Şimdi Ara

avea jet modem cekim gücü güncel ---------- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
47.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hellman
    tam olarak online işlemlerin hangi bölümünden yapıyoruz hocam onu ben baktm ama bulamadm ?

Sol tarafta " 3G Servis İşlemleri " Menüsü altında.Abonelik aktif değilse yazıyor.Kolay gelsin.
  • arkadaşlar nasıl iyi çekiyor mu avea jet modem birden genel olarak sorunları neler?
  • Ankara/İncirli de avea 3G nasıl çekiyor
    varmı oralarda kullanan
  • bende avea hat var.. evde 3g çekip çekmediğini nasıl anlayabilirim ? ona göre çekiyorsa alacağım modemi
  • Arkadaşlar ben de 5 gb gs mobil modem aldım.Aylık 25 tl ödüyorum.Bulunduğum ilçede 1 ay turkcell 2 yıla yakın vodafone nin milattan önceden kalan bağlantısıyla bağlanıyordum.Vodafone nin berbat bağlantısına 4 gb için 39 tl ödüyordum.1 hafta önce avea ya geçince gerçekten şaşırdım.Şu an için bağlantı süper.Maxımum 13 mbps yi gördüm hız olarak.Bulunduğum ilçede vodafone de turkcell de 246 kbps ile internet hizmeti veriyor.
  • nazar değdi,1 haftadır 3G yok,edge ile sürünüyorum.
  • TTnet ve TTelekomu bugün iptal ettim. (cok şükür bugünleride gördüm kurtuldum).
    Akabinde, Avea JetModem aldım. Evimle (Semtim Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Caddesi) verici arasında 500mt var fakat ben kuytu/sapa/ters kalıyorum, binalar yüzünden. Buna ragmen cekim gücünü görebiliyorsunuz. DL ve ya UL yapmadım şimdiye kadar. Şuan için bir şikayetim yok. Daha önce Vodafone Vodemde kullanmıştım burada, onunda cekim gücünde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bizim burda tek sorun Turkcell hatları ve Vınn'ı.

GSMobile Modem kullanıyorum 5GB-25TL (5TLde IvırZıvır 30TL) + Takım her Gol attığında 100MB ekleniyor hediye.

avea jet modem cekim gücü güncel ----------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redvelvet -- 27 Mart 2012; 21:17:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

TTnet ve TTelekomu bugün iptal ettim. (cok şükür bugünleride gördüm kurtuldum).
    Akabinde, Avea JetModem aldım. Evimle (Semtim Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Caddesi) verici arasında 500mt var fakat ben kuytu/sapa/ters kalıyorum, binalar yüzünden. Buna ragmen cekim gücünü görebiliyorsunuz. DL ve ya UL yapmadım şimdiye kadar. Şuan için bir şikayetim yok. Daha önce Vodafone Vodemde kullanmıştım burada, onunda cekim gücünde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bizim burda tek sorun Turkcell hatları ve Vınn'ı.

GSMobile Modem kullanıyorum 5GB-25TL (5TLde IvırZıvır 30TL) + Takım her Gol attığında 100MB ekleniyor hediye.

vay be 6 tl zamlanmış. bana 24 tl geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

Şanslısınız Eski kullanıcısınız sanırım ya da Kamu tarifesindesiniz. İyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Arkadaşlar ben de 5 gb gs mobil modem aldım.Aylık 25 tl ödüyorum.Bulunduğum ilçede 1 ay turkcell 2 yıla yakın vodafone nin milattan önceden kalan bağlantısıyla bağlanıyordum.Vodafone nin berbat bağlantısına 4 gb için 39 tl ödüyordum.1 hafta önce avea ya geçince gerçekten şaşırdım.Şu an için bağlantı süper.Maxımum 13 mbps yi gördüm hız olarak.Bulunduğum ilçede vodafone de turkcell de 246 kbps ile internet hizmeti veriyor.

quote:

Maxımum 13 mbps yi gördüm hız olarak.Bulunduğum ilçede vodafone de turkcell de 246 kbps ile internet hizmeti veriyor.

Burda bir yazım hatası mı var mı yoksa ben mi yanlış biliyorum verilen cihazların destekledigi hızı. verilen cihazlar 7.2mbps kadar destekliyor.

• quote:

quote:

Şanslısınız Eski kullanıcısınız sanırım ya da Kamu tarifesindesiniz. İyi günlerde kullanın.

ilk alanlardanım.

• quote:

quote:

quote:

ilk alanlardanım.

hazır eski bir kullanıcıyı bulmuşker sormak lazım; faturanızda şimdiye kadar herhangi bir sürprizle karşılaştınız mı? (Kota aşımı hariç)
    Şöyle bir araştırırken o kadar farklı yazılar okudum ki, korkmadım desem yalan olur.

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben de 5 gb gs mobil modem aldım.Aylık 25 tl ödüyorum.Bulunduğum ilçede 1 ay turkcell 2 yıla yakın vodafone nin milattan önceden kalan bağlantısıyla bağlanıyordum.Vodafone nin berbat bağlantısına 4 gb için 39 tl ödüyordum.1 hafta önce avea ya geçince gerçekten şaşırdım.Şu an için bağlantı süper.Maxımum 13 mbps yi gördüm hız olarak.Bulunduğum ilçede vodafone de turkcell de 246 kbps ile internet hizmeti veriyor.

quote:

Maxımum 13 mbps yi gördüm hız olarak.Bulunduğum ilçede vodafone de turkcell de 246 kbps ile internet hizmeti veriyor.

Burda bir yazım hatası mı var mı yoksa ben mi yanlış biliyorum verilen cihazların destekledigi hızı. verilen cihazlar 7.2mbps kadar destekliyor.

Valla hocam inanın yukarıdaki arkadaşın mesajında eklediği avea modem sayfasında maxımum hız yazan yerde 13 mbps yazdığını gördüm.Yalnız an için anlık bir hızdı sanırım.Normalde 5 mbps hız üzerini geçemiyor genelde.Cihazın 7.2 mbps olduğu konusunda haklısınız.Hatta yukarıdaki arkadaş gibi sayfayı eklemeyi bilsem ekran görüntüsünü buraya koyardım.

• Avea Jet ZTE MF 627 model modem var bende. Kullanıp duruken 3G bağlantı bir giderse servise gitmeden daha geri gelmiyor. 2 defa başıma geldi, format attım, başka pc de denedim, olmazda olmaz.
    Servise yolladım garantiden,"kontrolleri yapıldı, arıza tespit edilemedi," mesajı ile gelen modemi ne hikmetse pc ye takdığım anda 3g lambası yanmaya ve bağlanmaya başladı.
    Anladımki bu modemlerde bir arıza oluyor, ama servis bunu kabul etmiyor...
    Şimdi gene bir aydır 3G bağlanamıyorum....

Ayrıca Modem manuel arama yapınca görüyoruz ki; sadece Aveanın değil hiç bir operatörün 3G bağlantısını bulamıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanican -- 27 Mart 2012; 23:36:37 >
  • istanbul bahçelievler turkcell 3g buda test sonucu avea edge de vodafone 3g de rezalet 0.10 kb test sonucu ve turkcell kalitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 31 Mart 2012; 23:33:03 >
  • Merhaba
    29 Ekim 2011 tarihinde aldığım Avea Kartalcell modem ile 4 ay boyunca sorunsuz bağlandım.Ancak 2 ay önce bağlantı hızı 25 kbs civarına düştü.Avea müşteri hizmetlerini aradım bölgemizde çalışma yapıldığını 1 hafta içinde sorun kalmayacağını söylediler.
    Bir hafta geçti....10 gün geçti...
    Tekrar aradım çalışma bitti dediler.Ama sorunum aynen devam ediyor dedim.Kontrol ettiler geri döndüler .tekrar aradım yeniden arandım.Yeni baz istasyonu kurulacak dediler...Bir hafta sonra bu dediklerini yalanlayıp 2012 içinde böyle bir çalışma yok dediler.En son 3g altyapımız yetersiz cayma bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz dediler..
    Ancak, 4 ay boyunca yeterli olan altyapı çalışma yapıldıktan sonra neden yetersiz oldu? Soruma bir cevap veren olmadı..
    Hala kullanmaya devam ediyorum TTnet sözleşmemi bozup 230 lira ceza ödedikten sonra bu fiyaskoya bir süre daha katlanacağım.

TTnet Sen büyükmüşsün...Bu sözü söyleyecek kişiler sıralamasında sondan ilk üçü zorlayacak birisiydim.

İyi yönleri yok mu?
    Gece 3 ten sonra 2.4 mbs hız görüyorum...

Yer Bursa/MUSTAFAKEMALPAŞA
    Not:Bu sorunu farklı mahallelerde arkadaşlarım da yaşamaya devam ediyor.Yani sorun benim kişisel konumumla alakalı değil..

Emin olun avea çalışıyor ,reklamlar doğru, bunu bizzat yaşadım.

• telefonu masaüstü bilgisayara bağlıyorum bazen,5mbit hız alıyorum pendik/ist.
  • Ben de salı günü 5 gb lik internet aldım aveadan. Hiç dosya indirmediğim ve sadece akşamları sadece 1-2 web sayfasına girdiğim halde kotam şimdiden 1.5 gb oldu. Önceden smile vardı. hiç bu kadar kota yemiyordu. Aveadan bağlanınca fazla download mu oluyor ne anlamadım. Bu gidişle ay sonunu görmeyeceğim. Siz de durum nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m2kaya

Merhaba
    29 Ekim 2011 tarihinde aldığım Avea Kartalcell modem ile 4 ay boyunca sorunsuz bağlandım.Ancak 2 ay önce bağlantı hızı 25 kbs civarına düştü.Avea müşteri hizmetlerini aradım bölgemizde çalışma yapıldığını 1 hafta içinde sorun kalmayacağını söylediler.
    Bir hafta geçti....10 gün geçti...
    Tekrar aradım çalışma bitti dediler.Ama sorunum aynen devam ediyor dedim.Kontrol ettiler geri döndüler .tekrar aradım yeniden arandım.Yeni baz istasyonu kurulacak dediler...Bir hafta sonra bu dediklerini yalanlayıp 2012 içinde böyle bir çalışma yok dediler.En son 3g altyapımız yetersiz cayma bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz dediler..
    Ancak, 4 ay boyunca yeterli olan altyapı çalışma yapıldıktan sonra neden yetersiz oldu? Soruma bir cevap veren olmadı..
    Hala kullanmaya devam ediyorum TTnet sözleşmemi bozup 230 lira ceza ödedikten sonra bu fiyaskoya bir süre daha katlanacağım.

TTnet Sen büyükmüşsün...Bu sözü söyleyecek kişiler sıralamasında sondan ilk üçü zorlayacak birisiydim.

İyi yönleri yok mu?
    Gece 3 ten sonra 2.4 mbs hız görüyorum...

Yer Bursa/MUSTAFAKEMALPAŞA
    Not:Bu sorunu farklı mahallelerde arkadaşlarım da yaşamaya devam ediyor.Yani sorun benim kişisel konumumla alakalı değil..

Emin olun avea çalışıyor ,reklamlar doğru, bunu bizzat yaşadım.

cayma bedeli ödemek istemiyorsan tüketici haklarına git sözleşmenle

• quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Ben de salı günü 5 gb lik internet aldım aveadan. Hiç dosya indirmediğim ve sadece akşamları sadece 1-2 web sayfasına girdiğim halde kotam şimdiden 1.5 gb oldu. Önceden smile vardı. hiç bu kadar kota yemiyordu. Aveadan bağlanınca fazla download mu oluyor ne anlamadım. Bu gidişle ay sonunu görmeyeceğim. Siz de durum nedir acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Ben de salı günü 5 gb lik internet aldım aveadan. Hiç dosya indirmediğim ve sadece akşamları sadece 1-2 web sayfasına girdiğim halde kotam şimdiden 1.5 gb oldu. Önceden smile vardı. hiç bu kadar kota yemiyordu. Aveadan bağlanınca fazla download mu oluyor ne anlamadım. Bu gidişle ay sonunu görmeyeceğim. Siz de durum nedir acaba?

upload larinizda sayılıyor

adsl baglantida downlaod sayılır sadece

3gmodemler ile
    up+down sayılır sebebi bu.

ayrıca web tarayıcınızda flashblocker ve ad-bloack eklentileri kullanırsanız kotanız daha yavas dolar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.