Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar referans arıyorum uçuk olmayan teklifler warmıdır acaba ?
  • cevrenizde hiç karakol yokmu ya gidin rica ddin yardimci olacaklardır. yada 155 polis imdat arayin durumu anlatın:::)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 56eno56

cevrenizde hiç karakol yokmu ya gidin rica ddin yardimci olacaklardır. yada 155 polis imdat arayin durumu anlatın:::)

Hee tabi git bir rica et gör tepkiyi...
    Annemin cüzdanı kayboldu emniyete gittik görevli anneme "kadın" diye hitap edip ve mağdur değilmiş de suçlu gibi muamele yapıp başından savmaya çalışıyorlar...
  • bizim burada duzeldi avea 3.5 g yazıyor internette hızlandı.
  • referansla kendi adıma kayıtlı 2 hattı birden bu tarifeye taşıyabilirmiyim acaba deneyen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: famse80

referansla kendi adıma kayıtlı 2 hattı birden bu tarifeye taşıyabilirmiyim acaba deneyen varmı

Kendi adiniza kayıtlı 7 hattı taşıyabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tigria

quote:

cevrenizde hiç karakol yokmu ya gidin rica ddin yardimci olacaklardır. yada 155 polis imdat arayin durumu anlatın:::)

Annemin cüzdanı kayboldu emniyete gittik görevli anneme "kadın" diye hitap edip ve mağdur değilmiş de suçlu gibi muamele yapıp başından savmaya çalışıyorlar...

dostum sakin ol bayan yerine kadın deniyor artık tvlerde hiç denk gelmedin mi hep kadınlar diye geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 5 Ağustos 2013; 4:44:24 >
  • quote:

quote:

Spor ligleri bile ''kadın'' olarak değiştirildi. Sen farklı bir dünyada yaşıyorsun demek ki annenle ondan kaba gelmiş sana

• quote:

Orijinalden alıntı: oshinankara

quote:

Orijinalden alıntı: bekir33

quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

bu tarifeyi alıp bilgisayarla nasıl kullanabiliriz?yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

En basit cevap android veya ios tan wifi ile ağ bağlantı paylaşımı kurarak, açarak olur. Vınn tarzı modemlede denemek lazım ama ... var işte.

telefon Nokia n500 andorid veya ios yok onu nasıl çözeceğim teşekkürler

Ovistore'dan Joikuspot uygulamasını kurarak teldeki neti paylaşabilirsiniz.

sağolun hocam

bekir33 kardes nokia da modem varsa oviyi ac telefonu kanlo ile bagla bilgisayara ovi suite tte avea ile baglan gelecek oyle baglanabilirsin yoksa joikispot indirip wireless i paylasacaksınki freeware kullaırsan herkes baglanır sizin kattaki. en iyisi kabloyu tak bilgisayara oyle baglan guvenli.

teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oshinankara

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

bu tarifeyi alıp bilgisayarla nasıl kullanabiliriz?yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

En basit cevap android veya ios tan wifi ile ağ bağlantı paylaşımı kurarak, açarak olur. Vınn tarzı modemlede denemek lazım ama ... var işte.

telefon Nokia n500 andorid veya ios yok onu nasıl çözeceğim teşekkürler

Ovistore'dan Joikuspot uygulamasını kurarak teldeki neti paylaşabilirsiniz.

sağolun hocam

bekir33 kardes nokia da modem varsa oviyi ac telefonu kanlo ile bagla bilgisayara ovi suite tte avea ile baglan gelecek oyle baglanabilirsin yoksa joikispot indirip wireless i paylasacaksınki freeware kullaırsan herkes baglanır sizin kattaki. en iyisi kabloyu tak bilgisayara oyle baglan guvenli.

teşekkürler

Joikuspot'ta şifre koyabilirsin paylaştığın ağ için.

• Kamu Mega Paket tarifesine referans satın almak istiyorum.
    Referans hakkını satmak isteyenler istedikleri ücret ile birlikte PM atmalarını rica ederim.

NOT : Ödeme, geçiş işlemi tamamlandıktan sonra banka hesabınıza Havale-EFT yöntemi ile gerçekleştirilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

quote:

Spor ligleri bile ''kadın'' olarak değiştirildi. Sen farklı bir dünyada yaşıyorsun demek ki annenle ondan kaba gelmiş sana

Evet samimi olunmayan kişiler arası ve resmi kurumlarda "Kadın" ve "sen" diye konuşulmayan bir dünyada yaşıyorum...
    Bir gün olur da çantanız çalınırsa (umarım başınıza gelmez) emniyete gittiğinizde oradaki tavırları ve muameleyi gördüğünüzde herşeyi daha net anlarsınız.

• Arkadaşlar ben bir polis arkadaşın referansı ile tarifeye geçtim. Şimdi sitede 3 referans hakkım olduğu yazıyor. Ben de size referans olabiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

Arkadaşlar ben bir polis arkadaşın referansı ile tarifeye geçtim. Şimdi sitede 3 referans hakkım olduğu yazıyor. Ben de size referans olabiliyor muyum?

Olunabiliyor gibi gözüküyor ama en son aşamada hata veriyor.
  • referans aranıyor güvenilir kişilerin dikkatine
  • quote:

Orijinalden alıntı: panick666

Kamu Mega Paket tarifesine referans satın almak istiyorum.
    Referans hakkını satmak isteyenler istedikleri ücret ile birlikte PM atmalarını rica ederim.

NOT : Ödeme, geçiş işlemi tamamlandıktan sonra banka hesabınıza Havale-EFT yöntemi ile gerçekleştirilecektir.

bu ilan kamu ihale kanununa tabi mi acaba :D

ayrıntılı olmuş baya :)
  • Belli bir tarihe kadar mı geçerli bu tarife bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.T.Çetesi

Belli bir tarihe kadar mı geçerli bu tarife bilgisi olan var mı?

bende merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Orijinalden alıntı: K.T.Çetesi

Belli bir tarihe kadar mı geçerli bu tarife bilgisi olan var mı?

bende merak ediyorum.

2003 te 10 yıllığına Avea ve Egm protokol imzaladı bu sene süre sona erdi buna istinaden 4 yıllık yeni bir protokol imzalandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmeto89

Beyler şu konu hakkında net bilgisi olan var mı?
    Referansımız mini tarifede diyelim. Ben de illa mini tarife mi kullanmak zorundayım. Midi pakete yükseltme şansım var mıdır?

30 günü doldurduktan sonra mega veya başkasına geçiş yapabiliyormuşsunuz
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.