PS5 Kardeşlik
|
Klima Konumlandırma
Arkadaşlar merhaba ev için klima almayı düşünüyorum ancak evimin şekli dikdörtgen ve ev geniş. Yeni çocuğum oldu ve yatak odasında park yatağı var daha çok alanı serinletebilir miyim yoksa sadece yatak odasına mı takmalıyım tavsiye alacağım.
Evin haritasını paylaşıyorum benim için önemli olan konum yani öncelikli soğuma istediğim yatak odası yani çocuğumun rahat etmesi.
Ev 120-130 m² civarı, yatak odası ise 20-25m² civarında
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
1.4M Bütçe İle SUV Tavsiyesi
|
Kasa İçi Fan Konumlandırma
|
Cayma bedeli olmadan internetimi kapatma
|
İkinci El PS4 Oyunlarının Değeri
Herkese iyi forumlar,
ikinci el bir ps4 fat kasa var ilgilendiğim ürünün yanında 2 kol ve ps hesabındaki oyunlarıda vereceğini söylüyor satıcı.
Oyunların değerini az çok tahmini söyleyebilecek var mı para eden oyunlar mı veya satmak istesem hesabı para eder mi değeri ne kadardır ? Yardımcı olabilen varsa sevinirim.
Ekran Kapanıyor Fakat PC Çalışmaya Devam Ediyor
Arkadaşlar herkese merhaba bugün ekran kartımı değiştirdim normalde 8 aydır rx 580 kullanıyordum, 2 hafta rx 480 kullandım, 2 gün gtx 1660 kullandım, bugün rx 590 kullanmaya başladım.
Bir kaç saat fifa 20 oynadım, furmark testi yaptım bir problem yoktu.
Sonra pubg ultra ayarlarda girdim oyuna fps test etmek için bir kaç dakika sonra ekranda görüntü gitti fanlar hızlanarak çalışmaya başladı.
Normalde tüm kullandığım kartlar 8 pindi bu 8+6 14 pin olunca psudan ikinci bir çıkıştan 6 pin daha alarak 2 noktadan besleme yaptım karta, bununla bir alakası olabilir mi ya da problem nedir önerileriniz var mı ?
|
|
Bir yıldız var kanından yadigar, bir de hilal... Unuttun mu çocuk ? Sadece bir cadde adı değildir İSTİKLAL ! Mainboard: MSI B450M-A PRO MAX CPU: Ryzen 5 3600 || RAM: G.Skill Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 v1.35 || HDD: 1TB Toshiba 3GB/sn 7200RPM 32M || SSD: Sandisk SSD Plus 480 GB || GPU: MSI 8 GB GDDR5 192Bit nVIDIA® GeForce® GTX 1080 ||Display: 24" Full HD AOC ( 1920 x 1080 ) || Case: Corsair Carbide Champ Spec-02 + Corsair VS650 80+ Power Supply|| OS: Windows 10 Professional 64-Bit (Türkçe) |
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 801
İkinci El Bölümü Mesajları: 77
Konularının görüntülenme sayısı: 21.578 (Bu ay: 386)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar