Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kod isteyen arkadaşlar kodlar zaten çek takas bölümünde 5 lira karşılığı satılıyor burdan lütfen diye rica etmektense alternatif olarak değerlendirmenizi tavsiye ederim
  • Anladığıma göre ilk sayfayı dikkatli okumamış herkes. hayırlı olsun arkadaşlar.

Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacak olup 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 33,25 kuruş olarak ücretlendirilir.
     Avea kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.
     Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı Hepsi Burada ve Avea İletişim Hizmetleri A.Ş' de saklıdır.
  • ya anladığım kadarıyla siz bu kampanyadan 1 den fazla yararlanmıssınız, bende en az 4 sifre var ama ne zaman denesem gecersiz sifre diyor
  • flexor kullanıcısına yanıt
    Ne olmuş 33,25 kuruş olduysa. Altı üstü 1 TL nin üçte birine geliyor. Yani 33 kuruşa 25 TL lik çek alabiliyorsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu altın alanlara şaşıyorum. Hb de altın fiyatları zaten piyasadan yüksek. birde kargo ekleniyor. e birde satarken kuyumcudan alacağın fiyatın bile altına vererek zarar ediyorsun. yani toplasan 10 tl anca kar olur. zaten kodlar 5-7 tl civarında satılıyor. 3 tl içinmi bu işi yapıyosunuz gidin çek takasa millet 7 tlden kod bulamıyor onlara satın uğraşmayın temiz iş.
  • superhead kullanıcısına yanıt
    Aynen. 10 lira karın anca oluyor çek kendinin ise. Bonus puan falan varsa kartında onları da kullanarak adam akıllı kar edersin, yoksa attığın taş kuş ürkütmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin45

Aynen. 10 lira karın anca oluyor çek kendinin ise. Bonus puan falan varsa kartında onları da kullanarak adam akıllı kar edersin, yoksa attığın taş kuş ürkütmez...

9-10 tane alınca iyi kar bırakıyor kod kendimin 50 tl kimse kimseye vermez bu devirde bukadar.
  • gelen kodları neden kullanamıyoruz? süre mi bitti nedir durum arkadaşlar?
  • 2 tane kodu ayna anda kullanabiliyormuyuz?
  • altın stokları bitmiş 5 iş günü diyor :)
  • Bugün kod aldım altında kesin düşer mi? 2 hafta önce aldığım kod düşmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeki kod altında geçerli değil.
  • ceyrek alan arkadaslar link atarmisiniz eğer kodda sikinti olmuyor fiyat dusuyosa bi tanede ben alim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeyrek 153,35 e çıkmış :(
  • ayni hatla kac Tane aliniyor kod ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıyahıncı kullanıcısına yanıt
    1 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Şu altın alanlara şaşıyorum. Hb de altın fiyatları zaten piyasadan yüksek. birde kargo ekleniyor. e birde satarken kuyumcudan alacağın fiyatın bile altına vererek zarar ediyorsun. yani toplasan 10 tl anca kar olur. zaten kodlar 5-7 tl civarında satılıyor. 3 tl içinmi bu işi yapıyosunuz gidin çek takasa millet 7 tlden kod bulamıyor onlara satın uğraşmayın temiz iş.

130 a mal ettigim ceyrekleri 144 e verdim 14 tl kar var dostum. Simdiye kadar 10 tane ceyrek aldim, 140 TL karim var. Bence ugrasmaya deger.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Şu altın alanlara şaşıyorum. Hb de altın fiyatları zaten piyasadan yüksek. birde kargo ekleniyor. e birde satarken kuyumcudan alacağın fiyatın bile altına vererek zarar ediyorsun. yani toplasan 10 tl anca kar olur. zaten kodlar 5-7 tl civarında satılıyor. 3 tl içinmi bu işi yapıyosunuz gidin çek takasa millet 7 tlden kod bulamıyor onlara satın uğraşmayın temiz iş.

130 a mal ettigim ceyrekleri 144 e verdim 14 tl kar var dostum. Simdiye kadar 10 tane ceyrek aldim, 140 TL karim var. Bence ugrasmaya deger.

erzurumda zor bela 140 veriyolar. çeyreklere
    Hocam on tane woopsluyu iyi bulmuşsun ben zor bela 3 tane buldum oda iki hat benle eşimindi biride kuzenimin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

erzurumda zor bela 140 veriyolar. çeyreklere
    Hocam on tane woopsluyu iyi bulmuşsun ben zor bela 3 tane buldum oda iki hat benle eşimindi biride kuzenimin.

Kardesim ve kuzenim uni ogrencisi arkadaslarina toplattim. Daha da buluyorum bugun 1 ceyrek daha aldim. Buldukca alacam. 140 az hocam naptin ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

çeyrek 153,35 e çıkmış :(

153*4 tl de kargo yarınımı beklesek

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.