Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah olur ya abi. Resmen telefonu cözmüş durumdayim 2 dakikada 2 port yaptim ya 😒 cm13 ten sonra kurtulacagim inTouch 4 den.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurharan

İnşallah olur ya abi. Resmen telefonu cözmüş durumdayim 2 dakikada 2 port yaptim ya 😒 cm13 ten sonra kurtulacagim inTouch 4 den.

sana 4G ye gel diyorum o kadar yinede hayırlısı tabiki
  • Cm13 ile altın vuruş yspacaksın anlaşılan. Gitmeden bize sağlam bir rom portlarsan çok seviniriz. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • merhaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrakpnr -- 26 Ocak 2016; 13:20:30 >
  • merhaba
    aveanın lollipop guncellemesini yapmak için twrp den stock recovey'a geçiş yaptım
    kurulum sırasında hata verdi bende reset attım ve cihaz hard brick oldu. ftm mod ve recovery giremiyorum.
    it4 hard brickten kurtarma yontemi var onu denedim. mseskir de aynı durumdayken kurtarmış telefonu onun yontemini de denedim.
    cihaz şu anda sadece hs-usb 9008 port görüyor. qpts denedim dfu toolları denedim. ztemt tool denedim.
    atladıgım bir yer mi var yardımcı olursanız cok sevinirim
  • merhaba arkadaşlar,

yarım yamalak çalışan bir custom rom var elimde. wifi, camera ve gyro sensor çalışmıyor gördüğüm kadarıyla. denemk isteyen bu sorunları çözebilirim diyen arkadaşlar deneyebilir.

Mokee Rom
  • Arkadaşlar daha önce cwm den yüklenen lollipop romu yüklemiştim. oğlum kullanıyordu telefonu. fabrika ayarlarına dönmüş. telefon açılıyor. yükleme sihirbazı durdu diyor. siyah bir ekran geliyor. ayarlara falan kilit ekranı sağlam. çözüm nedir
  • CYANOGEN MOD 12.1 (5.1.1 ANDROİD) PHİLZDEN FLAŞLANABİLİR;

https://youtu.be/QMkpLzVDw_g

VİDEONUN ALTİNDA İNDİRME LİNKİ.

FOTOGRAF CEKEMİYOR GPS CALİSMİYOR BU V1 SURUMU.

VİDEOYU BEĞENİN FULL FİXLEMEYE CALİSİP UPLARIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amedeus666 -- 29 Ocak 2016; 0:12:40 >
  • Eline sağlık çok güzel bir iş olmuş inşallah daha güzelleştireceksin. Kolay gelsin.

• Teşekkürler.

• merhaba
    aveanın lollipop guncellemesini yapmak için twrp den stock recovey'a geçiş yaptım
    kurulum sırasında hata verdi bende reset attım ve cihaz hard brick oldu. ftm mod ve recovery giremiyorum.
    it4 hard brickten kurtarma yontemi var onu denedim. mseskir de aynı durumdayken kurtarmış telefonu onun yontemini de denedim.
    cihaz şu anda sadece hs-usb 9008 port görüyor. qpts denedim dfu toolları denedim. ztemt tool denedim.
    atladıgım bir yer mi var yardımcı olursanız cok sevinirim
  • Konuda telefona bazı haksızlıklar yapılmış. İlk önce çıktığı döneme göre f/p bir telefondu ve halada öyle cihaz. Hatırlıyanlar bilir neredeyse işlemcisine kadar aynı olan cihazlar 1000 TL civarı satılırken bu cihaz piyasaya 600 TL civarı giriş yaptı.

Açıkcası telefonu yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve memnunum. 5 Gün önce güncelleme yaptım ve ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım. Telefon şu an lolilop güncellemesi ile sanki devrim yaşadı

Eskiden olan kasılmaların bir çoğu kayboldu ve telefon stabil bir durum kazandı.

Bana göre bataryası, kamerası ve performansı aynı fiyat bandında satılan cihazlardan kat ve kat üstün. 1 sene kullandım telefonda hiç ısınma problemi yaşamadım mesela

Uzun lafın kısası tek durum oldu telefonda çözemediğim bugüne kadar oda nedense selfie programlarıyla ne resim çekersem çekeyim bulanık çıkması

Kendi kamera programıyla süper fotoğraflar yakalarken velakin gel gelelim Retrica ve Bestme ile sürünüyorum, aşırı derecede belirgin bulanık çıkıyor resimler..

Buna bir çözüm bulabilirmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 30 Ocak 2016; 22:28:39 >

• arkadaşlar resmi lollipop güncellemesini yaptım ama kitkata donmek istiorum.zte sitesinden romu indirip hafıza kartına atıorum recovery moduna geliorm ama kurma hatası verıyor.kitkata nasıl donucez biz
  • Yazın telefonum arzalandı ve ne şarj oluyordu ne de açılıyordu. Garantiye gönderdim sıvı teması dediler ve bir miktar para istediler. Acaba cihaz tamir olabilir mi?

Garanti 380(Öyle hatırlıyorum) TL para istedi karşılığında cihazın sıfırı ile değiştirileceği belirtildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takıntılı.Adam -- 3 Şubat 2016; 13:42:41 >
  • Avea Lollipop güncellemesini yaptım..

Root etmek ve TWRP recovery kurmak istiyorum..
    Lütfen bana LP için geçerli dosyaların linkini verebilir misiniz?

Son bir şey de Kilit ekranı wallpaper seçeneği sadece 4 tane berbat resim.
    istediğimiz resmi nasıl yükleriz bilen var mı?

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 3 Şubat 2016; 15:33:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takıntılı.Adam

Yazın telefonum arzalandı ve ne şarj oluyordu ne de açılıyordu. Garantiye gönderdim sıvı teması dediler ve bir miktar para istediler. Acaba cihaz tamir olabilir mi?

Garanti 380(Öyle hatırlıyorum) TL para istedi karşılığında cihazın sıfırı ile değiştirileceği belirtildi.

icindeki suyu sac kurutma makinesi ile kurutun ve hicbiryeri açık kalmayacak sekilde pirince yatirin 2-3 gün beklesin sonra ses acma ve güc tusuna 20 saniye kadar basili tutun ayni durum bana oldu 600 tl istediler telefonu geri istedim bu islemleri yaptim acıldı

• smartsmart S kullanıcısına yanıt
    İçindeki parçaların oksitlendiğini söylediler. O kadar tamirciye goturdum yapilacak bir sey yok dediler.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takıntılı.Adam -- 9 Şubat 2016; 21:23:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EDT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimdayan -- 10 Şubat 2016; 19:06:24 >
  • kerimdayan K kullanıcısına yanıt
    Pek hatirlamiyorumda, ses kisma + guc tusuna basip bilgisayara baglamayi dener misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EDT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimdayan -- 10 Şubat 2016; 19:05:56 >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.