Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 KİŞİ REFERANS BULABİLSEK GEÇERİZ AMA..
  • Faturasız avea hattı kullanan lar gecmeniz icin bir sey gerekmiyor bir kac bayi dolaşın biri mutlaka isleminizi yapar. Burada referans sramaya uğraşmadan direk geçebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

Faturasız avea hattı kullanan lar gecmeniz icin bir sey gerekmiyor bir kac bayi dolaşın biri mutlaka isleminizi yapar. Burada referans sramaya uğraşmadan direk geçebilirsiniz

kamulu olmasakda geçiriyorlarmı?
  • 2 referans için 50 lira ödeyeceğim pm bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

quote:

Faturasız avea hattı kullanan lar gecmeniz icin bir sey gerekmiyor bir kac bayi dolaşın biri mutlaka isleminizi yapar. Burada referans sramaya uğraşmadan direk geçebilirsiniz

kamulu olmasakda geçiriyorlarmı?

inisiyatif tamamen bayilerde imiş faturasızdan faturalıya geçişte. Bizden başta kimliklerimizde istememişlerdi. Sonradan aldı bulunsun diyerek. 2 saate geçtik tarifeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

Arkadaşlar size bir şey den bahsedeceğim ama bir çok soruyla karşılaşabilirim ben olabildiğince yanıtlayayım. Bugün bir avea bayisine giderek kamu mega tarifesi varmış bizde kamu çalışanıyız ama egm tanıdığımız felan yok dedik. Hattımızı sordu avea faturasız tarifede olduğumuzu söyledik. Eğer faturasız sanız biz buradan her şeyi hallederiz dedi ve bilgilerimizi aldı.

2 saat geçmeden az önce mesaj geldi kamu mega ya geçiş işleminiz tamamlanmıştır diye.

İkimizin hattı da faturasız avea hattıydı. Bunun harici herhangi bir belge vermedik. Çalışan eleman kamu kimlik fotokopisi ve nüfus cüzdan fotokopilerini de aldı ayrıca.

Bu site sayesinde bir çok fırsattan yararlandım umarım bir çok kişi yararlanır da az da olsa katkım olur.

hayırlı olsun.. nerede yaptınız bu işi?

pendikte neomarin avm de avea bayii var oradan yardımcı oldu sağolsunlar

• Faturasız hattan faturalıya geçiş işlemleri için ;

1-) Avea faturasız hattımı faturalıya nasıl geçirebilirim?
    2-) Faturalı hatta hemen geçiş yapılabiliyor mu?
    3-) Faturalı hatta geçiş yaptıktan sonra ne kadar bir süre içinde referans olayını gerçekleştirebilirim? Belirli bir sürenin geçmesi gerekli mi?
    4-) Faturasız hattımdan faturalı hatta geçiş yaptığım zaman, faturasız hattımda ki TL leri nasıl değerlendirebilirim? Hattım kapanmaması için sadece para yükleyip, hattımı kullanmamıştım, epey param birikmiş?

NOT: Bazı sorularıma geçmiş mesajlarda yer verilmiş olabilir. Faturasız hat olayının toplanması için konuyu sorularla toparlamaya çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BT42 -- 3 Ağustos 2013; 14:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

Orijinalden alıntı: mehmeto89

Beyler şu konu hakkında net bilgisi olan var mı?
    Referansımız mini tarifede diyelim. Ben de illa mini tarife mi kullanmak zorundayım. Midi pakete yükseltme şansım var mıdır?

Evet kesinlikle var.

Teşekkürler hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omerdayi

@ kobra_45 hocam siz nerede yaptırdınız işlemi ben de iki hattı taşıdım faturalıya ama referans bulamadım kaldık ortada sap gibi ne tarife var ne bir şey dakikası 43 kuruş şuan lütfen yardımcı ol.

Dun bir avm ye gitmistik eşimle dedim bi avea ya ugrayalim belki bir yolu vardır. Oradaki adam bu işlem sadece faturasız hatlara olur dedi. Geçişler i direk bayiden yaptıkları ndan ekstra bir şey istemedi. Bir nevi insiyatif kullandı

Faturasızdan fatuarlıya geçişte adınıza kayıtlı (elektirik, su, telefon) vs isteniyor mu hocam?
  • banada biri referans olsun lütfennnn
  • arkadaşlar bu tarifeye geçen kişi başkasına referans olabiliyor mu ?
  • Arkadaslar SOZ yazip gonderdim ama bir mesaj gelmedi , gelmesi lazim mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Avea'nın bir standartı yok sanırım. Basit bi soru soracağım arkadaşlar diyelim egm personeli mini veya baska hat kullanıyor referans oldu o tarifeye geçtik daha sonra müşteri hizm. arasak mega pakete geçişimiz olur mu? Teşekkürler.

Referans olan kişi egm nin herhangi bir tarifesinde olması yeterli. Ama diğer tarifelerde ise mümkün değil. Örn. Kamu 300 veya şeç... gibi. Ayrıca ilk geçişte önce referansının olduğu tarifeye zorunlu geçmiş oluyorsunuz. Ardından beklemeksizin diğer mini, midi,mega gibi dilediğiniz tarifeye geçersiniz. 1 ay beklemek yok.

Ben gecen hafta aramıstım. 1 ay beklemem gerektıgını soylemıslerdı. Yapsalar bıle sıstemın hata verecegını soylemıslerdı. Siz nerde yaptınız 1 ay beklemeden

• quote:

Arkadaşlar size bir şey den bahsedeceğim ama bir çok soruyla karşılaşabilirim ben olabildiğince yanıtlayayım. Bugün bir avea bayisine giderek kamu mega tarifesi varmış bizde kamu çalışanıyız ama egm tanıdığımız felan yok dedik. Hattımızı sordu avea faturasız tarifede olduğumuzu söyledik. Eğer faturasız sanız biz buradan her şeyi hallederiz dedi ve bilgilerimizi aldı.

2 saat geçmeden az önce mesaj geldi kamu mega ya geçiş işleminiz tamamlanmıştır diye.

İkimizin hattı da faturasız avea hattıydı. Bunun harici herhangi bir belge vermedik. Çalışan eleman kamu kimlik fotokopisi ve nüfus cüzdan fotokopilerini de aldı ayrıca.

Bu site sayesinde bir çok fırsattan yararlandım umarım bir çok kişi yararlanır da az da olsa katkım olur.

Bugun sansimizi denedik ama olmadi malesef

• Babam emekli polis.
    Ama EGM tarifelerinde değil sanırım artık.
    Nasıl bir yol izlemeli ? Şimdi tarfesini buna çevirirse referans olabiliyor mu?Çevirmeden referans olabiliyorsa hemen forumdan arkadaşlara yardımcı olayım. Nedir yani 50 TL 30 TL para istemek sanki kendisi üretip satıyor. Sana giren çıkan birşey yoksa ol kardeşim referans yok olmayacaksan forumun bu konusunda ne takılıyorsun diye sorarlar adama.

Benim taahhütüm olduğu için bu tarifeye geçemem sanırım ama süreç hakkında biri bilgi verirse referans olmasını sağlarım babamın da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merzer

Babam emekli polis.
    Ama EGM tarifelerinde değil sanırım artık.
    Nasıl bir yol izlemeli ? Şimdi tarfesini buna çevirirse referans olabiliyor mu?Çevirmeden referans olabiliyorsa hemen forumdan arkadaşlara yardımcı olayım. Nedir yani 50 TL 30 TL para istemek sanki kendisi üretip satıyor. Sana giren çıkan birşey yoksa ol kardeşim referans yok olmayacaksan forumun bu konusunda ne takılıyorsun diye sorarlar adama.

Benim taahhütüm olduğu için bu tarifeye geçemem sanırım ama süreç hakkında biri bilgi verirse referans olmasını sağlarım babamın da.

Hocam gecerse Egmye ref. olabiliyor. Avea bayisine gidince yapiyorlarmis diye duydum.

• referans olabilecek varsa pm
  • ben 500 dk 1000sms 1 gb internet 23 tl faturasızda idim. Su an 15 gun onceki aynı evimdeyim bu tarifeye gectim. Avea nın 3.5 g oldugu evimde egm nin bu tarifesine gectikten sonra edge cekiyor. Bu avea acaba ucuz veriyoruz diye hattımızımı kısıtlıyor bilgisi olan varmı? Bu ne bicim bir istir. Acıp musteri temsilcisine kufur mu edeyim. 28 odeyecez dial up bablantı hızında internet ne bu yahu. Adamlar resmen keriz yerine koyuyorlar. Bu durumda ola varmı? Birde sanki ses kesiliyor gibi geldi. Tarifeden tarifeye kısıtlama yapıyor olabilirlermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeto89

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omerdayi

@ kobra_45 hocam siz nerede yaptırdınız işlemi ben de iki hattı taşıdım faturalıya ama referans bulamadım kaldık ortada sap gibi ne tarife var ne bir şey dakikası 43 kuruş şuan lütfen yardımcı ol.

Dun bir avm ye gitmistik eşimle dedim bi avea ya ugrayalim belki bir yolu vardır. Oradaki adam bu işlem sadece faturasız hatlara olur dedi. Geçişler i direk bayiden yaptıkları ndan ekstra bir şey istemedi. Bir nevi insiyatif kullandı

Faturasızdan fatuarlıya geçişte adınıza kayıtlı (elektirik, su, telefon) vs isteniyor mu hocam?

yok herhangi bi belge istemediler

• Super ikili kullaniyorum faturali (1000dk+4gb)
    3 aydir acaba bu tarifeye gecis yapsam 12 ay kalma sozu yuzunden ucret alirlarmi ? (30-40lira ceza olabilir)
    Sms bazen gerekli oluyor olmamasi yuzunden gecmeyi dusunuyorum en az alayim desen 5lira veriyosun hem faturamda 30lira geliyor bu 2-3lira daha az :)

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.