Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolay gelsin benim sorum su?egm nin diğer tarifesinde arkadaslarım var ve diğer tarifelerine referans olmuşlar ayrıca bu tarife içinde 3 hakkı varmı bilen varsa mutlu olurum?
  • referans olabilecek varsa pm bekliyorum.
  • Elden 50 tl verebilirim. Yüzyüze gider alırız hattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakaria

Son katılım ne zaman bu tarifeye?

Son katılım 4 sene sonra bıtıyor. Zıra egm ıle avea arasındakı bır anlasma bu. Kampanya dıye bırsey de degıl. Dogru duzgun bakıldıgında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakaria

Son katılım ne zaman bu tarifeye?

Son katılım 4 sene sonra bıtıyor. Zıra egm ıle avea arasındakı bır anlasma bu. Kampanya dıye bırsey de degıl. Dogru duzgun bakıldıgında.

• Numarayı yazıp 6008'e gönderince "Mevcut tarifenizde bulunan servisler dolayısıyla referans sisteminden yararlanamazsınız. " diye hata mesajı geliyor. Avea Müşteri Hizmetlerini arayınca referans sisteminden yararlanmanız için herhangi bir sorun yok diyorlar. 1 yıl taahhütlü Seç 500 tarifesindeydim. Geçen ay bitti taahhütüm. Sistemleri bozuk sanırım. Bu durumla karşılaşıp çözebilen oldu mu?
  • ennis06 E kullanıcısına yanıt
    hocam ne kadar fiyatı..
  • 19sng19
    Arkadaşıma Teşekkur ederim iki adet referans sorunsuz sıkıntısız anında gerçekleştirildi bilginize forumdaşlarım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiser Soeze

Numarayı yazıp 6008'e gönderince "Mevcut tarifenizde bulunan servisler dolayısıyla referans sisteminden yararlanamazsınız. " diye hata mesajı geliyor. Avea Müşteri Hizmetlerini arayınca referans sisteminden yararlanmanız için herhangi bir sorun yok diyorlar. 1 yıl taahhütlü Seç 500 tarifesindeydim. Geçen ay bitti taahhütüm. Sistemleri bozuk sanırım. Bu durumla karşılaşıp çözebilen oldu mu?

Aynı durum benim ve eşiminde başına geldi. eğer internet paketiniz varsa seç bağlan gibi yada mesaj paketleri varsa hepsini iptal ettirin. bizdede aynısı oldu aradık iptal ettirdik ve geçişimiz tamamlandı
  • 1 adet referans arıyorum. Polis arkadaşlar.

• Hakkım doldu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasintekgoz -- 7 Ağustos 2013; 18:38:27 >
  • Taahütünüz bitmemiş olabilir mi? Ben de SEÇ 500 tarifesindeydim ve Temmuzun son haftasında online işlemlerden baktığımda taahütümün 32 günü kalmıştı. Bu ay başında baktığımda ise taahütünüz bulunmamaktadır yazıyordu. Sabırım 30 gün ya da 28 günün altına inince taahüt yok olarak gösteriyor.
    Ben de sizin gibi referans ile bu Kamu Megaya geçmeyi denedim ve aynı hata mesajın aldım. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana 21 gün daha taahütüm olduğunu söylediler. Siz de 500'ü arayıp sorun bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalkan

quote:

Orijinalden alıntı: Kaiser Soeze

Numarayı yazıp 6008'e gönderince "Mevcut tarifenizde bulunan servisler dolayısıyla referans sisteminden yararlanamazsınız. " diye hata mesajı geliyor. Avea Müşteri Hizmetlerini arayınca referans sisteminden yararlanmanız için herhangi bir sorun yok diyorlar. 1 yıl taahhütlü Seç 500 tarifesindeydim. Geçen ay bitti taahhütüm. Sistemleri bozuk sanırım. Bu durumla karşılaşıp çözebilen oldu mu?

Aynı durum benim ve eşiminde başına geldi. eğer internet paketiniz varsa seç bağlan gibi yada mesaj paketleri varsa hepsini iptal ettirin. bizdede aynısı oldu aradık iptal ettirdik ve geçişimiz tamamlandı

Evet abi dediğin gibi yapınca referansı kabul etti çok sağol

• taahhütüm bitmiş ama ek olarak seç bağlan paketim vardı o yüzden referans olmuyormuş halletim şimdi sağol
  • Arkadaşlar bu referans sisteminde emniyet mensubu olan kişi hattı üstüne mi almalı ? Yoksa sadece referans olduğunu belirtse yetiyor mu ?
  • benim adıma 5 adet egm hattı var şimdi her hat için 3 kişiye referans olabiliyormuyum yoksa ben kendi ismimle sadece 3 kişiye referans olabiliyorum.yani kampanya müşteri bazındamı yoksa hat başınamı
  • arkadaşlar bu referans sisteminde referans olan kişi ne gibi sıkıntı yaşayabilir yani bu iş kefil gibi bir şey mi acaba :D gece nöbetten çıktığım için avea'nın sitesinde detaylardan bir şey anlamadım herhangi bir sıkıntı yaratmazsa forumdaşlarıma referans olabilirim para falan istemiyorum doğru düzgün bir arkadaş olması yeterli benim için serseri çakala veya polis düşmanı insanlara da referans olmam...
  • @56eno56 müşteri bazında arkadaşım.zaten referans hakkınızı kullanırsanız adınıza 5 hat alabiliyorsunuz.kullanmazsanızda adınıza 7 hat alabiliyorsunuz.ben öyle okudum ve öyle diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvrm155

arkadaşlar bu referans sisteminde referans olan kişi ne gibi sıkıntı yaşayabilir yani bu iş kefil gibi bir şey mi acaba :D gece nöbetten çıktığım için avea'nın sitesinde detaylardan bir şey anlamadım herhangi bir sıkıntı yaratmazsa forumdaşlarıma referans olabilirim para falan istemiyorum doğru düzgün bir arkadaş olması yeterli benim için serseri çakala veya polis düşmanı insanlara da referans olmam...

Hocam ref. kefillik olmuyor siz sadece egmde calismayanlarin bu tarifeden yararlanmasini saglamis oluyorsunuz. Ben de ref. ariyorum ucretsiz yardimci olabilirseniz sevinirim.

Bu sene tip kazandim ve okurken boyle bir tarife lazim olacak bu yuzden ref ariyorum. Iciniz rahat olsun yani ref. olacaginiz kisi konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: dvrm155

arkadaşlar bu referans sisteminde referans olan kişi ne gibi sıkıntı yaşayabilir yani bu iş kefil gibi bir şey mi acaba :D gece nöbetten çıktığım için avea'nın sitesinde detaylardan bir şey anlamadım herhangi bir sıkıntı yaratmazsa forumdaşlarıma referans olabilirim para falan istemiyorum doğru düzgün bir arkadaş olması yeterli benim için serseri çakala veya polis düşmanı insanlara da referans olmam...

herhangi bir sıkıntı yaratmıyor devrem faturasını ödemese sen ödemezsiz.hattı dinlemeye takılırsa seni bağlamaz.yani senden bağımsız
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.