerde 5 TL ayrıca bonus kampanyası da var.

sorum ise hb den az önce aldığım siparişi iptal etsem avea 25 TL indirimin geri hesabıma yüklenir mi?

iptal edince gelmez, mesaj atarsan 7 günlük yüklerler..
  • fırsatlar kulubüne özel kargo bedava yazısı ne oluyor acaba bilen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Ben de geçerli değil diyor hocam. Nasıl hallettiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şöyle birşey merak ediyorum sepetimde 2 ürün var

1.80 TL
    2.120 TL

toplamda 200 tl geçiyor burada 25 tl den iki tane kullanıp 150tl ye alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih.danak

şöyle birşey merak ediyorum sepetimde 2 ürün var

1.80 TL
    2.120 TL

toplamda 200 tl geçiyor burada 25 tl den iki tane kullanıp 150tl ye alabilirmiyim ?

Aynı sepette iki kod kullanılmıyor maalesef. ürünler farklı ise iki sipariş de halledebilirsin ama.
  • İlk ciktiginda kodlar 1 tl den satiliyordu, altinda gecince fiyatlari 15 e cikti.

• quote:

Orijinalden alıntı: semih.danak

şöyle birşey merak ediyorum sepetimde 2 ürün var

1.80 TL
    2.120 TL

Aynı sepette iki kod kullanılmıyor maalesef. ürünler farklı ise iki sipariş de halledebilirsin ama.

ürünler farklıda biri 80 tl tek seferde 100tl oldugu için yapabilirmiyim 2 ayrı sipariş ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.