Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hafıza kartını değiştirmeyi dene.
  • batuhan_ce B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sizden rica etsem Gsam Battery Monitor yukleyip ilk full sarjdan tekrar sarja takmanız gerekecek seviyelere kadar ki verilerin ekran görüntüsünü paylaşır mısınız ?
    Çünkü mobil veri + wifi + gps bunlar açık haliyle telefonunuz 1 günü çıkartabiliyorsa çok iyi gerçekten. Benim cihazım malesef lollipop da ciddi enerji sarf ediyor.

İlginize teşekkürler,
  • Merhaba,

Bunun aveanın sitesinde yayınladığı lollipop güncellemesinden farkı varmı ?

Teşekkürler,
  • arkadaşlar şuan cihaz da cm yüklü orjinal roma nasıl geri dönüş yapabilirim ?
  • Bu telefon 4.5G ye uyumlumu acaba ?
  • InTouch4 ümde En son resmi yazılım var.
    Hangi müzik çaları yükledi isem MP3 müzik dosyalarımın bulunduğu klasörü tanıtamıyorum..

Çözümünü bilen var mı?
  • sas_sas kullanıcısına yanıt
    Müziklerin bulunduğu klasor içinde .nomedia adinda bir dosya varsa o yuzden gormeyebilir.. Gizli leri gosteren bir dosya tarayicisi ile acip gorebilirsin ES dosya yoneticisini tavsiye ederim.. Eger .nomedia varsa sil. O zaman gorur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtual reality video izlenebiliyormu bu cihazda ben izleyemedim
  • Özgür haran lollipop samsung rom yapmaya uğraşıyodu. ne aşamada bilen var mı?
  • Kitkata donebilirmiyiz

• Bu telefon neden mavi ekran verip kendini sürekli resetler.başına gelenler yardım edebilirmi acaba.

• Avea inTouch4 Kullanıcıları için ÖNEMLİ DUYURU:
    Kitkat'a dönme bulunana kadar inTouch4'ü geliştirmeyi an itibariyle bırakıyorum. Avea, Verdikleri güncelleme ile batırdı herşeyi. İğrenç bir derleme olmuş. Fastboot desteğini neden keserlerki hiç anlamış değilim. zImage öyle bir şekilde bootla eşleşmişki verilen kaynaktan zImage derleyince boot etmiyor illaha stock olması gerekiyor. Bu kernel yüzünden portladığım romlarda sıkıntılı. Hataları fixliyorum bir yere kadar fixleniyor KitKat Base'li iken çok rahat fully work romlar çıkarıyorduk fakat bu güncellemeyle imkansız. Yakında farklı telefonada geçebilirim belki belli değil. Bari bir yazılım derliyorsunuz iyi derleyin. Yoksa sourceleri verin biz derleyelim olmazki böyle. En kısa sürede bu telefondan kurtulmaya bakın ve OPERATÖR TELEFONU ALMAYIN.
  • Mseskir hallederdi gitmedeydi

• Ben elimden geleni yapmaya çalıştım fakat tek başına olmuyor. 1-2 sağlam intouch 4 kullanan developer olsa adam ederiz telefonu.
  • Millet android 7 ye hazirlaniyo.biz dahs lollipou halledemedik.gelistiriciler guc birligi yapsa

• Arkadaşlar bende sizler gibi intouch 4'ü lolipopa update edip şarj sorunu yaşıyordum. Gsam battery ile de takip ettim. Bazı google uygulamalarını devredışı bırakmakta çözüm olmadı, şarjdan çeker çekmez 5 dakika içinde ℅98 düşüyordu. Enson işlemcinin frekansının 800 Mhz'den aşağıya düşmediğini ve tüm çekirdeklerin sürekli çalıştığını fark ettim, eşimde Turkcell T50 var, T50de hem frekansı 200-300 Mhz civarına kadar düşürüyor, hemde boştayken 3 çekirdeği otomatik olarak kapatıyor ve haliyle telefonun şarjı 1 günü çok rahat çıkarıyor.

Bende telefonu rootlamaya karar verdim ve KingRoot yazılımı telefona kurarak tek tıkla telefonu rootladım(gerektiginde unroot yapabilirsiniz, garantiyi bozmaz).
    Play Store'dan Kernel Adiutor yazılımını kurdum ve CPU ayarlarını resimlerdeki gibi yaptım ve sonuç gayet olumlu, ayarları telefon yeniden başladıgında uygulanacak diye belirtmeniz lazım, yoksa tlf yeniden başlayınca ayarlar uçar.

Bu mesaja eklenen görseller:

Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU

• Telefonun ekranı kırıldı mı, çatladı mı ne olduysa, dokunmatik ekran çalışmıyor. Bana kaça patlayacak şimdi . Garantisinin bozulmasıni istemiyorsam teleservice mi göndermem gerekiyor. Teleservice kaça yapıyor Dışarda yaptırsam kaça patlar. Bu şekilde satılır mı, satan oldu mu? Çok soru sormadım inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Telefonun ekranı kırıldı mı, çatladı mı ne olduysa, dokunmatik ekran çalışmıyor. Bana kaça patlayacak şimdi . Garantisinin bozulmasıni istemiyorsam teleservice mi göndermem gerekiyor. Teleservice kaça yapıyor Dışarda yaptırsam kaça patlar. Bu şekilde satılır mı, satan oldu mu? Çok soru sormadım inşallah.

bu programı yükledim. ama ayarları nasıl yapacağız. detaylı resimli anlatırmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynet478

Arkadaşlar bende sizler gibi intouch 4'ü lolipopa update edip şarj sorunu yaşıyordum. Gsam battery ile de takip ettim. Bazı google uygulamalarını devredışı bırakmakta çözüm olmadı, şarjdan çeker çekmez 5 dakika içinde ℅98 düşüyordu. Enson işlemcinin frekansının 800 Mhz'den aşağıya düşmediğini ve tüm çekirdeklerin sürekli çalıştığını fark ettim, eşimde Turkcell T50 var, T50de hem frekansı 200-300 Mhz civarına kadar düşürüyor, hemde boştayken 3 çekirdeği otomatik olarak kapatıyor ve haliyle telefonun şarjı 1 günü çok rahat çıkarıyor.

Bende telefonu rootlamaya karar verdim ve KingRoot yazılımı telefona kurarak tek tıkla telefonu rootladım(gerektiginde unroot yapabilirsiniz, garantiyi bozmaz).
    Play Store'dan Kernel Adiutor yazılımını kurdum ve CPU ayarlarını resimlerdeki gibi yaptım ve sonuç gayet olumlu, ayarları telefon yeniden başladıgında uygulanacak diye belirtmeniz lazım, yoksa tlf yeniden başlayınca ayarlar uçar.

Bu mesaja eklenen görseller:

yanlış mesaja yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytezer -- 18 Temmuz 2016; 11:46:38 >

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.