Şimdi Ara

avea jet modem cekim gücü güncel ---------- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
47.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    4gb 19lira ben bır hattım var sadece buna baglı 2 aadet jhet alabılırmıyım
  • şuanki güncel durum nedir? tavsiye eder misiniz, özellikle dota 2 falan gibi online oyunlarda kasma ve kopma yapmadan bağlanacak alt yapısı var mı?
  • avantajlı olandan bir adette ben almayı çok düşündüm ama avea evimde idare eder de kampanyalar cazip gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimcell24

avantajlı olandan bir adette ben almayı çok düşündüm ama avea evimde idare eder de kampanyalar cazip gelmedi

hangi marka kampanyaları cazip şu anda bende almayı düşünüyorumda ?
  • şu an taraftarCell sebebi takımının attığı her gol 100 mb 5 gb 25 tl idi 1 yıl tahattütlü örn: fenercell
  • ARKADAŞLAR ''ALMAYIN'' ÖZELLİKLE BU LANET ŞEY İÇİN AÇTIM BU HESABI, AMA N'OLUR ALMAYIN. LAN SİNİR HASTASI OLDUM, OYUNDAYKEN İNTERNET KESİLİYOR PATA KÜTE VURUYORUM Bİ' YERLERE. ALIŞKANLIK OLDU MESELA FACEBOOK TA FALAN DOLAŞIRKEN HİÇBİR SIKINTI OLMAMASINA RAĞMEN PAT DİYE VURUYORUM MASAYA. CİDDİ ANLAMDA PSİKOLOJİMİ BOZDU ALET. RUH SAĞLIĞINIZI DÜŞÜNÜYORSANIZ ''AVEA JET MODEM'' ALMAYIN. PİŞMANLIKTIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: almayın

ARKADAŞLAR ''ALMAYIN'' ÖZELLİKLE BU LANET ŞEY İÇİN AÇTIM BU HESABI, AMA N'OLUR ALMAYIN. LAN SİNİR HASTASI OLDUM, OYUNDAYKEN İNTERNET KESİLİYOR PATA KÜTE VURUYORUM Bİ' YERLERE. ALIŞKANLIK OLDU MESELA FACEBOOK TA FALAN DOLAŞIRKEN HİÇBİR SIKINTI OLMAMASINA RAĞMEN PAT DİYE VURUYORUM MASAYA. CİDDİ ANLAMDA PSİKOLOJİMİ BOZDU ALET. RUH SAĞLIĞINIZI DÜŞÜNÜYORSANIZ ''AVEA JET MODEM'' ALMAYIN. PİŞMANLIKTIR.

Sizin aldiginiz modem sikintili olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.