Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xaero

quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

quote:

Orijinalden alıntı: Xaero

Oğlana bebek bezi almak istiyorumda elinde fazla kod olan varmı acaba?

ben bebek bezinde denemiştim düşmemişti 25 tl çek hocam. hesabında yüklü olan arkadaşlar deneyebilir ben denemiştim olmamıştı

Ben kampanya ilk çıktığında bez almıstım geçmişti. Sizde bi problem olmasın?

Bende ilk çıktığında bez almıştım.
    Şİmdi ise bazı bezlerde indirim oluyor bazılarında olmuyor.
    molfixin 69 tl lik kutu sunda çek düşüyor. bu kutuda 6 numara yok 6 numara almak istediğinde o tek satılıyor sepete ekliyorsun çek düşmüyor

• silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcakmak -- 25 Haziran 2014; 15:25:46 >
  • hepinize ceza geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar önceden sorulduysa kusura bakmayın acaba sipariş iptalinde bu çekimiz hesaba tekrar tanımlanıyormu
  • 1 tane kodumuz var, alışveriş aşamasında gerekli alana yazıyorum, geçersiz bir çek diye yazı çıkıyor. Anlayamadım. Benzer durumu yaşayan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

arkadaşlar önceden sorulduysa kusura bakmayın acaba sipariş iptalinde bu çekimiz hesaba tekrar tanımlanıyormu

Tanımlanıyor.
    Müşteri hizmetlerine mesaj gönderip ya da telefon edip bildirmeniz gerek. Arkadaşımaynı durumu yaşadı oradan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

arkadaşlar önceden sorulduysa kusura bakmayın acaba sipariş iptalinde bu çekimiz hesaba tekrar tanımlanıyormu

bize sorun, sipariş sonrası, para iadem yapılmadı, hediye çekim yüklenmedi kısmında yazın yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drtsubasa

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Şu koddan hayrına veren veya 5 tl ve altına satan varsa yazsın..

Aynı konudaki benzer mesajım için 2 uyarı puanı aldım. Acaba size de verdiler mi uyarı??

Şuan gelen bişey yok , kural ihlali varsa verirler haklarıdır..
  • Hocam 7-25 yaş arasında bi tc bulun, bende sizin pm ile balık tutmanıza yardımcı oluyum:)

• Çeyreğin fiyatı bir günde 4 tl arttı abarttılar satışı görünce altın 1 artıyor hepsiburada 3 artırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

Çeyreğin fiyatı bir günde 4 tl arttı abarttılar satışı görünce altın 1 artıyor hepsiburada 3 artırıyor

gram altına yönelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

Çeyreğin fiyatı bir günde 4 tl arttı abarttılar satışı görünce altın 1 artıyor hepsiburada 3 artırıyor

Fiyatı tekrar düşürdüler hocam..
  • arkadaşlar merhaba sepetimde iki tane tişört iki tanede ariel çamaşır deterjanı var sepet tutarıda 103 tl.25 tl avea indirim çekini kullanamıyorum bir sebebi varmıdır acaba
  • kellemrt kullanıcısına yanıt
    süpermarkette ürünlerinde artık
    kod kullanılmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

süpermarkette ürünlerinde artık
    kod kullanılmıyor.

Hadi yaa kotu olmus

• Bu woopsa kayıt olunca olan kişinin tarifesinde bi sorun oluyormu telefon alıcam sabahtan beri avealı arıyorum ama tarifede sorun olur diye korktuğumdan birşey yapamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRoN55

Bu woopsa kayıt olunca olan kişinin tarifesinde bi sorun oluyormu telefon alıcam sabahtan beri avealı arıyorum ama tarifede sorun olur diye korktuğumdan birşey yapamıyorum.

Tarifelerinde bir değişiklik olmuyor diye biliyorum, woops sadece ekstra avantajlar sağlıyormuş. Hatta o şekilde bir madde okumuştum ama ilk sayfaya baktım göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adepex

quote:

Bu woopsa kayıt olunca olan kişinin tarifesinde bi sorun oluyormu telefon alıcam sabahtan beri avealı arıyorum ama tarifede sorun olur diye korktuğumdan birşey yapamıyorum.

Tarifelerinde bir değişiklik olmuyor diye biliyorum, woops sadece ekstra avantajlar sağlıyormuş. Hatta o şekilde bir madde okumuştum ama ilk sayfaya baktım göremedim.

O yazıyı bende okudum fakat tam emin olamadğım için teretdütte kaldım kendi hattım olsa hemen işlem yapıcam ama başkası olunca yapamıyorum.
  • bende şimdi kodu aldım bakalım 30 hazirana kadar birşeyler alabilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adepex

quote:

O yazıyı bende okudum fakat tam emin olamadğım için teretdütte kaldım kendi hattım olsa hemen işlem yapıcam ama başkası olunca yapamıyorum.

http://www.woops.com.tr/kullanma-kilavuzu/kullanma-kilavuzu/woopsa-kaydolunca-tarifem

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.