Şimdi Ara

PS5 Kardeşlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba, bu hafta PS5 satın aldım 2 arkadaşımda hesaplarını benimle paylaştılar QR kod okutarak giriş yaptım. Bunlardan birisinde Playstation Plus aboneliği mevcut. Ben harici olarak Playstation Plus almadan forum üzerinden sec hesap alsam EA FC 25 oynayabilir miyim ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olup yönlendirirse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine34 -- 29 Ağustos 2024; 15:25:23 >

• Kendi konsolunda arkadasinin hesabina girip ayarlardan konsol paylasimini etkinlestirirsen oynayabilirsin
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt

Konsol paylaşımı etkin hocam.

Şimdi konu altında sormak istediğim bir kaç soru var.

Ben PS Plus aboneliği ortak alsam 2 kişi kullanabiliyormuşuz. PS Plus'ı arkadaşımın hesabından satın alacağım kendi hesabımda onda açık olacak.

EAFC 25'ide forumdan secondary hak olarak alsam böyle bişey mümkün mü ? FUT Oynayabilmek için yapmam gereken nedir ?

• Constantine34 kullanıcısına yanıt
    Sec olarak alacak olursan, kendi hesabindan oynayamazsin. Oyunun satin alindigi hesaba girerek oynayabilirsin sadece.
    Onun içinde oyunun satın alındığı hesaba plus almak gerekiyor değil mi ? Peki ben ne yapsam mantıklı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine34 -- 19 Eylül 2024; 0:11:15 >
    Hayir, plus'in alindigi hesabi kendi konsolunda ayarlardan "paylasimli konsolu" aktif edersen istedigin hesaptan her zaman online oynayabilirsin.

Pri ve Sec anlami soyle : Bir hesabi konsolda Pri olarak ayarlarsan ( yani "paylasimli konsol" secenegini aktif edersen) istedigin herhangi bir hesaptan o hesabin iceriklerine erisebilirsin. Sec olarak ayarlarsan ( paylasimli konsol kapali ) o hesaptaki iceriklere sadece o hesaptan girerek erisebilirsin.

Benim tavsiyem plus olan hesabi Pri yap, Fifayi da pri olarak forumdan al ve tum oyunlari kendi hesabindan oyna. Ama biraz daha az para odemek istersen sec olarak aldigin hesaptan her zaman fifaya girmen gerekecek. Ek olarak plus almana gerek yok.

Kafa karisligi olduysa kisaca tavsiyem : her zaman hesaplari pri olarak al ve her zaman kendi hesabindan oyunlara gir. Daha duzenli bir hesabin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 19 Eylül 2024; 0:22:6 >
    Teşekkür ederim hocam
    Rica ederim.
    Hocam selamlar. Arkadaşımın plus olan hesabını kendi konsolumda pri yapmak istiyorum ama bir türlü ayarlayamadım. Ayarlardan paylaşımı etkin yaptım yine olmadı. Arkadaşımın konsolunda aynı işlemin yapılması gerekiyor mu?
  • Merhaba daha önce çok hakimdim ama ara verince unuttum şimdi kendi ps5 mde kuzenin plus hesabını sec olarak kullanıyorum atıyorum ben Spider-Man oynarken oda horizona girerse beni atar mı ya da bir ban sorunu ile karşılaşır mıyız
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.