Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • operator telefonu almam sahsen fakat alacak olanlar ıcın gırıs evıyesınde makul fıyata ıyı olmus,halıhazırda avea kullanıp ufak ufak tarıfeye ek alınabılır en azından t50 den daha yenı teknolojı,yazılımda buglar yoksa gayet alıınıp kucuk beklentılere cevap verbılecek bır cıhaz gıbı,tam sıralı donanım lıstesı goremedım,bırde orıjınal menseı hangı cıhaz acaba bu model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

operator telefonu almam sahsen fakat alacak olanlar ıcın gırıs evıyesınde makul fıyata ıyı olmus,halıhazırda avea kullanıp ufak ufak tarıfeye ek alınabılır en azından t50 den daha yenı teknolojı,yazılımda buglar yoksa gayet alıınıp kucuk beklentılere cevap verbılecek bır cıhaz gıbı,tam sıralı donanım lıstesı goremedım,bırde orıjınal menseı hangı cıhaz acaba bu model.

Cihaz giriş seviyesi için iyi bir donanıma ve çok uygun bir fiyata sahip. Telefon ZTE menşeili fakat birebir aynı modeli bulamadım. Avea için özelleştirilmiş bir model olabilir. Bütçesi kısıtlı olanlar için iyi bir seçenek olabilir. En iyisi peşin almak ancak alamayanlar ayda en fazla 31 TL ödeyerek tarifeye ek alabilirler. Avea böyle uygun fiyatlı cihazlar için 12 ay taahüt seçeneği de sunmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 31 Aralık 2014; 10:42:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefon dediğim gibi beni memnun etti tabi fiyatı ölçüsünde. t50 ile sakın kıyaslamayın hem f/p oranıyla hem de performans ve donanımıyla ondan daha önde..

yanlız vakit geçirmek için oyun oynamak dışında en yüksek kalitede ki oyunları oynamak isteyenler uzak dursun. hatta genel olarak bu segmentte ki telefonlardan uzak dursun. bin liranın altında ki hiç bir telefon 5 6 ay sonra o oyunları oynatamaz zaten o yüzden boş yere para vermiş olursunuz..

aslında 1 ay önce zenfone 5 almayı düşünüyordum ancak arada 2 gb ram haricinde fark görmedim ha bir de intauch4 kameraları ona göre daha iyi işlemcisi de bir tık daha iyi. bir de zenfone 5 çok uzun kasası var rahat tutulmuyor bir de daha pahalı olunca bunu aldım.

özçekim:

Avea İn Touch 4 / ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahokan -- 31 Aralık 2014; 11:36:22 >

• Bu telefona giriş seviyesi demek fazla küçükmsemek bence. Aynı donanımla htc 816 yu 1200 lere falan satıyor bu ülkede. Bu telefon kasa olarak çok şık ayrıca. 1000 tl dense inanarım. Rekabetten tüketici kazanır. T50 olmasa bu telefonda gelmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahokan

telefon dediğim gibi beni memnun etti tabi fiyatı ölçüsünde. t50 ile sakın kıyaslamayın hem f/p oranıyla hem de performans ve donanımıyla ondan daha önde..

yanlız vakit geçirmek için oyun oynamak dışında en yüksek kalitede ki oyunları oynamak isteyenler uzak dursun. hatta genel olarak bu segmentte ki telefonlardan uzak dursun. bin liranın altında ki hiç bir telefon 5 6 ay sonra o oyunları oynatamaz zaten o yüzden boş yere para vermiş olursunuz..

aslında 1 ay önce zenfone 5 almayı düşünüyordum ancak arada 2 gb ram haricinde fark görmedim ha bir de intauch4 kameraları ona göre daha iyi işlemcisi de bir tık daha iyi. bir de zenfone 5 çok uzun kasası var rahat tutulmuyor bir de daha pahalı olunca bunu aldım.

özçekim:

Avea İn Touch 4 / ANA KONU

Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullan. Senden performans ve pil ömrü ile ilgili bir değerlendirme bekliyoruz.

• Arkadaşlar bu aleti annem icin almayı düşünüyorum ancak avea harici diğer operatörler de sorunsuz calisirmi

• Bu telefonu bende aldım arkadaşlar titanyum gri modeli çok hoş özellikle kamerası fiyat muadillerine göre çok iyi..

1 Gb ram günümüzde fazla zorlamazsanızda yeterli ben genelde internet için kullanacağım..

Bakalım 4g de destekliyormuş en azından ilerde bu teknoloji çıktığında telefon değiştirmek zorunda kalmayız.
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan inşallah. Hattım kısmetse Cuma günü taşınıyor.Hemen almayı düşünüyorum. O zaman detaylı inceleme ve yorumlarımı eklerim.

• son 2 gundur batarya olarak sıkıntı yasiyorum. gece misal 3 de sarjdan cikartip sabah 8 de sarj %70 e dusmus. sadece wifi acik. android is ve android sistemi cok sarj yemis gosterio batarya sorunlu degilse sorun ne ? bu arada elle selfie cekimini anlatabilen olacak mi ben yapamadim.

• Ben de 5~6 gündür kullanıyorum. Ürün şimdilik iyi görünüyor. İşlemci falan da gayet iyi.... Fiyat performans açısından gerçekten iyi olmuş. Şarj, kamera ve estetik açıdan şimdilik sıkıntı yok. Umarım sonradan bir sıkıntı çıkmaz. ZTE bize tuhaf bir marka gibi gelebilir fakat Çin'in Samsung'u diyebiliriz. İlk kez telefon üretmiyor. Sonradan çıkan tuhaf marka telefonları alırken dikkatli olun. Özellikleri şişirilmiş fakat yazılım ile donanım arasında uyum sağlanamamış ürünler olabiliyor bunlar...

• aynı şeyi bende iki gün yaşadım ancak dün akşam şarjı bitirmek için çok uğraştım ama gece 2 de yüzde 20 de bıraktım yattım sabah 9 da kalktığımda hala yüzde 20 deydi hiç azalmamış çok şaşırdım. sonra oyun oynadım bitirmek için ama yine 40 dk filan oynadım yaklaşık olarak yüzde 11 de şarja taktım..

22 saat şarj süresi,
    6.5 saat ekran %20 seviyede
    1 saat 10 dk konuşma
    2 saat 20 dk oyun
    15 saat wifi ve ya 3g
    whatsapp, twitter, facebook, nette gezinme vs

dediğim gibi geriye kalan %11 de az önce şarja taktım..

ilk iki gün android is yaklaşık yüzde 35 seviyesinde şarj yedi ancak son şarjda %11 seviyesinde kaldı..

şarj beni çok memnun etti. tek çekincem buydu o da sorun çıkarmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahokan

aynı şeyi bende iki gün yaşadım ancak dün akşam şarjı bitirmek için çok uğraştım ama gece 2 de yüzde 20 de bıraktım yattım sabah 9 da kalktığımda hala yüzde 20 deydi hiç azalmamış çok şaşırdım. sonra oyun oynadım bitirmek için ama yine 40 dk filan oynadım yaklaşık olarak yüzde 11 de şarja taktım..

22 saat şarj süresi,
    6.5 saat ekran %20 seviyede
    1 saat 10 dk konuşma
    2 saat 20 dk oyun
    15 saat wifi ve ya 3g
    whatsapp, twitter, facebook, nette gezinme vs

dediğim gibi geriye kalan %11 de az önce şarja taktım..

ilk iki gün android is yaklaşık yüzde 35 seviyesinde şarj yedi ancak son şarjda %11 seviyesinde kaldı..

şarj beni çok memnun etti. tek çekincem buydu o da sorun çıkarmadı..

ilk iki gun 4 saat, 4,5 saat ekran aldim. 3uncu gun 2 saat bu kadar farkedecegini bilemiyorum. bir kac keZ daha takip etcem bu snapdragon gru battery programini yukledim bakalim bi faydasi olacak mi. ayrica bu elle selfie olayini anlatabilir misin ?

• şarjı zamanla rayına oturacaktır dediğim gibi ben şimdilik memnun kaldım. bu arada android is bende de ilk iki gün çok yedi ama sanırım gps sürekli açıktı bende onla alakalıdır muhtemelen çünkü dün kapattım ve şarj çok iyi oldu.

özçekim olayı da şöyle ön kameraya gelince mod var ekranda ordan selfie moduna geçiyorsun. ekrana doğru parmakların hafif aralıklı işareti yapıyorsun o sırada ekranda aynı el işareti beliriyor o sırada elini kapatıyorsun 3 den geri saymaya başlıyor. o sırada poz verebilirsin istediğin gibi.. genel olarak ön kamerayı beğendim fiyatına göre ise çok başarılı..
  • zorda olsa basardim :) pek saglikli gelmedi belkide ben yapamadim.

not. tam denerken avea reklami cikti oradaki eleman gibi yaptim oldu sorun bndeymis :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 1 Ocak 2015; 12:54:45 >
  • bence çok kullanışlı bir şey rahat tutamıyordum telefonu tek elle :)
  • bi telefonu alacagim veya moto g gen. 2 yi bekleyeceğim. gidip 1000-1500tl telefonlara para kaptiracak değilim. 619tl ye bu telefon çok iyi olmuş özellikleri çok güzel. 1gb ram 8gb rom ve bataryası umarım sorun cikartmaz. eğer bu telefonu alırsam saatini de alacagim.

telefon sahibi olan arkadaşlar oyun tecrübelerini de paylasirlarsa iyi olur

• Art secenegine donmeyin. Ben dondum daha sonrasinda telefon hata yumagina dondu ve acilmadi. Tekrar recovery moddan wipe data yaparak telefonu yeniden kurmak zorunda kaldim.

• Ben de almayı düşünüyorum fakat avea sabit hattım yok. Faturasız hatla almak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü caba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherntey

Ben de almayı düşünüyorum fakat avea sabit hattım yok. Faturasız hatla almak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü caba?

Maalesef faturasız hatla alınmıyor. Ya Peşin 619 TL 'ye ya da faturalı hatla tarifeye ek taahütlü alınabiliyor. Benim hat bu gece Avea' ya taşınıyor. Kısmetse 24 ay taahütlü almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bu telefona giriş seviyesi demek fazla küçükmsemek bence. Aynı donanımla htc 816 yu 1200 lere falan satıyor bu ülkede. Bu telefon kasa olarak çok şık ayrıca. 1000 tl dense inanarım. Rekabetten tüketici kazanır. T50 olmasa bu telefonda gelmezdi.

Dostum htc ile bu cihazı aynı kefeye koyman hata zaten en başta. Zte nerde htc nerde yazılımsal özellikleri nerde bu nerde. Teknik özelliklerdem bahsetmiyorum gene üstün.. ha şuda var 1200 versem gidip almam ama ikinci eli ucuz mesela gider ikinci el alırım en azından arayüzü yağ gibi ram bi tık önde vs...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.