Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: koraytok

quote:

Orijinalden alıntı: sheva728

denemiştim. siz yazdıktan sonra yarım saat boyunca aynı işlemi tekrar denedim. ama açılan dos ekranında cihazı bulmuyor. ayrıca videoda bahsedildiği gibi cihaz sadece 5 saniye kadar pc tarafından tanınmıyor, seskısma sesaçma ve power tuşu ile açtığımda sürekli olarak "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008com(6)" şeklinde aygıt yöneticisinde görünüyor.bu modda açıkken yapılabilecek birşey mümkün mü? yada önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

QFIL ile UNBRICK işlemindeki yolu kullanabilirsin diye düşünüyorum.
    Bu konudaki yolu intouch 4 için uygula.

https://akilli.be/forum/threads/lenovo-vibe-p1-pro-p1c72-13-12-15-guencel-tuerkiye-modu-unbrick-imei.1205/

Bir şey soracağım benim fotoğraf çekerken instagram ve whatsapptan garip r ses çıkıyor onu nasıl kapatırım, sessize aldım olmadı, normal kameranın deklanşör sesini kapattım olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deklanşör sesi kapalıyken,ses çikmaması gerekir.Tel.sesi kısmayla alakalı değil.

• koraytok kullanıcısına yanıt
    Kamera uygulamasında çıkmıyor ama whaysapp ve instagram kamerasında çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsızkullanıcıı -- 10 Aralık 2016; 23:56:04 >
  • koraytok kullanıcısına yanıt
    Orada mısın

• Arkadaşlar kilit ekranının resmini harici bir uygulama kullanmadan değiştirmeyi başarabilen var mı?

• Benim yaşadığım sorunu yaşayan olmadı mı hiç. Arkadaşlar me yaptıysam olmadı kilit ekranı değişmek bilmedi. Kendi telefonum da değil çok kurcalayamadım yokmu aynı sorunu yaşayıp çözen. Herkes sattı mi ya telefonu :)

• iyi akşamlar
    telefonum sürekli reset atıp kapanıyor acılmaya calışıyor acılamıyor bu sorunu yaşayıp çözelebilen varmı?
  • illegal_89 İ kullanıcısına yanıt
    Yeniden yazılım atmayı denedinizmi.. tek çözüm yolu bu görünüyor şimdilik.. daha önceki yazılıma uygun yazılım yüklemeye çalışın tabi recovery mod açılıyorsa..

Birde pil durumu nedir kapalı bir süre şarj etmeyi deneyin ve şarj aleti takılı halde açmaya çalışın. Belki batarya ölmüştür..

Eğer batarya sağlam ve recovery açılıyorsa yazılım ile düzelmesi gerekir. En son hangi sürümü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama 4.4 ise yine 4.4 5.0 ise 5.0 yükleyin..

• Suan 5.0 var yarn Yeni batarya deniycez olmadi yazilim Deniycem olmadi Yeni telfn alicam:)) tesekkurler

• illegal_89 İ kullanıcısına yanıt
    Eğer recovery açılıyorsa yazılım dene önce. Başka telefon bakacaksan bataryayi hiç değiştirme zaten..

• brboros kullanıcısına yanıt
    walla usta bataryayı degiştirdim sorun ortaymış teşekkurler
  • Arkadaşlar logoda takilip kaliyordu. Sonra hafiza kartina aveanin sitesinden 5.0 indirip recoveryde update yap dedim şimdi ise recoveryde acılmiyor. Lütfen yardimcı olun

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.