Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altin alacaklar bence bu haberi bir okusun yada 1 gün beklesin çünkü sert bir düşüş olacak diyorlar

http://ekonomi.haberturk.com/para/haber/959269-altin-icin-kader-gecesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

Altin alacaklar bence bu haberi bir okusun yada 1 gün beklesin çünkü sert bir düşüş olacak diyorlar

http://ekonomi.haberturk.com/para/haber/959269-altin-icin-kader-gecesi

Onlar yalan inanmayin amac milletin altinlarini bozdurmak savaş arefesindeyiz. Altinin dusme ihtimali sıfıra yakin, eger ışid i durduramazlarsa ve bu olay buyurse altin %25-40 arasi degerlenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumu yapan m.ali yıldırımtürk 5 senedir altın düşecek diyor durum ortada hep yükseliyor
  • world kampyasında hepsi burada geçerli değil arkadaşlar
  • arkadaşlar bende 100 tl alt limitli 50 tl lik çek var . bu çeki avea çekiyle birleştirebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trustuer

world kampyasında hepsi burada geçerli değil arkadaşlar

VAKIF WORLD geçerli.

@tuna70 hb de çek birleştirme olmuyor maalesef.
  • 6 kitap bir de bahçe için ekipman aldım. Piyasaya göre kitaplar için idefix, dr ve kitapyurdundan alınabilecek en ucuz fiyattan 3tl kadar fazla ödedim. Ama 6 kitabı da aynı siteden alındığında hepsiburadadan da aynı fiyat çıkıyor.Bahçe ekipmanı ise piyasayla aynı hatta elli kuruş daha ucuz. Yani 25tl indirimi gerçek anlamda kullanmış oldum Ayrıca Kargo da ödemedim.
  • quote:

teyit ettiniz mi? benim kardeşim müşteri hizmetleriyle görüşmüş telefonda. hepsiburadadan 2 alışverişim oldu dahil mi diye. dahil demişler.
  • bu gram altın alımında bana neden çek kullandırmıyor ne yapmam gerek seçtiğiniz ürünler için geçerli değildir uyarısı alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

quote:

teyit ettiniz mi? benim kardeşim müşteri hizmetleriyle görüşmüş telefonda. hepsiburadadan 2 alışverişim oldu dahil mi diye. dahil demişler.

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/worldcardin-yaz-coskusu/s-23/c-2640.aspx Açıklamalarda geçerli internet siteleri yazıyor. hepsiburada.com da bu sitelerin içinde görünüyor.

• Konu 40 sayfa olmuş hala kod isteyen var . Kimse kod vermez gider altın alır. Boşuna yazmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

VAKIF WORLD geçerli.

@tuna70 hb de çek birleştirme olmuyor maalesef.

çok tesekkürler
  • hepsiburada worldcard kampanyasına dahil değil diyen arkadaşlar bi zahmet kampanya şartlarına tekrar baksın.http://www.worldcard.com.tr/modalcontent.aspx?modalid=2682

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim süpermarkette geçmiyor mu?
    şartlarda görmedim ama deterjan eklediğim sepette düşmüyor, diğerlerinde düşüyor, altın alınabildiği ortamda ilginç olmuş...
  • Adet sınırlaması yok kodlari 4 tl den alirim:-)vermek isteyenler pm atsin anında havaleyi yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt00006 -- 20 Haziran 2014; 0:25:54 >
  • Soruma cevap alamıyorum, kod geldi ama geçersiz kabul etmiyor, süre mi bitti yoksa başka bir hattan alsam kod geçerli olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

hepsiburada worldcard kampanyasına dahil değil diyen arkadaşlar bi zahmet kampanya şartlarına tekrar baksın.http://www.worldcard.com.tr/modalcontent.aspx?modalid=2682

akın

adios sayfasına girin bakın yorumlara, müşteri hizmetlerinini arayın, öğrenin hepsi burada geçerli değil.adios sayfasına girin bakın yorumlara, müşteri hizmetlerinini arayın, öğrenin hepsi burada geçerli değil.
  • VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
    Kampanyaya dahil markalar; 1TIKLA2KAZAN, 1V1Y.COM, ALAMARKA, AMERIKADANISTE, ANNELUTFEN.COM, APPLE INTERNATIONAL, APPLE INTERNATIONAL FİZİKİ, APPLE-HOTS , ARABULVARI, BEE GODDES, BELLA MOLA, BON PRIX , BUTİGO, BUTİKBEBE.COM, BİMEKS, DARTY, D-SHOPPING, E-BEBEK, ELECTRO WORLD, ELSESİLVER.COM, ENMODA, ENPLUS, EROS PIRLANTA, EVIM.NET, EVMANYA, EVORİA.COM, GİMORA.COM, GİTTİGİDİYOR, GRUPANYA, HAZİNEM.COM, HEPSİBURADA, HIZLIAL.COM, HOMEND, KLİKSA, LİDYANA.COM, LİMANGO, MADALION, MAMMASİTA.COM, MARKAFONİ, MARKAPORT.COM, MCJ, MEDİA MARKT, MEDİA SATURN, MİZU.COM, MODAELİNİZDE.COM , MODAGRAM.COM, MORHİPO, N11, PC GOLD BILGISAYAR, PERABULVARI, PTTAVM.COM, SAHIBINDEN.COM, SANALPAZAR.COM, SEHIRFIRSATI, SEKİZ.COM, SONY, TEKNOKOLİK, TEKNOLOJİX, TEKNOSA, TRENDYOL, UNNADO.COM , VATAN BİLGİSAYAR, VATAN BİLGİSAYAR SANAL,WWW.EREYON.COM.TR, YAKALACO.COM, ZİZİGO.COM.

Neyin kafasını yaşıyorsun ?

• Her telefondan tek kod mu alınabiliyor arkadaşlar? Sınırsız mı
  • f2012 kullanıcısına yanıt
    Ben verebilirim de nasıl alıyoruz bu kodu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.